GLS Romania - servicii de curierat dezastruoase

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Oct 2007, 18:24

danr scrie:si inca o chestie, am fost rugat sa nu mai fac aceste lucruri publice pe Internet, ca " nu este normal"
probabil ca au avut o supriza cand au cautat pe google " GLS Romania "
is pe locu 3 la siteuri, troneaza fain "GLS Romania - servicii dezastruoase" :lol:

... ai platit ceva sa intri in top 3 ? :twisted: :P

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Oct 2007, 17:40

astazi s-a rezolvat situatia cu GLS, au platit ultimile rambursuri

cu Fan-ul merge multumitor, desi mai se mai intampla si la ei sa se livreze in 48 ore

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 31 Oct 2007, 21:21

dane, daca ai putea sa clonezi curierul din bucuresti (domnul cu mustata si cu dacia alba) iti garantez ca nu ai mai avea probleme. Super OM!
Fire zmucite!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Noi 2007, 09:53

cap de fier insusi ?
sigur ca e meserias :)
numai ca este indisponibil o perioada

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 20 Noi 2007, 17:38

joia trecuta au plecat spre mine 2 colete cu cadouri de pescuit de sarbatori :D ...unul d ela Bucuresti prin faimoasa Posta Romana si unul din Franta de la Paris...azi am ridicat unul dintre ele, desigur coletul d ela Paris a ajuns primu' ca-i mai aproape de Valcea Paris-ul decat Bucuresti-ul :lol: :lol: ...oare se va ajunge la o normalitate in tzara asta? :evil: si din Japonia daca faci comanda iti ajunge in maxim 7 zile un colet...la noi - D-zeu cu mila :cry: :cry:

rauuu_13
utilizator nou
utilizator nou

despre curierat

Mesaj de rauuu_13 » 16 Feb 2008, 13:12

AM VAZUT CA DISCUTATI DESPRE CURIERAT SI AM DECIS SA INTRU SI EU IN DISCUTIE
AM 24 DE ANI SI DE 2 ANI LUCREZ IN CURIERAT.
DESPRE FAN SI CARGUS NU POT SA VORBESC PREA URAT PT. CA SUNT NISTE COLOSI PE PIATA DE CURIERET DIN ROMANIA. FAZA E CA DACA NU ESTI UN CLINT CARE SA DEA MARFA DE CEL PUTIN 100 MIL. PE LUNA NU PREA I-I INTERESEAZA DE TINE. AU ATAT DE MULTI CLIENTI CA NU I-I INTERESEAZA DACA TE PIERD CA SI CLIENT.
DESPRE CURIERO NICI NU VREAU SA VORBESC PT. CA SUNT JALNICI. POATE VA AMINTITI DE CURIERUL DE LA CONSTANTA CARE A ARUNCAT IN CANALUL DNARE-MAREA-NEAGRA ACELE SUTE DE PLICURI DE LA ORANGE.
PT. VOI AM O SINGURA SOLUTIE SI ANUME FIRMELE MAI MICI DE CURIERAT PT. CA SE STRADUESC MULT MAI MULT DECAT COLOSII CA SA-SI PASTREZE CLIENTII.
DE EXEMPLU EU LA CRAIOVA AM O RELATIE DE PRIETENIE CU TOTI CLIENTII MEI.
REFERITOR LA RAMBURSURI CEL MAI SIMPLU SI EFICIENT MOD ESTE CA RAMBURSUL SA SE INTOARCA IN MAXIM 72 DE ORE SI SA NU SE MAI MINTA CLIENTII CA O SA SE INTOARCA IN 48 DE ORE. SE INTOARCE SIGUR IN 48 DE ORE DACA SE VIREZA BANII IN BANCA.
DACA MAI DORITI INFORMATII CONTACTATI-MA.
[/b]

citeste te rog regulamentul forumului si nu mai posta cu majuscule daca nu vrei sa-ti sterg mesajele
tnx
Michael

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Re: despre curierat

Mesaj de Vali Vesa » 16 Feb 2008, 15:11

rauuu_13 scrie:...FAN SI CARGUS ... DACA NU ESTI UN CLINT CARE SA DEA MARFA DE CEL PUTIN 100 MIL. PE LUNA NU PREA I-I INTERESEAZA DE TINE...[/b]
Stop! Informatie gresita! Am poate 1 plic pe luna de trimis si vin fara probleme. Mai mult, am facut conanda din Ctza pentru un pachet livrat la Turda pentru Ctza. Nici o problema. Schiurile de la Predeal le-am trimis fi-miu tot cu Cargus. Tot cu comanda din Ctza. S-au deplasat din Sinaia la Predeal ca sa ia coletul. L-au luat azi la pranz si a doua zi la ora 8 m-au sunat c-a ajuns coletul. Brrrr, nici nu-mi bausem cafeaua... :lol:

rauuu_13
utilizator nou
utilizator nou

curierat

Mesaj de rauuu_13 » 16 Feb 2008, 17:10

POATE LA TINE LA CONSTANTA O FI DIFERIT DAR LA CRAIOVA SUNT ASA CUM SPUN. 50% DINTRE CLIENTII MEI AU COLABORAT CU CEI DE LA FAN IAR 30% AU COLABORAT CU CEI DE LA CARGUS. 2/3 DINTE ACESTIA TRIMIT MARFA CAM DE 50-100 MIL. SI TOTI AU AVUT ACEASTA PROBLEMA. BA MAI MULT UN CLIENT DE LA FAN CARE ACUM LUCREAZA CU MINE S-A PLANS CA UN ANGAJAT DE LA FAN CHIAR I- ZIS SA TRIMITA CU ALTA FIRMA DE CURIERAT DACA NU E MULTUMIT CA SI ASA AU DESTULE FIRME.
SI MAI VREAU PARERILE VOASTRE DESPRE NEMO EXPRES[/b]

pentru a 2-a oara-citeste te rog regulamentul forumului si nu mai posta cu majuscule daca nu vrei sa-ti sterg mesajele
tnx
Michael

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 16 Feb 2008, 17:41

@rauuu_13

OK, o fi cum zici tu, cu toate ca te rog sa-mi dai voie sa ma indoiesc.
Oricum, poti sa folosesti literele mici te rog? Ca ma dor urechile de atatea tipete :lol: :wink:

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 16 Feb 2008, 17:54

@rauuu_13

Stai ca ma dezmeticesc greu. Cum adica "la tine la Constanta"?
Curierul din Turda nu tine de Ctza. Curierul din Sinaia nu tine de Ctza. Si totusi au raspuns, la o simpla comanda pe tel mobil.
Era sa uit, am plecat din Ctza la Cheia (Prahova) cu niste prieteni, inainte de a merge la Crapmania 2006 (Tancabesti). Pe drum mi-am dat seama ca am uitat acasa sacul de dormit. Am sunat (de la Harsova, pe mobil) si i-am spus sa mi-l aduca la Cheia. A venit curierul de la Ploiesti, NUMAI cu sacul meu pana la Cheia. Cred ca vreo 60km daca nu gresesc... Plus intors...

Deci...??? Milioane, sute de milioane... nu cred...

Si ca sa fie clar, nu am nici o treaba cu serviciile de curierat. Dar hai sa respectam adevarul.

Scrie răspuns