...asta e un fel de :"hau hau hau hau rrrrrhrrrr hau hau"Hell scrie:Uu, me, me.....pick me!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...asta e un fel de :"hau hau hau hau rrrrrhrrrr hau hau"Hell scrie:Uu, me, me.....pick me!
Se vede de la un e-mail distanta ca nu ai habar de gluma astaAdelin scrie:...asta e un fel de :"hau hau hau hau rrrrrhrrrr hau hau"Hell scrie:Uu, me, me.....pick me!
![]()
![]()
![]()
sau n-ai tu valoare si clasa.Hell scrie: Se vede de la un e-mail distanta ca nu ai habar de gluma asta
hai hai ca de´acu o dai in diverse !Adelin scrie:... sincer, si asta se vede...MuskMd scrie: Care e diferenta intre juve si unul ca mine de exemplu ?iti spun eu :
nu am participari la campionate( de plimbat nimfa in lungul batului ) , nu am blog, nu am facebook , nu am postari de poze pe nuj unde ..... Nici afara nu prea pescuiesc ca deh, atatea resurse avem , atata facem. Nu-s prieten cu nuj ce campioni , nu-s fan , nu socializez pe principii de imagine ci de caracter
.
Adelin scrie: Sincer nu il cunosc, nu stiam ca participa la competitii, nu stiam ca are blog, nici ca e amic cu megacampioni, dar sincer ca are clasa se vede...spre deosebire de altii care se tin doar ca au clasa...
ce se vede? ce NU am pus pe net ? In rest DA, sunt mandru ca se vede ca socializez cu oamenii de caracterAdelin scrie:... sincer, si asta se vede...MuskMd scrie: Care e diferenta intre juve si unul ca mine de exemplu ?iti spun eu :
nu am participari la campionate( de plimbat nimfa in lungul batului ) , nu am blog, nu am facebook , nu am postari de poze pe nuj unde ..... Nici afara nu prea pescuiesc ca deh, atatea resurse avem , atata facem. Nu-s prieten cu nuj ce campioni , nu-s fan , nu socializez pe principii de imagine ci de caracter
.