"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
tavistan
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de tavistan » 09 Noi 2012, 07:11

Uaaaau! ce de cerneala virtuala a curs pe aici! Nah, am lipsit, amu citeste Stane, ca ai ce! :shock: :lol:
@Adelin: Spune-mi si mie te rog (pentru ca s-a atins si problema asta pe aici) care este parerea ta in privinta motivelor care l-ar face pe un spiner sa treaca (total sau partial) la pescuit la musca artificiala. Chiar as vrea o parere sincera! :)

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Noi 2012, 07:32

Adelin scrie:Si uite ca sa se inteleaga despre ce vorbesc si ca dovada ca nu am ochelari de cal, uite un baiat de la noi care a crescut si pe care l-am putut vedea cu totii de cand era junior, care arata ca poate mai mult de la an la an. Toata admiratia mea...sunt convins ca nu se va opri aici!

http://www.rapitori.ro/forum/gallery/al ... &start=132

http://www.rapitori.ro/forum/gallery/al ... &sd=d&st=0

http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=14424

http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=14903
Cred ca nu se indoia nimeni ca si Timisul e muuult in fata Sibiului in fly. Pai cand se infiinta club de fly in Timisoara, baietii din gasca din Sibiu nici de spinning nu se apucasera. :idea:

Baieti, nu mi-ati raspuns daca va pricepeti la prins stiuca la fly. V-am intrebat deoarece nu am vazut poze cu stiuci pe la voi. Dar, de fapt, si evitarea raspunsului e tot un raspuns....
Va recomand sa va calcati pe mandrie si sa cumparati totusi revista Aventuri la Pescuit din noiembrie. Gasiti in ea un articol scris un confrate de-al vostru - Gal Zsolt, despre pescuitul stiucii la streamere la Jezero Joca. Va arata si cum se leaga un streamer ca lumea... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Noi 2012, 07:43

Hell scrie: Jiji, lasa ma joaca cu joarda de fly, si deschide-le poarta :lol:
Stai un pic sa-si aranjeze fetele baticul pe cap si sa vezi ce serioase devin dintr-o data. :lol:

Dupa cateva labareli despre marimea pestilor, iar pun placa "io am deschis acest topic - io credeam ca pescarii de fly - vroiam sa vad valoarea pescuitului la fly - nu credeam sa se ajunga aici- etc". :lol: :lol: :lol:

Ba mai mult, intre timp, unele s-au apucat de sala. Sau sala de ele ? :lol:
Nu-i nimic de ras in asta, dimpotriva, ca mi se parea ca una dintre ele facea reclama la cancer. :lol1:

Revenind la fly.

Sa le spuna cineva doamnelor ca stiuca nu traieste in ape de munte, rauri/paraie, acolo unde predomina stilul asta. Dar asta nu inseamna ca nu se poate prinde. Aaaaa, n-au vazut ele poze.....daaaa...le macina curiozitatea . :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Noi 2012, 08:03

Din ciclul :
razvan m. scrie: Baieti, nu mi-ati raspuns daca va pricepeti la prins stiuca la fly. V-am intrebat deoarece nu am vazut poze cu stiuci pe la voi.
Imagine

Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare. :lol:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 09 Noi 2012, 08:20

razvan m. scrie:...
Cred ca nu se indoia nimeni ca si Timisul e muuult in fata Sibiului in fly. Pai cand se infiinta club de fly in Timisoara, baietii din gasca din Sibiu nici de spinning nu se apucasera. :idea:

Baieti, nu mi-ati raspuns daca va pricepeti la prins stiuca la fly. V-am intrebat deoarece nu am vazut poze cu stiuci pe la voi. Dar, de fapt, si evitarea raspunsului e tot un raspuns....
Va recomand sa va calcati pe mandrie si sa cumparati totusi revista Aventuri la Pescuit din noiembrie. Gasiti in ea un articol scris un confrate de-al vostru - Gal Zsolt, despre pescuitul stiucii la streamere la Jezero Joca. Va arata si cum se leaga un streamer ca lumea... :lol:
Hai zi ca nu regreti ca Zsolt nu-i timishan! Ca daca ar fi asa, atunci ierarhia asta a ta, care te face sa-ti scuturi piciorul din spate si-ti increteste pielea a placere, ar fi chiar batuta-n cuie... si mai atot-cuprinzatoare!
Auzi? da' n-ai insomnii sa vezi ca daca te compari inca cu altii (in afara de sibieni) sunteti un pic si anume varza? Tu personal cu ce te lauzi? in pescuit si in afara lui?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Noi 2012, 08:32

Esti cam incalcit in exprimare si nu inteleg ce vrei. Sa iti povestesc despre mine din si din afara pescuitului sau ce ?!! :roll:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2012, 08:47

Spre deosebire de Adelin, Razvan este mai....impanat asa.....se umfla rapid in pene. :lol:
adelin chiar are stofa de muscar! :respekt:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 09 Noi 2012, 08:54

razvan m. scrie:Esti cam incalcit in exprimare si nu inteleg ce vrei. Sa iti povestesc despre mine din si din afara pescuitului sau ce ?!! :roll:
Ei, complimentul asta nu l-am mai primit! Merci, fac cinste! Esti sigur ca eu sunt incalcit, sau tu... nu intelegi!? :D Eu ziceam doar asa... catre tine dar mai in eter... nu ti se pare ca prea ne laudam cu realizarile altora? Si ce realizari? In pescuit? Man, e doar un hobby! capturile voastre/noastre/altora ne satisfac doar pe noi (pe unii mai tare, pe unii mai moale) Ele sunt la fel de importante ca si campionatul mondial de mancat ciusca... :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Noi 2012, 09:04

ranga scrie: Stai un pic sa-si aranjeze fetele baticul pe cap si sa vezi ce serioase devin dintr-o data. :lol:

:D :D :D :D

hai fetele de fly din sibiu , incruntati-va putin si puneti mainile-n sold
acu nu doar ca nu va pricepeti la fly da cica si alea din timis is mai aprige ca voi :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2012, 09:18

Paie pe foc si stingi cu benzina :lol:

Închis