"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
MuskMd
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de MuskMd » 09 Noi 2012, 09:26

Adelin scrie:Si uite ca sa se inteleaga despre ce vorbesc si ca dovada ca nu am ochelari de cal, uite un baiat de la noi care a crescut si pe care l-am putut vedea cu totii de cand era junior, care arata ca poate mai mult de la an la an. Toata admiratia mea...sunt convins ca nu se va opri aici!
:lol: QED mon cher , QED !

Pe juve il stim ca am activat pe aceleasi forumuri de mult. Unii dintre noi avem cam aceeasi vechime in muscarit. In rest baiat fain , isi leaga mustele , prinde si peste unde este peste :) , are poze , are blog, are participari la competitii , e amic cu campioni nationali si meganationali ....overall, un muscar implinit :D as zice .
Care e diferenta intre juve si unul ca mine de exemplu ? :twisted: iti spun eu :
nu am participari la campionate( de plimbat nimfa in lungul batului ) , nu am blog, nu am facebook , nu am postari de poze pe nuj unde ..... Nici afara nu prea pescuiesc ca deh, atatea resurse avem , atata facem :D. Nu-s prieten cu nuj ce campioni , nu-s fan , nu socializez pe principii de imagine ci de caracter :D . In rest fac ce fac in banca mea :D .... Si asta ma face in fata unuia care gandeste ca tine un nimeni care nu da decat din gura si care nu a facut nimic pentru fenomen sau dezvoltarea lui :lol: .....

Si cand v-am zis ca voi luati in calcul promovarea mai mult decat continutul ati sarit la gatul meu :lol:

Cmooon , chiar tre sa pun si eu poze din alea impinse in fata ca sa putem schimba o gluma sh'un mijto ? :lol: Si cand te-ai fi gandit ca muscarii aia infumurati is snobi :lol: .....

PS @ Razvan : pe Zsolt il stim cum leaga, toata stima, dar tu de unde stii cum arata un streamer ca lumea ? :lol:

PPS si eu sunt de parere ca nu isi au locul mistourile despre fizic , par pe piept samd .... Si as vrea sa primesc subventie desi is neepilat :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Noi 2012, 09:52

Sorin scrie:
ranga scrie: Stai un pic sa-si aranjeze fetele baticul pe cap si sa vezi ce serioase devin dintr-o data. :lol:

:D :D :D :D

hai fetele de fly din sibiu , incruntati-va putin si puneti mainile-n sold
acu nu doar ca nu va pricepeti la fly da cica si alea din timis is mai aprige ca voi :D
Imagine
yes, they can!
yes, they can!
...
:D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2012, 10:01

Ca si completare la ce a zis Musk, Zsolt chiar daca este concurent in campionatul de FF mioritic, este cu picioarele pe pamant. :respekt:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Noi 2012, 10:10

MuskMd scrie:Care e diferenta intre juve si unul ca mine de exemplu ? :twisted: iti spun eu :
nu am participari la campionate( de plimbat nimfa in lungul batului ) , nu am blog, nu am facebook , nu am postari de poze pe nuj unde ..... Nici afara nu prea pescuiesc ca deh, atatea resurse avem , atata facem :D. Nu-s prieten cu nuj ce campioni , nu-s fan , nu socializez pe principii de imagine ci de caracter :D .

ba , da tu cum te mai suporti? :D :D ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 09 Noi 2012, 10:13

nu stiu ..... fac eforturi ! :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Noi 2012, 10:41

razvan m. scrie: Cred ca nu se indoia nimeni ca si Timisul e muuult in fata Sibiului in fly. Pai cand se infiinta club de fly in Timisoara, baietii din gasca din Sibiu nici de spinning nu se apucasera. :idea:

Baieti, nu mi-ati raspuns daca va pricepeti la prins stiuca la fly. V-am intrebat deoarece nu am vazut poze cu stiuci pe la voi. Dar, de fapt, si evitarea raspunsului e tot un raspuns....
Va recomand sa va calcati pe mandrie si sa cumparati totusi revista Aventuri la Pescuit din noiembrie. Gasiti in ea un articol scris un confrate de-al vostru - Gal Zsolt, despre pescuitul stiucii la streamere la Jezero Joca. Va arata si cum se leaga un streamer ca lumea... :lol:
Razvan, tu vorbesti serios?
Ca sa stiu cum sa-ti raspund. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2012, 10:45

Hai Razvane, poti mai mult. Asta o scotea si Jiji :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Noi 2012, 13:34

Adelin scrie:Asta a fost toata pledoaria voastra pt muscarit?! Atat?! :shock: Asta e "ultimul nivel in pescuit"?!...ati ajuns sa o dati la fizic si alte magarii "elevate, culturale"...pai in cazul asta nu pot sa va spun decat asa barbateste ca mai e mult pana departe...ca sti cum e, de vorbarie suntem toba, cu rezultatele mai usor asa ... mai ca fetele. :cry: :cry: :cry:

Chiar imi pare rau, am deschis acest topic pt a vedea unde e valoarea fly-iului in Romania...pai uite unde e!...in ultimul hal!...nu nivel!!! :cry: :cry: :cry:
Adeline mancatz-ash valoarea ta, ia spune-mi tu mie in ce unitate de masura se exprima valoarea fly-ului in Romania? Sau a pescuitului in general?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2012, 13:43

Uu, me, me.....pick me! :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Noi 2012, 15:17

MuskMd scrie:
Adelin scrie:Si uite ca sa se inteleaga despre ce vorbesc si ca dovada ca nu am ochelari de cal, uite un baiat de la noi care a crescut si pe care l-am putut vedea cu totii de cand era junior, care arata ca poate mai mult de la an la an. Toata admiratia mea...sunt convins ca nu se va opri aici!
Pe juve il stim ca am activat pe aceleasi forumuri de mult. Unii dintre noi avem cam aceeasi vechime in muscarit. In rest baiat fain , isi leaga mustele , prinde si peste unde este peste :) , are poze , are blog, are participari la competitii , e amic cu campioni nationali si meganationali ....overall, un muscar implinit :D as zice ..
Sincer nu il cunosc, nu stiam ca participa la competitii, nu stiam ca are blog, nici ca e amic cu megacampioni, dar sincer ca are clasa se vede...spre deosebire de altii care se tin doar ca au clasa...
MuskMd scrie: Care e diferenta intre juve si unul ca mine de exemplu ? :twisted: iti spun eu :
nu am participari la campionate( de plimbat nimfa in lungul batului ) , nu am blog, nu am facebook , nu am postari de poze pe nuj unde ..... Nici afara nu prea pescuiesc ca deh, atatea resurse avem , atata facem :D. Nu-s prieten cu nuj ce campioni , nu-s fan , nu socializez pe principii de imagine ci de caracter :D.
... sincer, si asta se vede...
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis