Hmmm,sa incerc sa ..'urc' la nivelu' vostru...Hell,fa-te mai incolo ca n-am loc de impunatoru-ti fizic,ce din fata-i ca un zimbru,iar din profil e ca un ....timbru

Deci,muzcari atentia la mine..asa...,puteti,numai un efort sa faceti..
La topicul in discutie era vorba despre un nene care cauta o mulineta de spinn ,care dorea sa o marite cu o lanseta de spinn,ce arunca pela 50 -100grame,zicind ca doreste sa prinda somni cu 'trinsa...asa,...nic' nou pina aici,pina la momentul in care vine vorba de casting(nimic nou,in continuare) ,si momentul in care Anem zice ca ,in drill,cu un somn mare,castingul e incomod pentru ca iti torsioneaza minutza..Asa, si pen'ca pe mine , tocmai ma interesa la maximum fix chestiunea in cauza,si pen'ca din cu totul si cu totul din intimplare,dau si io dupa dihanii cu baitcast si boblere cranck,ori gume giant,si pen'ca observasem si io micul dezavantaj al pericolului de luxatie de incheietura,si pen'ca numai ce pescuiesc de fo 3-4 luni cu lansete 'sucite',mi-am permis a-i spune ca ,conceptul spiralwrap,rezolva aceasta problema..Si am mai zis ca o lanseta de flipping,ori magbass,echipata cu mulinelde cast+microinele 'sucite',bate la raport putere- greutate,un combo de spinn....
Nah,asta-i erezia ce am cutezat a o rosti..
La care ,Marele Inchizitor,zis si Miini Reci(deoarece pe iel manusile il lasa rece

N-am prea inteles nici de ce sunt bune la somn betele de flipping si mag bass care de regula arunca max 2 oz pe cand aici se discuta de 50-100 de grame.
Trec peste...ciiihhh,faptul ca iar,...ptiu drace,...are probleme cu 'intelegerea'..Deci aolo se discuta de bete care arunca 50-100 grame..
Inseamna ca daca acolo se discuta de astfel de 'bete',la somn nu se pescuieste si cu altceva??
Reiese de undeva ca folosim doar naluci ce bat spre suta de grame??
De ce nu ar putea fi folosite mag basurile pentru gume mari si flipng-urile pentru boblere de 40-50grame??
De ce ,aceste doua tipuri de 'bete'nu sint bune la somn,pentru ca arunca naluci sub 56 de grame??Poi ce, la somn trebuie obligatoriu swimbait-uri??Si alea se pescuiesc cu alt gen de lanseta ,decit aia de '50-100gr''
Somnul mare iti intra si pe un cranck de 8 cm,si 1 oz greutate...atunci la ce trebuie lansete care arunca 100grame??Iar un magbass sanatos,are suficienta rezerva de putere ca sa lupte cu un somn mare,pe care altii il drileaza cu lanseta lunga pe care scrie 50-100..
Asa ca draga Tavi ,io zic sa iti vezi in continuare de clenii aia cu dinti si de scobarii aia numa' buni de conzerva,apropo,cu cit dai kilu'ca demult n-am mai facut conzerva,asa, si sa lasi chestiile la care nu te prea pricepi..cum ar fi pescuitul somnului.,pescuit la care ai grave probleme de perceptie pe care eu nu ti le pot rezolva..Poate daca ai veni pe la Vladi,ai vedea si tu un cranck,un combo de cast...da asta-i mai greu...voi nu va 'coboriti la nivelul nostru',unii nici pentru 200 de roni..noroc cu Tavibran care o reusit sa coboare la nivelul meu...de senilitate