"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
tavistan
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de tavistan » 10 Noi 2012, 11:34

Are mah! Are oglinda... are una care-i buna! adica buna cu el! Stii? oglinzile alea care subtiaza? ca altfel ar vedea ca la el pampersii n-au evoluat, ci s-au integrat in materia amorfa pe care deunazi o protejau... pe vremea cand putea sa urce si canapeaua... acu' biata canapea geme! deh... vremea trece!

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 10 Noi 2012, 11:58

baitcastorul se dadea bun, dar de fapt era doar nespus de trufaş şi mândru şi n-ar fi îngăduit nici în ruptul capului s-al întreacă altu în maiestri. Avea o oglindă fermecată şi ori de câte ori se privea într-însa nu uita s-o întrebe:

- Oglinjoară din perete, oglinjoară,

- Cine e cel mai bun pescar din ţară?

Şi oglinda-i răspundea:

- Măria ta eşti cel mai bun pescar din întreaga ţară!

Baitcasterul zâmbea fericit, fiindcă ştia că oglinda grăieşte numai adevărul.

Vezi, însă, că unu tinar creştea pe malul Cibinului şi se făcea pe zi ce trecea tot mai bun si mai bun ; şi când împlini şpe ani, era o minunăţie de pescar ca lumina zilei. Şi maiestria baicastorului începu a păli înaintea ei.

Şi într-o bună zi, când baicastorul întrebă oglinda:

- Oglinjoară din perete, oglinjoară,

- Cine e cel mai bun pescar din ţară?

Oglinda-i răspunse:

- Bun eşti, baitcastore, ca ziua luminoasă,

- Dar tinarul e mult, mult mai bun pescar !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Noi 2012, 12:06

Desi nu prea prinde pesti, sa stii baitcastore ca e mult, mult mai bun ca tine... la suflet. :lol1: :lol1: :lol1:

Nici acolo, dar ma rog, asa e povestea spusa pana la capat. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 10 Noi 2012, 12:36

Am impresia ca esti puternic influentat de mandria ta de competitor si sucesti finalul povestiri :lol:
Deh, lovituri repetate la ficat, iti provoaca gaze, apoi ragai direct a pateu :D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 10 Noi 2012, 13:56

razvan m. scrie:Desi nu prea prinde pesti, sa stii baitcastore ca e mult, mult mai bun ca tine... la suflet. :lol1: :lol1: :lol1:

serio vorbind noua tehnologie si produsele rezultate cit si tehnica evolueaza ... deh progresul ... , si astia tineri sint expusi altfel .. , la un ritm mai rapid caci au capacitatea sa absoarba informatia... , iar noi astia mai trecuti prin viata ne incapatinam la ce stim noi ca-i bun... , si ne trezim ramasi in urma... , retardati..., lucru inevitabil d´altfel..

prin comparatie ... alba ca zapada la 20 de ani deja facea voblere pe cind baitcasteru le face abia la 40+ :D
cind alba ca zapada la 20+ da bine fly ... , baitcasteru la 40+ cocheteaza cu ideea de a da si fly :D
cind alba ca zapada la ajutat pe Toma ... baitacsteru mi-o zis ca " sa ma ia draqu ! " :D ( chit caci putea ajuta cumparind ceva... )
ca sa nu mai zic ca alba ca zapada l-ar ajuta si pe baitcaster cu ceva muste si sfaturi... :D pe cind baitcasteru zice... , " de ce nu veniti citeva sute de km ca sa-mi aratati cu ce se maninca.. " :D

io nu zic caci baitcasteru ar fi rau la suflet... ca nu e ! , dar nici alba ca zapada nu e ! :D diferenta e ca unu-i mai talentat ca altul de la o virsta mai frageda... , atita tot :D

cam asa cred ca se termina povestea Razvane !

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 10 Noi 2012, 16:32

razvan m. scrie:Desi nu prea prinde pesti, sa stii baitcastore ca e mult, mult mai bun ca tine... la suflet. :lol1: :lol1: :lol1:

Razvane, tu chiar razi la poantele tale, sau e doar toamna asta tarzie care te cam scutura, ca ti-ai uitat acas' caciulitza aia cu urechiusi de ruznac cirotic?!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Noi 2012, 18:19

Eu ma consider un om cu umor, ceea ce tie vad ca iti lipseste cu desavarsire. :D

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 10 Noi 2012, 18:42

Aham, eeeesti, te creeedem :D

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Noi 2012, 18:50

tavistan scrie: ....... sau e doar toamna asta tarzie care te cam scutura, ca ti-ai uitat acas' caciulitza aia cu urechiusi de ruznac cirotic?!
Vad ca ti-ai facut temele si ai studiat temeinic albumul meu foto, de ai ajuns sa stii de caciula cu urechi. Esti multumit de ce ai vazut sau mai vrei ?
Tine totusi cont ca acolo nu sunt nici 30 % din pestii seriosi cu care am poze. Dupa cum vezi am renuntat sa mai pun poze de ceva vreme si, cu toate astea, e marfa destula. :!:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 10 Noi 2012, 19:40

da da ... sa vazut cit de temeinic si sirguincios va documentati fiecare captura´n parte... ,
pisica mea... o camera montata fix pe barca plus colegu face tzac tzac de nush cite ori din diferite pozitii de´ai impresia ca´i papartzi profesionist si tu nush ce vedeta.. ,
plus ca daca te uiti la poze ... de la o pozitie la alta ai impresia ca-i alta si alta captura :D

Închis