orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
	Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
			
		
		
			- 
				
																			
								biban solzos							 
						- veteran

 			
		- Mesaje: 587
 		- Membru din: 12 Oct 2009, 06:35
 		
		
											- Localitate: oradea
 
							
						
		
		
						
						
													
							
						
									
						Mesaj
					
								de biban solzos » 01 Mai 2014, 21:15
			
			
			
			
			rine scrie:de cealalta sau celalalt  
 
habar n-am .sau o fi ceva de-i zice altcumva 
 
corijenta se ia si pe gaini? tuica, peste sau piscuit?
 
  
 
"piscuit" ....m-ai aruncat in groapa cu melancolii  

 ....Buna, D-zeu s-o ierte, zicea : Iar ai fost la PISCUIT , vandroc ce esti ! Cine pustushag tz-a chistali pestii? .... 
Cu "cealalta" sau "celalalt " am o idee: sa-l asteptam pe @ agabi ...Daca nu vrea....la toamna cu el ....cu papornita si damigeana ...Vezi sa nu te ia "sub cuvant de spovedanie si cuget preacurat "...Fii tare  
  
 
			
			
									
									
						 
		 
				
		
		 
	 
	
				
		
		
			- 
				
																			
								biban solzos							 
						- veteran

 			
		- Mesaje: 587
 		- Membru din: 12 Oct 2009, 06:35
 		
		
											- Localitate: oradea
 
							
						
		
		
						
						
													
							
						
									
						Mesaj
					
								de biban solzos » 01 Mai 2014, 21:19
			
			
			
			
			agabi scrie:
Topcitul,mincare ciobaneasca,se face cu jintuit(produsul din care se face untul,prin batere).Pentru cei cu analize bune,ceapa se caleste in grasimea rezultata prin prajirea slaninei
laptrac=lapte prins,lapte acru
No, domn profesor, vazut-ai ca daca l-am spariet cu corigenta ne-o zas  
  
 ....Si @ agabi e prunc fain ...deocamdata ... 
  
  
Ca de mai vine cu impletituri facute in amurg din lana de oaie rasucita pe corn de berbec....la corigenta cu el  

 
			
			
									
									
						 
		 
				
		
		 
	 
	
				
		
		
			- 
				
																			
								agabi							 
						- veteran

 			
		- Mesaje: 646
 		- Membru din: 26 Mar 2013, 10:35
 		
		
											- Localitate: TMures
 
							
						
		
		
						
						
													
							
						
									
						Mesaj
					
								de agabi » 01 Mai 2014, 21:21
			
			
			
			
			biban solzos scrie:
Cu "cealalta" sau "celalalt " am o idee: sa-l asteptam pe @ agabi ...Daca nu vrea....la toamna cu el ....cu papornita si damigeana ...Vezi sa nu te ia "sub cuvant de spovedanie si cuget preacurat "...Fii tare  
  
 
,,Pentru ce ma ispitesti?,,...
 
			
			
									
									
						 
		 
				
		
		 
	 
	
				
	
				
		
		
			- 
				
																			
								biban solzos							 
						- veteran

 			
		- Mesaje: 587
 		- Membru din: 12 Oct 2009, 06:35
 		
		
											- Localitate: oradea
 
							
						
		
		
						
						
													
							
						
									
						Mesaj
					
								de biban solzos » 01 Mai 2014, 21:29
			
			
			
			
			agabi scrie:
,,Pentru ce ma ispitesti?,,...
Nu te ispitesc...Daca vroiam sa te ispitesc, ziceam de moshocoarna cu curichi , in cuptor, ziceam de branza de barbantza , de doza de ilistau in morjouca de pita ....Ne-ai rupt cu laptracul .... 
  
 ...
Nu-i problema ...invatam  

 
			
			
									
									
						 
		 
				
		
		 
	 
	
				
		
		
			- 
				
																			
								agabi							 
						- veteran

 			
		- Mesaje: 646
 		- Membru din: 26 Mar 2013, 10:35
 		
		
											- Localitate: TMures
 
							
						
		
		
						
						
													
							
						
									
						Mesaj
					
								de agabi » 01 Mai 2014, 21:38
			
			
			
			
			biban solzos scrie:agabi scrie:
,,Pentru ce ma ispitesti?,,...
Nu te ispitesc...Daca vroiam sa te ispitesc, ziceam de moshocoarna cu curichi , in cuptor, ziceam de branza de barbantza , de doza de ilistau in morjouca de pita ....Ne-ai rupt cu laptracul .... 
  
 ...
Nu-i problema ...invatam  

 
 Aha...mi s-o aprins vilomu'... 

 
			
			
									
									
						 
		 
				
		
		 
	 
	
				
	
				
		
		
			- 
				
								edâ„¢							
 
						- veteran

 			
		- Mesaje: 1803
 		- Membru din: 04 Iul 2005, 23:46
 		
		
											
							- 
				Contact:
				
			
 
				
		
		
						
						
													
							
						
									
						Mesaj
					
								de edâ„¢ » 11 Mai 2014, 14:51
			
			
			
			
			
kaizer fiert in moare de varza limpede ca si apa de izvor,burta a stat la rece in baitz 2 zile,condimentata si legata bine,apoi afumata la cald 2 fumuri scurte la interval de 1 zi si o saptamana la uscat ca mai mult nu mi-a permis timpul,apoi la rece ca asa ii sade in prag de vara....
 
			
			
									
									
						 
		 
				
		
		 
	 
	
				
		
		
			- 
				
								Ghenadie							
 
						- veteran

 			
		- Mesaje: 1579
 		- Membru din: 13 Noi 2011, 12:55
 		
		
						
						
		
		
						
						
													
							
						
									
						Mesaj
					
								de Ghenadie » 11 Mai 2014, 16:16
			
			
			
			
			pfuaiii, eu nu te-am injurat, de ce pui poze cu asa ceva...mai lipsea o ceapa zdrobita si o cinzaca  
 
 
 
			
			
									
									
						 
		 
				
		
		 
	 
	
				
		
		
			- 
				
								edâ„¢							
 
						- veteran

 			
		- Mesaje: 1803
 		- Membru din: 04 Iul 2005, 23:46
 		
		
											
							- 
				Contact:
				
			
 
				
		
		
						
						
													
							
						
									
						Mesaj
					
								de edâ„¢ » 11 Mai 2014, 17:41
			
			
			
			
			lasa ceapa cu niste carnatz si carne,asa ca un fel de pomana porcului cu niste mamaliga merge perfect, de aia am si scos-o la aer......ma duc sa fac mamaliga....beau si o cinzeaca in cinstea ta