Habemus admin!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Aug 2008, 08:16

Gerula scrie:Nu eu sunt ala prins deja cu ocaua mica in timp ce-si folosea puterile de moderator pentru a se "scoate" cu editari ale mesajelor la care se raspunsese deja. Asa ca nu mai muta ciorciolocii aia la gura altora, stapaneste-i sanatos.

Daca Mihai nu a scos el fotografia din galeria mea, chiar inainte sa se culce, inseamna ca tu ai facut-o. Altcineva n-avea cine.
Pai ia verifica inainte sa acuzi, nu asa se face si la voi la ziar?!
Incep sa am indoieli ca ceea ce scri tu acolo ar fi adevarat.... :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Aug 2008, 08:22

Sigur, eu si Onesti suntem paranoici si te persecutam pe tine :roll:

Hai sa vedem daca n-a sters-o Mihai, cum ziceam. Discutam pe urma.
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Aug 2008, 08:33

Gerula scrie:Sigur, eu si Onesti suntem paranoici si te persecutam pe tine :roll:

Hai sa vedem daca n-a sters-o Mihai, cum ziceam. Discutam pe urma.
Intreaba-l si daca pot sa sterg ceva din galeria ta, asta ca sa nu vi iar pe aici maronizat la mustatza.Oricum un ziarist onorabil cand acuza pe cineva o face doar cand are probe nu doar presupuneri.Pai daca mergi pe "ghici" cand faci tu "anchete", e clar ca scri BALIVERNE! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 05 Aug 2008, 09:23

@Gerula
Eu nu am sters nimik, am facut rugamintea catre tine sa o faci. Nu stiu ce "puteri" are un moderator, pt ca eu de la aparitia acestui forum "am fost" admin, o sa verific astazi dupa ora 16 cum sta treaba.

Rugamintea mea este sa termintati cu "soricelul" si "pisica" ,ati rezolvat ambii "problemele" din galerie, bun, acum hai sa fim oameni mari si sa ne purtam civilizat.

Pina la venirea lui Dan orice acuzatie aiurea in tranvai ca x a facut si a dres v a fi pedepsita cu ban , rezolvarea acestor lucruri va fi facuta peste 7 zile, pina atunci acest topic va fi inchis si "problemele" voastre or sa astepte.
Imagine

Închis