Adelin scrie:Si uite ca sa se inteleaga despre ce vorbesc si ca dovada ca nu am ochelari de cal, uite un baiat de la noi care a crescut si pe care l-am putut vedea cu totii de cand era junior, care arata ca poate mai mult de la an la an. Toata admiratia mea...sunt convins ca nu se va opri aici!

Pe juve il stim ca am activat pe aceleasi forumuri de mult. Unii dintre noi avem cam aceeasi vechime in muscarit. In rest baiat fain , isi leaga mustele , prinde si peste unde este peste

Care e diferenta intre juve si unul ca mine de exemplu ?

nu am participari la campionate( de plimbat nimfa in lungul batului ) , nu am blog, nu am facebook , nu am postari de poze pe nuj unde ..... Nici afara nu prea pescuiesc ca deh, atatea resurse avem , atata facem

Si cand v-am zis ca voi luati in calcul promovarea mai mult decat continutul ati sarit la gatul meu

Cmooon , chiar tre sa pun si eu poze din alea impinse in fata ca sa putem schimba o gluma sh'un mijto ?

PS @ Razvan : pe Zsolt il stim cum leaga, toata stima, dar tu de unde stii cum arata un streamer ca lumea ?

PPS si eu sunt de parere ca nu isi au locul mistourile despre fizic , par pe piept samd .... Si as vrea sa primesc subventie desi is neepilat