Habemus admin!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Habemus admin!
Mihai,
Cu riscul de a ma abona la un galben pt "indrazneala" am o nelamurire:
-vad ca l-ai atentzionat pe Emphty cu un cartonas. E pentru o recidiva la un anumit stil de mesaje sau e pentru istoric?
Ca daca i l-ai dat pentru arhiva si tzii sa fii un admin obiectiv, sunt foarte multzi carora li s-ar potrivi un galben la rever. Doar ca trebuie prashit putzin dupa ei. Nu mult.
Spor la citit!
Cu riscul de a ma abona la un galben pt "indrazneala" am o nelamurire:
-vad ca l-ai atentzionat pe Emphty cu un cartonas. E pentru o recidiva la un anumit stil de mesaje sau e pentru istoric?
Ca daca i l-ai dat pentru arhiva si tzii sa fii un admin obiectiv, sunt foarte multzi carora li s-ar potrivi un galben la rever. Doar ca trebuie prashit putzin dupa ei. Nu mult.
Spor la citit!
-
mihai florescu
- veteran

-
mihai florescu
- veteran

-
Ionut the carp
- veteran

adica daca te'a deranjat cineva atacuri muscaturi de fund bla bla... poti sesiza adminul... ii spui problema, pui linkul si se ia o hotarare... asta atata timp cat nici tu nu l'ai atacat, vbit vulgar etconesti scrie:Exact cu argumentul asta (lipsa de timp) a venit si Danr cand l-am intrebat acelasi lucru.
Cum adica "cei avizatzi ma pot contacta pe MP?".
Merci!
Bai baietzi, datzi-o-n masa-n *** de treaba! Adica sunt cate 6 sau 7 sau chiar mai multzi moderatori (de multe ori chiar online) pe cate un topic, si tot eu tre' sa anuntz adminul sau un moderator cu MP? Daca nu-s suficientzi moderatori si e prea multa treaba de facut sau timpul e insuficient mai numitzi vreo 10. Poate macar unu' va vedea online toate ****.
-
mihai florescu
- veteran

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
mihai florescu
- veteran

Nu primesc!
Eu propun sa te duci repede sa-tzi editezi mesajele compromitzatoare si sa te faci "curat". Mai umbla si la galerie putzin, apoi fa o spovada buna sub poala adminului si vei fi ca nou. Sa nu uitzi sa marturisesti ca l-ai pervertit si pe Razvan care daca ramanea doar cu baietzii de la WSB nu se mai pata.
Eu propun sa te duci repede sa-tzi editezi mesajele compromitzatoare si sa te faci "curat". Mai umbla si la galerie putzin, apoi fa o spovada buna sub poala adminului si vei fi ca nou. Sa nu uitzi sa marturisesti ca l-ai pervertit si pe Razvan care daca ramanea doar cu baietzii de la WSB nu se mai pata.