tre sa vb maine.....lucrezi lunea viitoare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
>mircioneolt< am mancat o afumatura de crap de “dai cu caciula dupa caini”! Crap cam la 6 kg,necuratat de solzi,taiat in doua .Partea cu spatele fiind mai groasa a fost crestata in profunzime in forma de careu cu adancimea crestaturii cam de 2 cm.Tinut la sare 3 zile si apoi desarat partial,a fost lasat la vant 2 zile,sa se mai usuce.Ajuns in afumatoarea cu fum rece,a stat cam 24 ore. Bun de consumat ca atare,mie-mi place foarte mult fiert si racit Usturoiul este optional. Fasii din delicatesa asta,tocate marunt se pot adauga la salata de icre.Este un preparat al sezonului rece(fara insecte),se conserva bine la congelator.mircioneolt scrie:o reteta de pastrama platica poate ajuta cineva ceva ce stiti ca iese super
nu impartasim si noi ?deltaic scrie: In afara de clasicele picioruse de broasca(pui de balta)pane,face sotia mea o ciorba "a la grec",INOVATIE PROPRIE,de sta matza in coada. Trebuie sa o inregistrez la O.S.I.M.sa nu zica altu' ca este inventia lui
mama ce pofta mi-ai facut, fi-tzi-ar mancarea gustaosa sa-tzi fie......deltaic scrie:http://imageshack.us/photo/my-images/703/0uda.jpg/][/URL]
Superi tari puii astia de balta ! N-am mai halit d-astia de cand eram io mic ..... Nu mai stiu acum ce gust au , dar stiu ca mi-au placut tare mult candva .deltaic scrie:Lu' Riga i-a fost mai usor sa ma chinuie pe mine sa incerce sa ma invete sa postez decat sa o faca el...Oamenii seriosi se duc la pescuit si nu au timp de pierdut cu muritorii de rand. Cam asa trebuie sa arate "puii de balta"cand sunt spre rumenire.
>rine< cand imi vine familia din minivacanta de la Tg.Neamt,voi dezvalui si reteta de ciorba,secretul fiind pastrat cu strasnicie de sotie.