"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2012, 21:53

Hic ,savem pardon..cica fly ii ultimul nivel..mda o fi,caci Tavibran ..se coboara..
Da serpii astia ,ei zic ...nuuuu,noi nu ne consideram superiori..noi sintem ultimii,chiar si intre fly-eri...da,da..numa' ca,hic.ei se...pogoara,din inaltimile lor..(unii,nu toti,as exagera) :oops: :oops: :oops: Mi-ii rusinii..m-am luat de Tavistan.. :oops: :oops: Gata, miine si inca o dzi dau numa' la spinn...si nu ma mai duc sa piscuiesc in acvariu...nu,in loc di aia,ma duc sa adun un sac di pet-uri di pi mal,si le trimet cadou lu Hell,sa vaza ca nu doar iel ie baiat ...stringator... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2012, 21:58

Ceva amuzant??
Ok, esti gras, nu poti fugii 50 m fara sa iti pierzi respiratia :D
si mai ai tupeul sa te lauzi ca imi dai bobarnace

Brae,la cita masa are fizicul tau,cred ca ai wadersi cu cizme cu talpi di plumb ,de alea luate de la scafanddrii,ca altfel te ia apa.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Io ti-ii bobirnace??Nooo,am dzis demult si m-am tzinut di cuvint ca nu mai rup aripile la fluturi,nu mai bag gaz la mitze-n fund cu furtul de la butelie :lol: :lol: :lol: ,si in general nu mai chinui nici o biata cantitate neglijabila ca tine,draga Hell..Hai la serva..

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 10 Noi 2012, 22:00

Normal ca nu mai poti face toate alea....esti prea gras pentru a alerga dupa fluturi. Acolo se cere conditie fizica :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2012, 22:04

Nu ,acolo se cere realism..Numa' astia ca tini alearga dupa fluturi ,crezind ca daca aduna un sac de pet-uri si fac tam-tam cu un ultratardiv studiu de mediu,vor mai putea schimba ceva..Acu e tirziu... de fapt ,trebuiau astia impuscati demult ,acu fo 20 de ani si nu mai ajungea tara asta aici..da tu iejti mic ,si nu stii multe..cindva am trecut si io prin 'fluturii' tai..da mi-o trecut,hic..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2012, 22:10

No stai ,sa vezi ce mi-o iau acu',ca-l activeaza imediat pe ''Tavi miini reci''..Pe pariu ca din doua fraze una o sa inceapa cu celebrul...'Nu inteleg cum...'Ciihh,brrr... :cry:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2012, 22:13

imi cer scuze fata de cei care au sustinut si nu i-am pomenit. Scriu depe un laptop care nu este al meu.
Cine a cerut ajutorul??? cineva din Arges. A trebuit doar sa caste gura, si o mana de oameni au sarit in ajutor
Carevasazica,laptopul tau nu recunoaste,decit pi unii??Rusine,brae, arunca-l la gunoi...al naibii integrat,numa'pi care vrea iel...

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 10 Noi 2012, 22:19

Adelin, repet: multumesc pentru ignore! Cum as putea sa nu apreciez cand cineva da din el tot ce poate! Ai putea sa te si semnezi pe ignore-ul ala; cu o cruciulita!
Semlecan: erai mai bun de atat; reuseai sa fii enervant; acum esti doar ridicol... mai ai un pic si esti direct senil! Bah, ce iute trece vremea! Da'uite, sa stii ca te-am ascultat; am beut nu un pahar de vin; ci fo patru-cinci! Da greatza nu mi-o trecut! ma duc sa-mi iau o lamaie!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 10 Noi 2012, 23:56

semlecangheorghe scrie:
imi cer scuze fata de cei care au sustinut si nu i-am pomenit. Scriu depe un laptop care nu este al meu.
Cine a cerut ajutorul??? cineva din Arges. A trebuit doar sa caste gura, si o mana de oameni au sarit in ajutor
Carevasazica,laptopul tau nu recunoaste,decit pi unii??Rusine,brae, arunca-l la gunoi...al naibii integrat,numa'pi care vrea iel...
Nu bre fatso, nu eram acasa si nu aveam timp sa stau si sa caut pe forum date mai concrete pentru creierul tau primitv. :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Noi 2012, 14:28

semlecangheorghe scrie:Rine facem conzerva..io cumpar de la federisti scobrar si platica si ii fac la cucta...sa vedem emai bun ca salaul??
...vorbeste cu Tavi de scobari...are prinsi trei bucati la fly...e meseriash, nu ca aia de dau la pluta. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2012, 15:13

tavistan scrie:Adelin, repet: multumesc pentru ignore! Cum as putea sa nu apreciez cand cineva da din el tot ce poate! Ai putea sa te si semnezi pe ignore-ul ala; cu o cruciulita!
Semlecan: erai mai bun de atat; reuseai sa fii enervant; acum esti doar ridicol... mai ai un pic si esti direct senil! Bah, ce iute trece vremea! Da'uite, sa stii ca te-am ascultat; am beut nu un pahar de vin; ci fo patru-cinci! Da greatza nu mi-o trecut! ma duc sa-mi iau o lamaie!

..sa nu ratacesti vreun u prin lamiie :mrgreen: :lol: :lol:

.

Închis