Habemus admin!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Habemus admin!
Mihai,
Cu riscul de a ma abona la un galben pt "indrazneala" am o nelamurire:
-vad ca l-ai atentzionat pe Emphty cu un cartonas. E pentru o recidiva la un anumit stil de mesaje sau e pentru istoric?
Ca daca i l-ai dat pentru arhiva si tzii sa fii un admin obiectiv, sunt foarte multzi carora li s-ar potrivi un galben la rever. Doar ca trebuie prashit putzin dupa ei. Nu mult.
Spor la citit!
Cu riscul de a ma abona la un galben pt "indrazneala" am o nelamurire:
-vad ca l-ai atentzionat pe Emphty cu un cartonas. E pentru o recidiva la un anumit stil de mesaje sau e pentru istoric?
Ca daca i l-ai dat pentru arhiva si tzii sa fii un admin obiectiv, sunt foarte multzi carora li s-ar potrivi un galben la rever. Doar ca trebuie prashit putzin dupa ei. Nu mult.
Spor la citit!
-
- veteran
Daca asa fi atentionat asa cum s-a intimplat acum ar fi mai usor, Timpul liber nu imi permite sa caut prin toata arhiva, asa ca.... cei vizati ma pot contacta pe MP.
Ultima oară modificat 04 Aug 2008, 19:55 de către mihai florescu, modificat 1 dată în total.
-
- veteran
-
- veteran
adica daca te'a deranjat cineva atacuri muscaturi de fund bla bla... poti sesiza adminul... ii spui problema, pui linkul si se ia o hotarare... asta atata timp cat nici tu nu l'ai atacat, vbit vulgar etconesti scrie:Exact cu argumentul asta (lipsa de timp) a venit si Danr cand l-am intrebat acelasi lucru.
Cum adica "cei avizatzi ma pot contacta pe MP?".
Merci!

Bai baietzi, datzi-o-n masa-n *** de treaba! Adica sunt cate 6 sau 7 sau chiar mai multzi moderatori (de multe ori chiar online) pe cate un topic, si tot eu tre' sa anuntz adminul sau un moderator cu MP? Daca nu-s suficientzi moderatori si e prea multa treaba de facut sau timpul e insuficient mai numitzi vreo 10. Poate macar unu' va vedea online toate ****.
-
- veteran

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Nu primesc!
Eu propun sa te duci repede sa-tzi editezi mesajele compromitzatoare si sa te faci "curat". Mai umbla si la galerie putzin, apoi fa o spovada buna sub poala adminului si vei fi ca nou. Sa nu uitzi sa marturisesti ca l-ai pervertit si pe Razvan care daca ramanea doar cu baietzii de la WSB nu se mai pata.
Eu propun sa te duci repede sa-tzi editezi mesajele compromitzatoare si sa te faci "curat". Mai umbla si la galerie putzin, apoi fa o spovada buna sub poala adminului si vei fi ca nou. Sa nu uitzi sa marturisesti ca l-ai pervertit si pe Razvan care daca ramanea doar cu baietzii de la WSB nu se mai pata.