in Renolandia !semlecangheorghe scrie:Mah,da unde-i Dunitru???

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
in Renolandia !semlecangheorghe scrie:Mah,da unde-i Dunitru???
nu-i nimic....un motiv in plus sa il facem in folie sau in lut :drine scrie:mah..facet o pauza, ca-i pacat.
uite ca sa va mai descretesc fruntile ,bag un off:
am fost azi in magazin la Billa si am vazut ca-i aproape 10 lei litrul de ulei .
cu ce mai prajim pestele ?
Felicitari,da in viata reala,miine vine altul si le face la loc.Tu poti sa fii gunoierul lui,si sa visezi ca faci ceva laudabil..Mie unu imi place sa ma duc pe un rau unde stiu ca eu am curatat 5 m de mal de gunoaie.
Ceva amuzant??semlecangheorghe scrie:Hell scrie:Tavistan chiar este un om inteligent, ma mir ca s-a coborat la nivelul tau!semlecangheorghe scrie:Citeste ce a scris inteligentul Tavibran,cu ce timpenii vine...
Am citit! si a spus doar adevaruri!
Daca asta te face sa te simti lezat, inseamna ca adevarul ala este prea mare pt tine!
Aha,deci daca zici ca sa coborit inseamna ca iel se crede mai sus..Nah,vedeti...dovada suprema...fly-erii se cred peste pescarii de rind...iei ..SE POGOARA..![]()
![]()
Si daca nu,...le mai dam cu prajina pi la nas....desi uneori nici cu aia nu ajungem pe la nasurili domniilor lor..
Hai Hell,iesti la serva..ma duc sa mai beu un pahar de vin..,fa bine si zi ceva haios..stii tu,avem contract,tu sa fii amuzant ca sa amio de ce sa ma amuz..
Si tu ce ai facut ca propunerea ta sa se faca realitate?semlecangheorghe scrie:Felicitari,da in viata reala,miine vine altul si le face la loc.Tu poti sa fii gunoierul lui,si sa visezi ca faci ceva laudabil..Mie unu imi place sa ma duc pe un rau unde stiu ca eu am curatat 5 m de mal de gunoaie.
Nemtii,italienii si francezii,ori altii ,nu cu visuri idealiste tin curate malurile apelor ,ci prin amenzi..la fel ca si circulatia,unde daca nu ar fi amenzi fiecare ar face ce l-ar taia capul,no asa ii si cu curatenia asta cu care se impauneaza unii..
Salut Renolandia..io iti trimet o sticla di vin din ala dulce..mmmm,bei un pahar si intrebi unde-i butoiul...Salutare Dunitre sa traiesti 1000 da ani..si inca pi atit..hic..bradypus scrie:in Renolandia !semlecangheorghe scrie:Mah,da unde-i Dunitru???
Poi le-am zis alora de la Mediu ca daca nu-si fac treaba ,ii ia mama dracului si,hic,ii dau afara..Hell scrie:Si tu ce ai facut ca propunerea ta sa se faca realitate?semlecangheorghe scrie:Felicitari,da in viata reala,miine vine altul si le face la loc.Tu poti sa fii gunoierul lui,si sa visezi ca faci ceva laudabil..Mie unu imi place sa ma duc pe un rau unde stiu ca eu am curatat 5 m de mal de gunoaie.
Nemtii,italienii si francezii,ori altii ,nu cu visuri idealiste tin curate malurile apelor ,ci prin amenzi..la fel ca si circulatia,unde daca nu ar fi amenzi fiecare ar face ce l-ar taia capul,no asa ii si cu curatenia asta cu care se impauneaza unii..