orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
biban solzos
- veteran

- Mesaje: 587
- Membru din: 12 Oct 2009, 06:35
- Localitate: oradea
Mesaj
de biban solzos » 01 Mai 2014, 21:15
rine scrie:de cealalta sau celalalt
habar n-am .sau o fi ceva de-i zice altcumva
corijenta se ia si pe gaini? tuica, peste sau piscuit?

"piscuit" ....m-ai aruncat in groapa cu melancolii

....Buna, D-zeu s-o ierte, zicea : Iar ai fost la PISCUIT , vandroc ce esti ! Cine pustushag tz-a chistali pestii? ....
Cu "cealalta" sau "celalalt " am o idee: sa-l asteptam pe @ agabi ...Daca nu vrea....la toamna cu el ....cu papornita si damigeana ...Vezi sa nu te ia "sub cuvant de spovedanie si cuget preacurat "...Fii tare

-
biban solzos
- veteran

- Mesaje: 587
- Membru din: 12 Oct 2009, 06:35
- Localitate: oradea
Mesaj
de biban solzos » 01 Mai 2014, 21:19
agabi scrie:
Topcitul,mincare ciobaneasca,se face cu jintuit(produsul din care se face untul,prin batere).Pentru cei cu analize bune,ceapa se caleste in grasimea rezultata prin prajirea slaninei
laptrac=lapte prins,lapte acru
No, domn profesor, vazut-ai ca daca l-am spariet cu corigenta ne-o zas

....Si @ agabi e prunc fain ...deocamdata ...
Ca de mai vine cu impletituri facute in amurg din lana de oaie rasucita pe corn de berbec....la corigenta cu el

-
agabi
- veteran

- Mesaje: 646
- Membru din: 26 Mar 2013, 10:35
- Localitate: TMures
Mesaj
de agabi » 01 Mai 2014, 21:21
biban solzos scrie:
Cu "cealalta" sau "celalalt " am o idee: sa-l asteptam pe @ agabi ...Daca nu vrea....la toamna cu el ....cu papornita si damigeana ...Vezi sa nu te ia "sub cuvant de spovedanie si cuget preacurat "...Fii tare

,,Pentru ce ma ispitesti?,,...
-
biban solzos
- veteran

- Mesaje: 587
- Membru din: 12 Oct 2009, 06:35
- Localitate: oradea
Mesaj
de biban solzos » 01 Mai 2014, 21:29
agabi scrie:
,,Pentru ce ma ispitesti?,,...
Nu te ispitesc...Daca vroiam sa te ispitesc, ziceam de moshocoarna cu curichi , in cuptor, ziceam de branza de barbantza , de doza de ilistau in morjouca de pita ....Ne-ai rupt cu laptracul ....

...
Nu-i problema ...invatam

-
agabi
- veteran

- Mesaje: 646
- Membru din: 26 Mar 2013, 10:35
- Localitate: TMures
Mesaj
de agabi » 01 Mai 2014, 21:38
biban solzos scrie:agabi scrie:
,,Pentru ce ma ispitesti?,,...
Nu te ispitesc...Daca vroiam sa te ispitesc, ziceam de moshocoarna cu curichi , in cuptor, ziceam de branza de barbantza , de doza de ilistau in morjouca de pita ....Ne-ai rupt cu laptracul ....

...
Nu-i problema ...invatam

Aha...mi s-o aprins vilomu'...

-
edâ„¢
- veteran

- Mesaje: 1803
- Membru din: 04 Iul 2005, 23:46
-
Contact:
Mesaj
de edâ„¢ » 11 Mai 2014, 14:51
kaizer fiert in moare de varza limpede ca si apa de izvor,burta a stat la rece in baitz 2 zile,condimentata si legata bine,apoi afumata la cald 2 fumuri scurte la interval de 1 zi si o saptamana la uscat ca mai mult nu mi-a permis timpul,apoi la rece ca asa ii sade in prag de vara....
-
Ghenadie
- veteran

- Mesaje: 1579
- Membru din: 13 Noi 2011, 12:55
Mesaj
de Ghenadie » 11 Mai 2014, 16:16
pfuaiii, eu nu te-am injurat, de ce pui poze cu asa ceva...mai lipsea o ceapa zdrobita si o cinzaca

-
edâ„¢
- veteran

- Mesaje: 1803
- Membru din: 04 Iul 2005, 23:46
-
Contact:
Mesaj
de edâ„¢ » 11 Mai 2014, 17:41
lasa ceapa cu niste carnatz si carne,asa ca un fel de pomana porcului cu niste mamaliga merge perfect, de aia am si scos-o la aer......ma duc sa fac mamaliga....beau si o cinzeaca in cinstea ta