"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Adelin » 09 Noi 2012, 15:18

Hell scrie:Uu, me, me.....pick me! :lol:
...asta e un fel de :"hau hau hau hau rrrrrhrrrr hau hau"
:lol: :lol: :lol: :headbash:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2012, 15:37

Adelin scrie:
Hell scrie:Uu, me, me.....pick me! :lol:
...asta e un fel de :"hau hau hau hau rrrrrhrrrr hau hau"
:lol: :lol: :lol: :headbash:
Se vede de la un e-mail distanta ca nu ai habar de gluma asta :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Noi 2012, 15:43

Hell scrie: Se vede de la un e-mail distanta ca nu ai habar de gluma asta :lol:
sau n-ai tu valoare si clasa. :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2012, 15:52

:lol:
:headbash:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Noi 2012, 15:52

Adelin scrie:
MuskMd scrie: Care e diferenta intre juve si unul ca mine de exemplu ? :twisted: iti spun eu :
nu am participari la campionate( de plimbat nimfa in lungul batului ) , nu am blog, nu am facebook , nu am postari de poze pe nuj unde ..... Nici afara nu prea pescuiesc ca deh, atatea resurse avem , atata facem :D. Nu-s prieten cu nuj ce campioni , nu-s fan , nu socializez pe principii de imagine ci de caracter :D.
... sincer, si asta se vede...
hai hai ca de´acu o dai in diverse !

una e sa apreciezi ceva... , ce-ti place tie... , in cazul tau " p´ai tai ... ligheanu vo... stilu vo... hau hau... " si alta e sa desconsideri sau sa dispretuiesti pe alti ale caror gusturi difera de la sablonul preferat de tine

Pe forum musca 13 ne-am adunat un grup de oameni care iubim pescuitul in sensul cel mai pur

deci nu cautam , aprobarea sau apreciera altora prin patalmale caci alea nu dovedesc altceva decit vanitate
si vanitatea mere mina in mina cu prostia

in plus acolo e lumea f prietenoasa si saritoare...
bine... tre sa ai si chielea grosa caci nici acolo nu scapa nimeni de mishtouri... ,
atita doar ca lumea nu e asa suparacioasa ca pe aici..

interpretarea cu " pleduaria "... , care´ i aia ? si cine o facuto ?
caci mi-e mi-a scapat...

daca tu te declari ... ca esti jurat contra... , tu la ce te-astepti ? sa-si raceasca cineva gura cu tine ? sa te convinga ? sa cada in jenuchi rugindute s-al incerci ? :D

daca esti curios... , te rogi tu de noi sa-ti aratam ce si cum ... , nu noi de tine !

daca cauti motiv pt al incerca... , uitete in sufletul tau...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Noi 2012, 16:13

Asta cu... luc in ior sol...a fost pur ff style :) donca tinc? :) Svit az meple sirup :) :)

Dumitre.. Hai fii zmeu ca iti sta mai bine ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2012, 16:18

bre, intelegeti odata, nimeni nu iti poate explica cum si dece FF este "next level"
Asta o simti, trebuie sa prinzi un peste si vei intelege.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Noi 2012, 16:51

Tatz bulshit...imi pare rau ca tre' sa zic. Este doar un alt stil.
Sa ajungi sa respecti natura sa o admiri si sa respecti pestele, sa il prinzi doar cu naluci artificiale, sa nu fie tzelul suprem sa prinzi neaparat ci sa conteze si cum il prinzi si cu ce....Lasati-ma sa cred ca se poate si fara dans cu snurul.

Este adevarat ca majoritatea muscarilor( nu toti) au ajuns la un nivel sa ii zicem comportamental ce include astea de mai sus...dar nici vorba ca altii nu ....si fara sa treaca la la fly.

Asta ca ce simti cand prinzi primul peste la fly e doar autosugestie sau urban legend....Depinde cine cum il percepe.
Parerea mea este ca simti exact ce ai simtit cand copiil fiind (eu) dadeai dupa obleti cu mulineta de aia mosor ca pe vremuri si bat de banbus...Aruncai cat puteai din mana ca mulineta nu te ajuta si recuperai firul tot cu mana ...cu obletele la capat :) ...diferenta poate consta in nspe mii de denumiri foarte complicate in engleza...sa se dea un suport mai credibil/serios la dans...sa para mai elevat:)...

As fii d acord sa ma intorc la stilul respectiv doar cu o singura conditie ...sa fiu iar acel copil , sa am exact acele ape si sa pot sa intorc timpul.

Altfel nope...
UlKustom Rods

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 09 Noi 2012, 16:57

Adelin scrie: Sincer nu il cunosc, nu stiam ca participa la competitii, nu stiam ca are blog, nici ca e amic cu megacampioni, dar sincer ca are clasa se vede...spre deosebire de altii care se tin doar ca au clasa...
:lol: crezi ca daca bolduiesti insinuarile dai dovada de caracter ? Sau de clasa ? :D

Cat despre cata clasa am eu ( ma autoinclud sub incidenta insinuarii :twisted: ) pot sa te dezamagesc si sa iti spun un lucru : mi-s doar un razes moldovean cu obrazul gros :lol: .....
Adelin scrie:
MuskMd scrie: Care e diferenta intre juve si unul ca mine de exemplu ? :twisted: iti spun eu :
nu am participari la campionate( de plimbat nimfa in lungul batului ) , nu am blog, nu am facebook , nu am postari de poze pe nuj unde ..... Nici afara nu prea pescuiesc ca deh, atatea resurse avem , atata facem :D. Nu-s prieten cu nuj ce campioni , nu-s fan , nu socializez pe principii de imagine ci de caracter :D.
... sincer, si asta se vede...
ce se vede? ce NU am pus pe net ? In rest DA, sunt mandru ca se vede ca socializez cu oamenii de caracter :lol: ...cu restul facem doar mistouri :twisted:

Daca deranjeaza chestia asta poti sa zici , si ne oprim :) ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Noi 2012, 17:23

Musk....na asa ....ai zis adevarul.Adica va credeti uberalles ....:)). Va **** pe restu' Acum sa nu vii ca ai raspuns doar cum ti-a dat-o Adelin....ca nu el era care statea toata ziua la seminte pe marginea terenului din Ciuc ...Antecedentele sunt pe forum.
El va da acum doar ce a primit de la voi. Ce draq, nu stiti de mistouri? Asta intreaba intodeauna ala care da...nu care ia.

Oare dece se schimba placa,daca incepe sa ia ala de dadea inainte? :)

Adelin doar s-a jucat cu nervii tai....pare ca i-a iesit.

Manipulari de sentimente ....thatz iz al abaut :) Grea e viatza de pescar virtual :)
UlKustom Rods

Închis