GLS Romania - servicii de curierat dezastruoase

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 22 Oct 2007, 17:51

todi scrie:
adiwolf scrie: bine ca nu am platit eu,a platit clientul meu care si-a dorit ceva anume si care si-a permis sa plateasca ( era hacker de meserie :lol: )
de unde stii? :D
tu ce crezi???
nu e normal sa te interesezi de potenta financiara a clientului? nu e normal sa cunosti cat mai multe date si sa verifici solvabilitatea lui?
iar genul asta de clienti,de regula nu pot sa taca,trebuie sa epateze si intodeauna vin la recomandarea altuia de aceeasi teapa.
scuze de offtopic :)
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 24 Oct 2007, 18:29

CURIERO au comis-o iar azi...ieri mi-a trimis un amic 2 role de atza...trebuia sa-mi ajunga azi. Atzele mele au ajuns la Oradea dragii mei :evil: :evil: :evil: ...maine imi ajung...azi am trecut la penalizari pe firma cu domnii de la CURIERO...e prea de tot :evil:

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 24 Oct 2007, 20:17

pot sa confirm, eu i le-am trimis. e de tot rasu... sorry, ovidiu, stiu cum e sa astepti ceva...
las ca ne razbunam noi la un mom dat!!!
Fire zmucite!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 24 Oct 2007, 20:40

nu e problema dane, ca oricum nu-mi trebuiau azi, ca am atze, dar carnatzii astia de la CURIERO se joaca cu focu...incaseaza pe zona Valcea o gramada de lovele(factura lunii septembrie la noi la firma catre ei 15.000 RON, fila CEC facuta de mine :evil: )...deci este total impardonabil...le=o coc eu, nu e problem :twisted: :twisted: :twisted:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Oct 2007, 17:23

update la situatia cu GLS
azi, la 3 saptamani dupa expediere, GLS nu stie ce s-a intamplat cu unele colete si refuza sa-mi plateasca rambursurile pe 8 expedieri

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 30 Oct 2007, 17:39

Nu pot sa cred asa ceva! Cum motiveaza ei treaba asta, sau cum se scuza?
Fire zmucite!

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 30 Oct 2007, 17:42

cargus
livrat un colet in cheia (prahova) cu un curier din ploiesti! a venit NUMAI cu pachetul meu!
si un sac de dormit PE BALTA la tancabesti!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Oct 2007, 17:43

ca lucreaza pe zonele respective printr-un subcontractor care nu si-a facut treaba
au reusit sa confirme statusul a cateva din cele 8, 3 sau 4 nu se stie ce s-a intamplat cu ele, iar banii nu-i platesc din motive care imi scapa
probabil ca nu i-au incasat de la subcontractor
pe mine nu ma intereseaza ce au facut ei, de saptamani intregi le solicit sa-mi dea inapoi coletele nelivrate sau banii si au mai ramas astea 8 nerezolvate
vreau sa subliniez ca am facut situatia cunoscuta pana la nivel de general manager pe europa de est, si primesc doar promisiuni si scuze

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Oct 2007, 17:44

si inca o chestie, am fost rugat sa nu mai fac aceste lucruri publice pe Internet, ca " nu este normal"
probabil ca au avut o supriza cand au cautat pe google " GLS Romania "

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 30 Oct 2007, 17:54

nu este moral, incredibil ce tupeu si ce mentalitate. Iar chestia cu subcontractorii clar ca nu te intereseaza tu aveai contract sau ai facut intelegerea cu ei, gls. Daca si-au ales subcontractori incompetenti e problema lor, sa suporte conecintele!!!

Cu fanu cum mai e Dane?
Fire zmucite!

Scrie răspuns