"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2012, 15:15

Hell scrie:
semlecangheorghe scrie:
imi cer scuze fata de cei care au sustinut si nu i-am pomenit. Scriu depe un laptop care nu este al meu.
Cine a cerut ajutorul??? cineva din Arges. A trebuit doar sa caste gura, si o mana de oameni au sarit in ajutor
Carevasazica,laptopul tau nu recunoaste,decit pi unii??Rusine,brae, arunca-l la gunoi...al naibii integrat,numa'pi care vrea iel...
Nu bre fatso, nu eram acasa si nu aveam timp sa stau si sa caut pe forum date mai concrete pentru creierul tau primitv. :D

Cicada lu' tata :lol: :lol: in poza aia da reclama ,te-au strins wader...pardon,pampersii de o trebuit sa-i dai jos?? :mrgreen: :mrgreen:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2012, 15:16

Apropo,cu cit da Tavi ,scobarii??Poate iau si io citeva kile...Tavi ,trimeti prin Posta Romana??

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 11 Noi 2012, 16:44

semlecangheorghe scrie:...

..sa nu ratacesti vreun u prin lamiie :mrgreen: :lol: :lol:
Eu mi-am luat o portocala :D ... am scris de lamaie iaca numa' ca sa-ti dau prilejul sa-ti mai pui odata poalele-n cap... si uite ca nu m-am inselat - ai fost pe faza! Nu te-ntzeapa mintea aia ascutita?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Noi 2012, 18:57

Vad ca unii tot insista cu stiuci la metru , tare mi-e ca daca renuntam la pozele cu stiuci capturate pe balti ingrijite si ramanem cu naturalu , stiuca la metru ii specie rara , indiferent prin ce metoda :)

Putem trece la poze la bustu gol , ca aia vad ca-i directia , si dupa aia care o are mai lunga ii ultimu nivel :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Noi 2012, 19:52

SF scrie:Putem trece la poze la bustu gol , ca aia vad ca-i directia , si dupa aia care o are mai lunga ii ultimu nivel :lol: :lol:
E randul lui Dumitru sa se expuna, io astept sa vad tonus de razes... :lol: ...sau poate ne arata hell cam ce inseamna ultimul nivel si isi trage o poza cu izmene lasate pe gezna. :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 11 Noi 2012, 19:57

he he he

ce poanta tare...

auzi la iel.. : ti-o arat io pe a mea... , si acu... e rindul tau sa mi-o arati tu pe a ta... :D :D :D :D :D :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2012, 20:57

tavistan scrie:
semlecangheorghe scrie:...

..sa nu ratacesti vreun u prin lamiie :mrgreen: :lol: :lol:
Eu mi-am luat o portocala :D ... am scris de lamaie iaca numa' ca sa-ti dau prilejul sa-ti mai pui odata poalele-n cap... si uite ca nu m-am inselat - ai fost pe faza! Nu te-ntzeapa mintea aia ascutita?

Nooostradamus... :shock: :shock:

Da brae,tot stau si ma intreb...nu ti-am zis niciodata 'dute-n colo.'..oare ce veni asa pi matele sa te iei di mini??Ai asa o ...o,...obsesie..???Sau este nevoia ancestrala ,greu de controlat ...imposibil as zice chiar,de a te alatura haitei..??
no bini,daca matale asa doresti...enjoy.. :respekt:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2012, 20:59

Hait,am uitat...nah ce sa faci..io sint senil...Tavistan ,umbla cumva cu Ene la piscuit??Tavistan e ala de a scos outbondu' din doo miscari??No, ase se explica...Ene ma iubeste mult da tot..mai mult ca Gerula chiar,da,asta trebe sa fie,si o insuflat iubirea asta si altora.. :lol: :lol: :lol:

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 11 Noi 2012, 21:32

Gigi, amu bag seama ca esti treaz :D

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 11 Noi 2012, 22:56

Adelin scrie: Nu stiu de fapt de ce iti mai bati gura p-aici...tu nu esti nici muscar nici spinningar, de fapt tu nu esti pescar...doar un biet consumator de papricas pe malul Dunarii...chiar nici eu nu ma inteleg de ce naiba iti mai raspund?! Pe langa ca nu intelegi termenii, se vede clar ca iti e greu sa te concentrezi pe discutie. Din partea mea poti vorbi singur pana o sa iti raspund eu...sigur nu va dura mult. :? Esti pierdere de vreme...macar cu baietii de dau la scobari si clenuti mai poti schimba o vorba, ca is de comitet si interesati de pescuit....tu sincer nu esti interesat de nimic, si asta se vede de la Arad.
De la mine de acum ai doar un singur raspuns: :arrow:
Ups, s-a activat Leana , tocmai ea care-mi spunea ca m-au lasat nervii. :lol1:

Mai Adelina, bag seama ca te-a cam usturat de am reusit sa obtin un amarat de ignore de la tine. :lol: Dar stii care-i baiul ? Ma doare-n kor de parerile tale despre mine. Nu ma cunosti nici 1% dar iti place sa vorbesti aiurea...

Eu te iubesc mult prea mult(numai in gura) ca sa te las nerezolvata, chiar daca nu am clasa si valoare si nu ma pot ridica la inaltele tale astepari de cocalar. :lol:

Totusi, poate ma mai gandesc...cine stie.. numai daca-mi zici pentru ce producator de medicamente faceai tu poze in bustul gol ?!

PS: Ai mai intrebat-o pe Lila daca a gasit pozele cu stiuci la fly ? :headbash:

Închis