Habemus admin!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 04 Aug 2008, 23:08

ia vezi ce te intreaba Adelin, ai modificat galeria?
Imagine

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Aug 2008, 23:13

Mi-ai mancat mesajul catre adelin bagand reply-ul asta :lol: (editam postul, si cand am dat submit mi-a zis ca nu se mai poate edita un post la care s-a raspuns deja), acum trebuie sa stau sa-l scriu din nou :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 04 Aug 2008, 23:16

baieti, noapte buna, ne revedem maine
Imagine

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Aug 2008, 23:17

Adeline, cum sa nu-mi convina :lol:, doar ca nu vazusem.

Galeria fusese imortalizata pentru a arata aspectul ei la momentul respectivei dispute. A se retine, nu era imaginea respectivei persoane, ci imaginea galeriei, asa cum era ea postata pe forum la momentul ala (adilucu nu aparea in cadru nici macar ca thumbnail :lol:). E ca si cum ai spune ca nu e corect sa fac acum un print screen cu pagina cu aceasta discutie si sa-l pun la galerie, pentru a demonstra ca ai scris cutare lucru.

Cum poti face comparatie cu postarea fotografiei unei persoane, furate de pe alt site ???
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Aug 2008, 23:18

Ahaaa, deci asa! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Aug 2008, 23:24

Explica, te rog, care-i diferenta dintre un print screen dupa galeria cuiva (in care nu apare nici o persoana de pe forum, nici macar proprietarul galeriei) si un print screen dupa pagina cu discutia pe care o purtam noi aici :roll:

Dupa cum vezi, sunt sensibil la argumente, trebuie doar sa fii in stare sa le aduci.

P.S. Interesant, in pana de argumente ai sters pur si simplu screenshotul din galeria mea. Spun interesant, pentru ca facand asta ai demonstrat ca ai posibilitatea tehnica de a face o chestie de care eu si Onesti doar te banuiam :lol:
Cu lacrimi Bastus!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 05 Aug 2008, 00:43

Gerula scrie: Spun interesant, pentru ca facand asta ai demonstrat ca ai posibilitatea tehnica de a face o chestie de care eu si Onesti doar te banuiam :lol:
Pentru mine nu a fost niciodata o banuiala ci o certitudine. Banuiesc insa ca nu-si va recunoaste practicile astea ortodoxe. Si deasemenea, banuiesc ca in continuare lumea il va aplauda admirativ pe the mighty one.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Aug 2008, 08:05

Gerula scrie:
P.S. Interesant, in pana de argumente ai sters pur si simplu screenshotul din galeria mea. Spun interesant, pentru ca facand asta ai demonstrat ca ai posibilitatea tehnica de a face o chestie de care eu si Onesti doar te banuiam :lol:
Nu ti-am sters nimic din galerie si te rog nu mai manca kk ca iti ramane ciorcioloci la mustatza.Daca crezi ca tzi-am sters ceva si am facut vre-un abuz in calitate de moderator, vorbeste cu mihaif, poate te lamureste el.
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Aug 2008, 08:11

Nu eu sunt ala prins deja cu ocaua mica in timp ce-si folosea puterile de moderator pentru a se "scoate" cu editari ale mesajelor la care se raspunsese deja. Asa ca nu mai muta ciorciolocii aia la gura altora, stapaneste-i sanatos.

Daca Mihai nu a scos el fotografia din galeria mea, chiar inainte sa se culce, inseamna ca tu ai facut-o. Altcineva n-avea cine.
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Aug 2008, 08:13

onesti scrie:
Gerula scrie: Spun interesant, pentru ca facand asta ai demonstrat ca ai posibilitatea tehnica de a face o chestie de care eu si Onesti doar te banuiam :lol:
Pentru mine nu a fost niciodata o banuiala ci o certitudine. Banuiesc insa ca nu-si va recunoaste practicile astea ortodoxe. Si deasemenea, banuiesc ca in continuare lumea il va aplauda admirativ pe the mighty one.
Paranoia, intreaba administratorul, nu trebuie sa te zbuciumi atat, vezi daca se poate si cand te lamureste te mai linistesti....sau cel putzin asa ar trebui, sa te linistesti, ca se poate ca admin-ul sa te minta si sa nu recunoasca nici el ce puteri detzine un moderator.
....grea boala!!! :lol: ...sper ca nu se ia! :roll:
WSB CLUB

Închis