Da serpii astia ,ei zic ...nuuuu,noi nu ne consideram superiori..noi sintem ultimii,chiar si intre fly-eri...da,da..numa' ca,hic.ei se...pogoara,din inaltimile lor..(unii,nu toti,as exagera)

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ceva amuzant??
Ok, esti gras, nu poti fugii 50 m fara sa iti pierzi respiratia![]()
si mai ai tupeul sa te lauzi ca imi dai bobarnace
Carevasazica,laptopul tau nu recunoaste,decit pi unii??Rusine,brae, arunca-l la gunoi...al naibii integrat,numa'pi care vrea iel...imi cer scuze fata de cei care au sustinut si nu i-am pomenit. Scriu depe un laptop care nu este al meu.
Cine a cerut ajutorul??? cineva din Arges. A trebuit doar sa caste gura, si o mana de oameni au sarit in ajutor
Nu bre fatso, nu eram acasa si nu aveam timp sa stau si sa caut pe forum date mai concrete pentru creierul tau primitv.semlecangheorghe scrie:Carevasazica,laptopul tau nu recunoaste,decit pi unii??Rusine,brae, arunca-l la gunoi...al naibii integrat,numa'pi care vrea iel...imi cer scuze fata de cei care au sustinut si nu i-am pomenit. Scriu depe un laptop care nu este al meu.
Cine a cerut ajutorul??? cineva din Arges. A trebuit doar sa caste gura, si o mana de oameni au sarit in ajutor
...vorbeste cu Tavi de scobari...are prinsi trei bucati la fly...e meseriash, nu ca aia de dau la pluta.semlecangheorghe scrie:Rine facem conzerva..io cumpar de la federisti scobrar si platica si ii fac la cucta...sa vedem emai bun ca salaul??
tavistan scrie:Adelin, repet: multumesc pentru ignore! Cum as putea sa nu apreciez cand cineva da din el tot ce poate! Ai putea sa te si semnezi pe ignore-ul ala; cu o cruciulita!
Semlecan: erai mai bun de atat; reuseai sa fii enervant; acum esti doar ridicol... mai ai un pic si esti direct senil! Bah, ce iute trece vremea! Da'uite, sa stii ca te-am ascultat; am beut nu un pahar de vin; ci fo patru-cinci! Da greatza nu mi-o trecut! ma duc sa-mi iau o lamaie!