Gastronomie si alte dichisuri
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
ANDREI RIGA
- veteran

Re: Gastronomie si alte dichisuri
La cererea Deltaic-ului si cu mare intarziere (ptr care-mi cer scuze) va prezint o veche capodopera de Art Nouveaux (
)

Merci Andrei! Ti-ai asigurat un Irish cu prima ocazie.
Cele doua piese de baza pentru realizarea Irish Coffee-ului. Imi place sa prepar cafeaua in pahar de whisky(dupa cum se observa).Fotografiasem si produsul finit dar, poza a iesit la o calitate slaba.
Cele doua piese de baza pentru realizarea Irish Coffee-ului. Imi place sa prepar cafeaua in pahar de whisky(dupa cum se observa).Fotografiasem si produsul finit dar, poza a iesit la o calitate slaba.
-
ANDREI RIGA
- veteran

trebuie sa ma apuc serios de o cura de slabit. daca pot manca si slaninutza,cura e ca si inceputa
! prepar clatite brasovene prajite in untura,tocmai am inceput cura. revin cu amanunte daca supravietuiesc curei. 
@ nuke..interesanta reteta aia de cruditati.
m-ai facut curios.
o intrebare: care-s scoicile alea "grase" ?
m-ai facut curios.
o intrebare: care-s scoicile alea "grase" ?
1.St.Jaques-(Metro).Avantajul e ca poti pune in cochillii cea ce vei face...rine scrie:scoicile alea "grase" ?
2.Midii-de oriunde...
3.Scoici de Dunare...late,galbene....etc..
d'alea nobile
@ D2O-Orice carne fina,fie scoica fie peste, daca e bine marinata se poate papa.
Exista o reteta peruana ce se numeste ceviche.Tot ce este in ea a inotat odata sau a trait in apa si nu este preparat termic.
Ci numai marinat.
Exista o reteta peruana ce se numeste ceviche.Tot ce este in ea a inotat odata sau a trait in apa si nu este preparat termic.
Ci numai marinat.
[quote="deltaic"] Cele doua piese de baza pentru realizarea Irish Coffee-ului.[quote]
Ok,am inteles acum.Insa,habar nu am de unde sa procur alambicul de cafea.
Am aici un espressor "casnic".
O sa incerc asa,daca primesc ok-ul lui deltaic....
Ok,am inteles acum.Insa,habar nu am de unde sa procur alambicul de cafea.
Am aici un espressor "casnic".
O sa incerc asa,daca primesc ok-ul lui deltaic....
a venit toamna... oficial.....
pastrama de oaie pe gratar, mujdei, must inasprit, paine de casa, iar la digestivul de dupa - nuci noi cu aceeasi paine .....numai coaja acum ..... si acelasi must....mult

scuze pt calitatea pozei
pastrama de oaie pe gratar, mujdei, must inasprit, paine de casa, iar la digestivul de dupa - nuci noi cu aceeasi paine .....numai coaja acum ..... si acelasi must....mult

scuze pt calitatea pozei
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...