Gastronomie si alte dichisuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Bun asa , numa sa fie si bautura de calitate .
Si ca sa fiu putin ontopic , deltaicule am in seara asta programat un syrah de murtfatlar cu ceva muschiulet de vita cu rozmarin , unt si alte alea .....
Si ca sa fiu putin ontopic , deltaicule am in seara asta programat un syrah de murtfatlar cu ceva muschiulet de vita cu rozmarin , unt si alte alea .....
daca rade toata sticla de palinca, ii mai arde de syrah?
>>> Ghenadie,stimabile,ai avut cumva vreo matusa(unchi pentru unii)pe nume Sanda Marin ?
>>>Ghenadie,un diamant neslefuit(am zis-o bine coane?)a venit cu o reteta incredibil de buna.Frate"Gogol" ti-o recomand ! Tocmai ma suna Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum)si il voi invita la o degustare.
>>>Ghenadie,un diamant neslefuit(am zis-o bine coane?)a venit cu o reteta incredibil de buna.Frate"Gogol" ti-o recomand ! Tocmai ma suna Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum)si il voi invita la o degustare.
-
- veteran
Ce sa-i faci, au si ei o varsta... Trebuie sa-i bucure si pe ei ceva! Evident glumesc, da nu-i frumos. Altii sunt la munca.rosu r. scrie:Mai ce oameni . E criza si voua va sta capu numa la mancare
-
- veteran
daca tot ne apropiem de o limita.....a suportabilului ....cine a mancat lacuste prajite ? (eventual si crude
)[/quote]
Romanii

Romanii
Kleniacule tu sigur nu le mananci , k dai cu ele dupa klean 

@deltaic - ma bucur ca ti-a placut.
Cand stai 9 ani prin camine, inveti sa gatesti din ce gasesti
si sincer asta a iesit din ce mi-a picat sub mana intrun moment in care nu aveam chef de fripturi si alte alea.
Cand stai 9 ani prin camine, inveti sa gatesti din ce gasesti

si sincer asta a iesit din ce mi-a picat sub mana intrun moment in care nu aveam chef de fripturi si alte alea.
-
- utilizator constant
s-a pomenut de pateuri... tartinabile sau nu...
a incercat cineva sa adauge maghiran?
uscat din plic sau proaspat din cel crescut in ghiveci. 1 lingurita la 1/kg compozitie de pate.
stie cineva cum se pot face pesmeti? ca aia militari? merita?
am pacatuit pe alte forumuri si am citit despre subiect, m-a incitat.
a incercat cineva sa adauge maghiran?
uscat din plic sau proaspat din cel crescut in ghiveci. 1 lingurita la 1/kg compozitie de pate.
stie cineva cum se pot face pesmeti? ca aia militari? merita?
am pacatuit pe alte forumuri si am citit despre subiect, m-a incitat.
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Paine taraneasca(intermediara) de la Titan.O lasi sa se invecheasca o zi.O tai felii normale.O pui in tava mare de cuptor si o intorci des.O lasi la cel mai mic foc posibil.La un cuptor cu gaz imi ia cam 4 ore sa fac pesmetii.Dupa ce inchizi focul trebuie lasati sa se raceasca in cuptor si nu umbli la ei decat dupa.Daca vrei mai crocanti,lasi sa se rumeneasca putin,racesti apoi iarasi pui la cuptor.gsteph1968 scrie:stie cineva cum se pot face pesmeti?
Ghenadie sau deltaic, ce cantitate de peste de apa dulce dezosat ati pus la ingredientele din reteta? ca nu e specificat...