Criteriul varsta e determinant pt tine? Cred ca pachetele intarzie nu numai din cauza soferului care este prea june si n-are cea mai mare experientza in condus.sir.JONES scrie:Uitati-va ce personal au si apoi mai vorbim. Eu la aproape 30 as fi fost big daddy acolo, erau niste flacai la care cred ca nu li s-a uscat cerneala pe carnetul de conducere).
GLS Romania - servicii de curierat dezastruoase
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior
- mihaimircea
- veteran
Este! Sa vezi tu ce vitezi sunt junii aia de 20 de ani cu dubele Fan prin bucuresti... nu odata erau sa se urce pe mine. Odata era sa ne faca praf pe mine si pe un coleg unu cu o dubita, dupa care a iesti frumos pe geam sa ne injure (el nu acordase prioritate, venea cu viteza si cu tupeu de pe o straduta cu sens unic si pe sens interzis). Pe un coleg de-al meu l-a busit un sofer FAN, si dupa ce au stat juma de zi la politie (a ramas FAN-ul fara carnet) este evient ca coletele alea au intarziat. Deci au fost la politie cu duba cu marfa! Deci conteaza!onesti scrie:Criteriul varsta e determinant pt tine? Cred ca pachetele intarzie nu numai din cauza soferului care este prea june si n-are cea mai mare experientza in condus.sir.JONES scrie:Uitati-va ce personal au si apoi mai vorbim. Eu la aproape 30 as fi fost big daddy acolo, erau niste flacai la care cred ca nu li s-a uscat cerneala pe carnetul de conducere).
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- daspinningmaster
- utilizator constant
sa fim seriosi, varsta nu e singurul aspecta care duce la nerespectare termenului de livrare.
@mihaimircea daca soferul a avut probleme atunci Fan-ul ca firma trebuia sa se asigure ca pachetele transportate de acel individ isi vor urma cursul normal. iar despre modul in care sofeaza acesti veritabili piloti, ce sa mai spunem .... dar e valabil pentru oricine conduce o duba sau un papuc nu numai pentru soferii fan...
@mihaimircea daca soferul a avut probleme atunci Fan-ul ca firma trebuia sa se asigure ca pachetele transportate de acel individ isi vor urma cursul normal. iar despre modul in care sofeaza acesti veritabili piloti, ce sa mai spunem .... dar e valabil pentru oricine conduce o duba sau un papuc nu numai pentru soferii fan...
Fire zmucite!
- daspinningmaster
- utilizator constant
nu e din cauza varstei, onesti. Poate fi din cauza educatiei si nu ma refer aici la cultura generala, dar cu sigiranta este din cauza ca la noi va mai trece foarte mult timp pana vom invata sa devenim responsabili la locul de munca, indiferent daca programam roboti sau vindem ciunga pe strada...parerea mea
dragos, cam care crezi ca este factorul de multiplicare fata de cei pomeniti mai sus care te vaduce la pretul dhl-ului? sa fim seriosi, au preturi prohibitive si in nici un caz nu cred ca se preteaza necesitatilor unui magazin online....again, parerea mea

dragos, cam care crezi ca este factorul de multiplicare fata de cei pomeniti mai sus care te vaduce la pretul dhl-ului? sa fim seriosi, au preturi prohibitive si in nici un caz nu cred ca se preteaza necesitatilor unui magazin online....again, parerea mea
Fire zmucite!
la ce preturi practica astia......Dragos Cretu scrie:Da de DHL nu zice nimeni nik?!
Parerea mea, exista DHL si alti curieri.

o singura data am adus cu DHL din Austria,niste manere de mobilier care costau 70 euro si pretul transportului a fost de 137 euro.

bine ca nu am platit eu,a platit clientul meu care si-a dorit ceva anume si care si-a permis sa plateasca ( era hacker de meserie

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
danr scrie:un update la experienta cu GLS
dupa inca o saptamana, GLS inca nu stie unde sunt o parte din pachetele mele, si nu am primit retururile sau banii pe ele
in schimb mi-au facturat absolut tot ce am expediat