Habemus admin!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 04 Aug 2008, 21:32

grebla scrie:acu so dus, nam mai apucat sal cetesc, dar banui ca a meritat cartonasu daca titlu a fost prea pompos :lol: dar va trebui si voua cearta direct pe forum , si nu mergea pe privat, oricum sa intins rau de tot , si topicuri si album si MP :lol: va aveti pe messenger :lol:

parca vad cum vorbiti acu pe privat "iote ba la fraerii aia ce le pasa de cearta noastra" :lol:
pompos ? as zice mai degraba porcos... deh sarise deja la alt nivel prin chestia asta si se pare ca nu e el singuru...

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 04 Aug 2008, 21:34

mihai.f scrie:cine a adus vorba de ban?te-a gonit cineva?vrei sa pleci????drum bun, nu te retine nimeni.
interesul fata de useri :!: :lol: :lol: :lol:

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 04 Aug 2008, 21:35

grebla scrie:
mihai.f scrie:cine a adus vorba de ban?te-a gonit cineva?vrei sa pleci????drum bun, nu te retine nimeni.
interesul fata de useri :!: :lol: :lol: :lol:

explica te rog
Imagine

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Aug 2008, 21:36

Asadar toti oamenii care-si pun la galerie primesc un galben?

Pai atunci astea doua sunt de rosu direct, nu?

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6612

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6632

Am si print screen, in caz ca le sterge ;).
Cu lacrimi Bastus!

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 04 Aug 2008, 21:37

Gerula nu e cazul sa iti dai cu parerea
Imagine

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Aug 2008, 21:40

Hai sa lamurim o chestie, eu joc dupa regulile pe care le-a facut Dan. Daca altii le incalca, mi se pare normal sa iei masuri, indiferent cata simpatie sau antipatie ai pentru ei sau pentru mine.
Cu lacrimi Bastus!

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 04 Aug 2008, 21:40

poi cu sau fara polemici discutiile dintre useri ( zicea cineva ca se cauta si senzationalu...vezi nr de postari din arena ) fac rating la site, acum ca-calitatea a scazut e alta treaba, totusi de exemplu acest empty-cluster e un user vechi cu multe postari , nu ii poti ura asa drum bun , asta e rasplata unor postari pe saitu vostru, punem pariu ca daca te uiti cu 200 de posturi in urma ai sa vezi ca inainte de kuintauti a postat si treburi serioase legate de pescuit :?:

ah si mai ii o treaba de care vreau sa intreb,,,cum se face ca un danr cu ditamai magazinu si ditamai saitu nu poa sa puna si el la bataie un bobler intr-un concurs pentru prostii astia de ii fac rating la sait?

io demult mam intrebat la ce dreq postez pe sait cand adminului putin ii pasa de userii de ii are pe sait, el se bucura ca are trafic si reclama la magazin...prostii gen empty-cluster, grebla , kuintautii sau altii ii sunt numa buni sa atraga lumea, care vede si in dreapta ditamai baneru la totalfashing si se mai uita si pe acolo....asai :?: :!: :!: :!:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Aug 2008, 21:42

mihai.f scrie:Adelin , tu esti moderator si...te vad foarte des pe forum , ce te retine sa iti faci treaba?
Pai pe sectziunile unde sunt moderator e linistesi ordine.Ar fi cate ceva de curatzat la discutziile despre cartea lui Malin, dar inca nu a degenerat discutzia.Daca o ia razna o sa curatz.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 04 Aug 2008, 21:42

Poti sa joci pe tusa pina vine Dan, asta daca te ajuta cu ceva, in rest....poti sa iti vezi de treaba ta, nu imi da indicatii .
Imagine

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Aug 2008, 21:45

Indicatii dadea Ceausescu, eu ti-am dat argumente.
Cu lacrimi Bastus!

Închis