"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Noi 2012, 21:10

cum ai ajuns tu la concluzia ca majoritatea muscarilor (nu toti) au ajuns la nush ce nivel comportamental?
Unii muzcari cari scriu pe topicul asta au un nivel comportamental sub un anumit nivel..cica or avut curajul, sa puna mina sa invete sa foloseasca joarda si panglica,dar, cind este vorba sa arate ce stiu si ce pot,o dau cotita..chiar si acolo unde oricine poate prinde peste..in acvariu :mrgreen:

Tavi, :lol: mai ti-s reci miinile?? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Noi 2012, 21:45

aha ! muscari buni is doar aia din arad si pe care-i stiti voi... , restul sint pleava societatii :D

da mey jiji... daca tot aveti acolo la ndemina spuma spumelor... de ce nu va arata aia cu ce se maninca pescuitul la stiuca fly ? ha ? :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Noi 2012, 21:47

Hai Dumitre nu mai fa filozofie, baga o poza la bustu' gol, sa vedem si noi cum mai stai cu fizicul...de ani de zile nu te-am mai vazut la fata, tare esti scump...hai nu te fofila si te fa ca nu inteleji, doar tu ai aruncat primu chiatra...sau te rusinezi ca o fatuscana?!...stiam ca macar tu o ai mare...sau nu?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Noi 2012, 21:53

bradypus scrie:aha ! muscari buni is doar aia din arad si pe care-i stiti voi... , restul sint pleava societatii :D

da mey jiji... daca tot aveti acolo la ndemina spuma spumelor... de ce nu va arata aia cu ce se maninca pescuitul la stiuca fly ? ha ? :D
Care din Arad Dumitre, sper ca nu citesti fara ocheri ca e clar ce-ntelegi, io am luat la intamplare un pescar de Fly pe care l-am vazut ca a postat ieri o poza la album si care mi-a facut impresie buna...nu-l cunosc, nu stiu de el nimic, doar ca se vede meseria in raport cu altii care vor sa de dea ce nu pot fi. Inteleji tu cum sta treaba?!

...bustu', acu' baga poza cu bustu' sa ne dai pe spate cu peptu' tau adonisian. :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Noi 2012, 22:32

poi ce ? tu crezi ca io pt fizicu tau ti-am bagat pozele alea ?

nu ma ! asa... , ca argument... pt chesti ! :D

hai nu te fa ca nu´nteleji... nu tu-i ziceai lu Tavi de pozele de la geleria ta ?

io am crezut ca la alea te referi :D

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2012, 22:58

Jiji, nu stiu de unde sau dece, vrei si tu sa te joci dar nu te tine respiratia sa faci mai mult de 4-5 pasi ca iti dai duhul. Apoi, te pui in *** si incepi sa racnesti ca fault :lol:
Esti intr-o continua pasa proasta.....la cate ai in ultima vreme, cred ca te selecteaza astia la nationala. :lol:
Sincer acum, uite, Adelin chiar stie sa glumeasca, dece nu-l rogi sa iti deseneze cum se face? :D
Chiar il rog sa foloseasca culori, sa faci mai bine diferenta de nuante :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Noi 2012, 23:25

Asta cu coaie si "ai probat?" nu tine..dragii mei.

Hell ai probat tu baitcasting si stii tu ca nu iti place? Nu ai coaie tu pentru asaceva. Fly-ul e mai lasciv asa..mai feminin..iti vine ca o manusa pe manute ...masculine binenteles..DH...ca cu una e mai greu la tine :)

Uite eu da , am probat fly...si nu mersi. Nu vad rostul...nu ma atrage deloc..empty inside...din punctul asta de vedere. Nu am prins peste cu el..dar nici nu cred in sentimentul ala inaltator.PRIMUL PESTE LA FLY...legendele toamnei...tarzie :)

Veniti si ziceti cu mare inocenta ca "noi ne dam mari su cu poola in nas..??? Noi?" ..NU, noi ne dam doar mai cu coaie decat restul :)..Funny, mai ales aia m-ar interesa: Hell-u' cam cand a avut timp sa treaca peste toate, sa incerce tot in materie...sa ajunga cocotat pe ultimul raft, poate cu mainile alea dibace lunguiete de gibon(daca tot o dati pe fizic :D ) o fii reusit performanta de catarare, ca altfel?..Nu prea il vad cu coaie inchise la culoare ca barbatii cu par pe piept :)..

Imi pare rau Musk , ca esti de parere ca nu e cazul de pescuit impreuna...eu credeam ca-s doar mistouri..cum ziceai.

Da-mi un MP cu care crezi tu ca nu e cazul..daca nu vrei galseava in public :)

Eu inca nu simt asa fata de nici unul dintre voi fly-erii...Am clienti si eu, nu zic nu...dar nu fly-eri. Pe unul chiar il respect poate cel mai mult..orice a zis sau va zice de acum inainte :)

Si da cunosc fly-eri..nu multi dar cativa.

Asta cu coaie o dati asa..sa se simta lezat vre-unul in asa hal...sa si incerce pana la urma dantzul...dar inafara de Gigi..slabe sanse...Chiar va rog sa il ajutati cu sfaturi si cu ce puteti...ca e singurul care adora fly-ul...si nu de acum..de mai multi ani ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Noi 2012, 23:35

Si ce e mai important..never ever ..nu m-am gandit la fly ca la ceva foarte greu de invatat....Sunt foarte convins ca as putea oricand sa dau ca voi...chiar mai bine decat unii dintre voi. Convins,convins. Fara discutii.

Nu veniti acum ..cu "pruv it"...ca empty inside..cum ziceam..nu simt nici o atractie...nici macar sa va arat ca as putea :). Gol ..ecoul suna in mine unde ar trebui sa motaie fly-erul ascuns :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2012, 23:43

Hell ai probat tu baitcasting si stii tu ca nu iti place?
Da, am probat, pur si simplu nu imi place. Este vreo problema in asta?
Nu ai coaie tu pentru asa ceva
Ai pus mana sa vezi sau de unde sti asta? :D
Fly-ul e mai lasciv asa..mai feminin..iti vine ca o manusa pe manute ...masculine binenteles..DH...ca cu una e mai greu la tine
Am si bete de o mana si dete de doua maini. Esti nef.u.t.u.t si incepi sa rozi cotetul pe aici?
Hell-u' cam cand a avut timp sa treaca peste toate, sa incerce tot in materie...sa ajunga cocotat pe ultimul raft,
Da de unde sti tu de cand pescuiesc eu si cam cat de mult? Unde am zis ca am probat tot?
poate cu mainile alea dibace lunguiete de gibon
Cu mainile astea dibace de ghibon, o sa ma prind de urechile tale si o sa.....eh, ma respect prea mult :wink:
Da-mi un MP cu care crezi tu ca nu e cazul..daca nu vrei galseava in public
Nu caut galseava, daca tu o dai in public,ce, vrei sa ti-o dau pe la spate?
Asta cu coaie o dati asa..sa se simta lezat vre-unul in asa hal
He he he...ne-a reusit, te turezi :twisted:
Chiar va rog sa il ajutati cu sfaturi si cu ce puteti.
Sa intrebe siii raspundem cum stim noi mai bine, daca considera de folos, ii fac si un set de goange care merg pe Olt.
Sa cashte gura, pe oricine ajutam cu mare placere :wink:

Hai, nu te enerva, zau, nu are sens! :wink:
Uite, Adelin stie sa glumeasca, tine la tavaleala. Da dovada de om matur....spre deosebire de tine.
Ar trebuii sa iti fie rusine pentru un asemenea post.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2012, 23:47

ULK scrie:Si ce e mai important..never ever ..nu m-am gandit la fly ca la ceva foarte greu de invatat....Sunt foarte convins ca as putea oricand sa dau ca voi...chiar mai bine decat unii dintre voi. Convins,convins. Fara discutii.

Nu veniti acum ..cu "pruv it"...ca empty inside..cum ziceam..nu simt nici o atractie...nici macar sa va arat ca as putea :). Gol ..ecoul suna in mine unde ar trebui sa motaie fly-erul ascuns :)
Stai linistit, suntem siguri ca poti :D

Ok, vom face liniste, sa nu iti speriem neuronul :wink:

Închis