masini sedan/berline cu garda la sol mare

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: masini sedan/berline cu garda la sol mare

Mesaj de old_radu » 22 Mar 2013, 12:26

MuskMd scrie:...
johnnybravo scrie: incompatibilitatea posibila in ceea ce priveste computerul de bord fata de celelalte VAG de generatie mai noua
ce-i aia? :?
...nu mai insista , la cat s-a "rasucit" in topicul asta , cred ca nici el nu mai stie ce vrea
...probabil o "strutzo-camila" pe 4 roti , ceva "care sa nu fie SUV sau combi si sa aiba garda la sol cel putin egala cu cea de la Logan ...pt pescuit si autostrada cu consum decent si portbagaj suficient pt motor de barca si ceva lazi ...pt pescuit "din strada" gen clisura si mers fara frica pe autostrada ".... :shock:

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 22 Mar 2013, 12:35

Sedan mai greu gasesti cu garda mai greu decat Loganu'.
La Skoda poti sa arunci un ochi la Roomster, iar Vw modelul paralel Cady, e probabil sa fie si variante pentru teren greu.
Modelele Scout de la Skoda sunt pentru teren relativ greu, dar nu stiu ce sa zic.
Sandero este in varianta Stepway o varianta foarte buna, merita vazuta masina sau mai bine Dokker pentru mult spatiu

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Mar 2013, 13:10

nu va mai luati ma dupa un "pachet drumuri grele" si 3 spoilere argintii :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

pescuitorul_
junior
junior

Mesaj de pescuitorul_ » 22 Mar 2013, 13:23

Lucrez cu toate marcile de masini de multi ani de zile (mi-au trecut prin mana peste doua mii de masini), iar pentru pescuit ca si versatilitate si raport calitate pret nimic nu egaleaza ... Loganul. Intr-un timp mai era o alternativa de buget Lada Niva insa nu iti ofera atat de multe cate iti ofera Loganul , iti ofera doar garda la sol si tractiune pe munti si noroaie.

La Logan ai spatiu mare interior, garda la sol generoasa, consum decent, intretinere modica spre foarte ieftina. E tot ceea ce-ti poti dori daca te gandesti serios la un buget redus. Daca bugetul nu e o problema deja discutia se complica si te duci spre Lincoln Navigator si alte autobuze de masini de teren.

Nu mai aduceti vorba de AllRoad-uri cu pneumatice, Tucsonuri, Nive, Scout-uri pentru ca smecheria e sa faci multe lucruri dar cu bani mai putini si sa alegi corect intr-un buget redus, ca daca ai un buget nelimitat si bunica poata sa-si ia the best offer money can buy si aia e.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Mar 2013, 13:31

:lol:

Logan o data,
logan de doo ori ....
Adjudecat? :D

Mai e un jmen la Logan : cu 2000 lei o faci noua pe dedesubt...lejer :D

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 22 Mar 2013, 13:32

MuskMd scrie:nu va mai luati ma dupa un "pachet drumuri grele" si 3 spoilere argintii :lol:
Nu e vorba de spoilere, e vorba de scuturile de sub masina si de garda la sol, eventual ceva modificari la suspensie, care vin din fabrica.
In ziua de azi suvurile sunt la moda, iar Duster este un model foarte reusit pentru iesiri in natura, pret/performante/consum/intretinere decent. Iar sistemul 4x4 este de origine Nissan care nu mai are nevoie de prezentari pt offroad.
Eu asta as cumpara, este construit destul de solid in plus :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Mar 2013, 14:50

Nissanul de acu 15 ani nu mai are nevoie de prezentare in offroad...asta de acum .... :?

Si daca tu imi zici ca e si imi arati un stepway cu scuturi metalice de fabrica io ma declar fan Dacia :D

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 22 Mar 2013, 15:15

Nu am zis nimic de scut metalic...
Cu ceva mai mult bani, sh ar fi o varianta Subaru Forester

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Mar 2013, 15:28

Poi om bun, daca nu are scut metalic la ce naiba e mai buna ca un logan clasic? ca are doo spoilere gri , bosaje la aripi si eventual e cocotat cu 2 cm mai sus ca un Sandel clasic ? :lol:

Aia incerc sa spun : incercati sa priviti dincolo de reclame, marketing, pliante colorate, afise stradale si vrajeli de la agenti de vanzari.

Lada Niva e o masina f faina si clar poate destule in teren dar am vazut ca nu e tocmai ieftina la achizitie ( pasionatii de offroad probabil le cauta si ridica pretul prin cerere) , e cumplita la capitolul confort si consuma infiorator :D motorasul ala de 1.7 benzin parca.....

Eu am facut cateva ture de pescuit mai hardcore cu MCV si pot spune ca m-a surprins placut cum a tinut la bataia de joc la car a fost supus :D

In fine:) ... discutia e lunga la capitolul asta si cred ca undeva se rupe firul intre detalii tehnice si preferinte personale sau idei induse :)

PS si aci au ajuns referinte bune despre Duster folosit majoritar in conditii de drum de balastiera, aratura si coclauri :)

pescuitorul_
junior
junior

Mesaj de pescuitorul_ » 23 Mar 2013, 09:29

George1985 scrie:
MuskMd scrie:nu va mai luati ma dupa un "pachet drumuri grele" si 3 spoilere argintii :lol:
Nu e vorba de spoilere, e vorba de scuturile de sub masina si de garda la sol, eventual ceva modificari la suspensie, care vin din fabrica.
In ziua de azi suvurile sunt la moda, iar Duster este un model foarte reusit pentru iesiri in natura, pret/performante/consum/intretinere decent. Iar sistemul 4x4 este de origine Nissan care nu mai are nevoie de prezentari pt offroad.
Eu asta as cumpara, este construit destul de solid in plus :D
Duster-ul e o masina f buna cam fara rival la nivelul ei de calitate/pret insa nu uita ca este la pret cat doua Loganuri. Insa daca vrei musai SUV asta e o varianta ff buna si de buget.
Daca treci peste consumul maricel , o Niva sec hand la aprox. 3000 euro te duce in niste vagauni unde nu credeai ca poti ajunge. La nivel de teren accidentat nu prea are rival nici in cazul masinilor scumpe, multe nu urca unde rusoaica poate sa urce.

Scrie răspuns