Nu c-ai avea tu vreun merit aici.Adelin scrie:Pai pe sectziunile unde sunt moderator e linistesi ordine.
Habemus admin!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
@Gerula
In ce data au fost postate respectivele poze?Vrei sa iti fortezi norocul, nu e cazul.Daca ai fi citit istoricul respectivei poze ai fi vazut despre ce este vorba, te rog incearca sa te limitezi la topicurile tehnice, si sa nu mai agiti spiritele.
In ce data au fost postate respectivele poze?Vrei sa iti fortezi norocul, nu e cazul.Daca ai fi citit istoricul respectivei poze ai fi vazut despre ce este vorba, te rog incearca sa te limitezi la topicurile tehnice, si sa nu mai agiti spiritele.
Ultima oară modificat 04 Aug 2008, 22:10 de către mihai florescu, modificat 1 dată în total.
-
- veteran
-
- veteran
catre mine era asta? cu ce am fortat norocu?mihai.f scrie:In ce data au fost postate respectivele poze?Vrei sa iti fortezi norocul, nu e cazul.Daca ai fi citit istoricul respectivei poze ai fi vazut despre ce este vorba, te rog incearca sa te limitezi la topicurile tehnice, si sa nu mai agiti spiritele.
daca nu e catre mine ok, oi fi interpretat gresit

-
- veteran
-
- veteran
cind am postat asta nu am glumit:grebla scrie:catre mine era asta? cu ce am fortat norocu?mihai.f scrie:In ce data au fost postate respectivele poze?Vrei sa iti fortezi norocul, nu e cazul.Daca ai fi citit istoricul respectivei poze ai fi vazut despre ce este vorba, te rog incearca sa te limitezi la topicurile tehnice, si sa nu mai agiti spiritele.
daca nu e catre mine ok, oi fi interpretat gresit
fratilooooooooooooooooooor , pauza, vreau sa fumez o tigare si sa beau o coca-cola, mai usor, nu am timp sa raspund la mesaje ca... apar altele, saracul Dan, asa este in fiecare zi? Shocked
mesajele private si postarile se succed cu o repeziciune fantastica, ma dor degetele