Imi cer scuze pentru intarziere, am fost cam ocupat in ultima vreme. Am facut rost de reteta dar din cate vad tii post asa ca nu vreau sa pacatuiesti din vina mea, mai bine asteptam pana dupa Paste, sau...? Din pacate nu am primit nici un MP de la tine si din bucataria ardeleneasca nu prea am ce sa-ti dezvalui pentru ca eu sunt din Banat, eu am crescut cu mancare austriaca, svabeasca si ungureasca din care mai stiu cateva retete pe care am a le dezvalui cand voi avea mai mult timp.deltaic scrie:>Zuckala!!!< Am asteptat reteta aia de mistret de mi-sa acrit ! Ti-am dat si un mp si....nimic ! Poate mai dezvalui ceva din minunata bucatarie ardeleneasca,asa ca.... compensatie(glumesc).
Am citit mai sus despre leorda, vreau sa spun ca parintii mei au plantata in gradina, e nemaipomenita, abia astept sa rasara.
Noi o folosim la diverse salate cum ar fi salata verde, salata din frunze de papadie, la mancarea facuta din spanac sau urzici, putin calita si adaugata in omleta, sau cum imi place mie cel mai mult pentru ca imi aduce aminte de copilarie: proaspat culeasa in padure, spalata la izvor, scuturata de apa dar nu prea tare astfel incat sa mai ramana stropi pe ea, se mananca cu paine unsa cu untura care ramane de la prajirea/fierberea carnatului (doamne ce vremuri).