Gastronomie si alte dichisuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Am trimis mesajele in acelasi timp si al meu s-a pierdut(probabil eclipsat de...)
Torturile sunt de regim,mai mult ca sigur(asta-i de la JO).A mai ramas ceva?Las totul balta si vin!Ai remarcat ca ultima amenintare s-a concretizat,asa ca nu te juca cu lucrurile astea.
>>>La multi ani Anei !!!
Torturile sunt de regim,mai mult ca sigur(asta-i de la JO).A mai ramas ceva?Las totul balta si vin!Ai remarcat ca ultima amenintare s-a concretizat,asa ca nu te juca cu lucrurile astea.
>>>La multi ani Anei !!!
-
- veteran
@ andrei riga
La multi ani si sincere felicitari fetitzei tale!!! Io mai am de asteptat cativa ani pana sa-mi gateasca fetita. Pana atunci ma multumesc cu spagetti din plastilina si salata de iarba din curte
La multi ani si sincere felicitari fetitzei tale!!! Io mai am de asteptat cativa ani pana sa-mi gateasca fetita. Pana atunci ma multumesc cu spagetti din plastilina si salata de iarba din curte

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Multumim Andrei pentru seara minunata pe care ne-ai creat-o! Am impartit 2 patratele de ciocolata la... 4 insi...(decat sa mai umblu pe la magazine la ora asta mai bine sufar).
>nuke<sa nu uit,am preparat omleta recomandata de doua ori si nu ne mai saturam.Nu toata lumea te mai simpatizeaza decand cu reteta asta(sotia).
Simplu de realizat si deosebit de gustoasa.
>nuke<sa nu uit,am preparat omleta recomandata de doua ori si nu ne mai saturam.Nu toata lumea te mai simpatizeaza decand cu reteta asta(sotia).
Simplu de realizat si deosebit de gustoasa.
Si eu va invidiez ca mancati hamsii( o sa zic la spovedanie).deltaic scrie:Nu toata lumea te mai simpatizeaza decand cu reteta asta(sotia).
Aici din pacate,asa cum mai ziceam,nu gasesc asa ceva,asa cum nu gasesc peste de Dunare(am mai zis,stiu).
In alta ordine de idei,supararea sotiei este de la reteta sau de la caloriile ei???
Si eu care eram gata sa va zic de pastrav afumat cu smantana si paste...
-
- veteran
>Ionut the carp<nu prea pare simplu... cu ce este facut?
>nuke< caloriile sunt marea problema. Am invatat prin Italia o reteta cu somon afumat si smantana. Destainuieste-te primu'.
>nuke< caloriile sunt marea problema. Am invatat prin Italia o reteta cu somon afumat si smantana. Destainuieste-te primu'.
Ok.deltaic scrie:Destainuieste-te primu'.
Inca sunt la servici si promit sa revin cu reteta zilele urmatoare( ca sa imi consult"terfelogul" pt cantitati).
Insa,rugaminte.....dati si dvs reteta originala,DETALIATA,de Irish cofee....ca Baile..... si Carolina...au gust de dero de la un timp...
Orice barman care se respecta, sau simplu pasionat al coctailurilor(ex.eu),cunoaste reteta clasica de Irish Coffee.
Intr-un pahar mare de vin,usor inchis la gura,cu picior ,se pune o masura de whiskey(ex.Jameson),cafea la alambic(mocca cum spun italienii) tare si fierbinte ,cam pana la 5cm de gura paharului.Se amesteca,se poate pune zahar dupa gust.Restul spatiului din pahar se completeaza cu frisca proaspata(niciodata nu folosesc la tub) si se decoreaza cu un praf de cafea macinata.O minunatie de cafea ! Este cafeaua zilelor mele de relaxare totala. La cat alcool are cam esti obligat sa te relaxezi.
Intr-un pahar mare de vin,usor inchis la gura,cu picior ,se pune o masura de whiskey(ex.Jameson),cafea la alambic(mocca cum spun italienii) tare si fierbinte ,cam pana la 5cm de gura paharului.Se amesteca,se poate pune zahar dupa gust.Restul spatiului din pahar se completeaza cu frisca proaspata(niciodata nu folosesc la tub) si se decoreaza cu un praf de cafea macinata.O minunatie de cafea ! Este cafeaua zilelor mele de relaxare totala. La cat alcool are cam esti obligat sa te relaxezi.
@ delataic,multam dar expliciteaza "cafea la alambic",te rog..
Nu te-am uitat cu pastravul afumat...
Pana atunci....Tartar de scoici cu somon afumat...
-scoici cat mai "grase,"(proaspete,normal) se taie zaruri
-se taie dovlecei proapeti fasiute subtiri("avec le" cutit de cojit legume,ca sa evit cacofonia),apoi ii fac aproape taitei mai lati
-marar taiat cat mai maruntel
-amestec totul cu zeama de limeta,sare,piper
-le marinez cam 1/2 ora,impreuna.
Le invelesc in fileurile de somn afumat si le "fixez" in scobitori..
Amestecul si-l face fiecare,dupa gust.
Eu fac proportia 3/2/1,scoica,dovlecel,marar.
Daca dovlecelul vine din gradina mea nu ii dau coaja jos pt ca e "bio".
Nu te-am uitat cu pastravul afumat...
Pana atunci....Tartar de scoici cu somon afumat...
-scoici cat mai "grase,"(proaspete,normal) se taie zaruri
-se taie dovlecei proapeti fasiute subtiri("avec le" cutit de cojit legume,ca sa evit cacofonia),apoi ii fac aproape taitei mai lati
-marar taiat cat mai maruntel
-amestec totul cu zeama de limeta,sare,piper
-le marinez cam 1/2 ora,impreuna.
Le invelesc in fileurile de somn afumat si le "fixez" in scobitori..
Amestecul si-l face fiecare,dupa gust.
Eu fac proportia 3/2/1,scoica,dovlecel,marar.
Daca dovlecelul vine din gradina mea nu ii dau coaja jos pt ca e "bio".