orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ULK
- veteran

yeah ..ov cors..neuronu tau vs. al meu...scheri ...mr."di eci" (cos aim tu yang tu handel vit oan).. aivanabiflaiervenaivilgrou
UUH aim min..end ail bait iu...grrrr.. aim a papi nov but..ail pruv it tu mai pac tet aim vorti tu fait vit mai ber hends.bot hends ov cors

-
ULK
- veteran

Sper ca te mai tine..e doar la misto...Sa zici cand sa te las mai moale

-
Hell
- veteran

-
ULK scrie:.Sa zici cand sa te las mai moale

Dece? Iti este frica ca dau drumul cand inca sunt agatat de urechile tale?
-
ULK
- veteran

Nu ai cum cu mainile alea firave sa te prinzi de urechile mele...in za farst plais

And second, feis tu fais, nu ar fi cazul..te asigur nici macar sa te gandesti

..iu'l get tu beg me tu let iu brit, bitvin ...ai asor iu ledi.
-
tavistan
- veteran

ULK, tot mishtocaresti pe unul pe altul cu o voluptate asa... colocviala... de shazatoare... cum ca muscarii or fi si or drege... ca degeaba se dau raniti, ca stilul lor tot efeminat ramane... ca tu ai incercat dar "nu mersi, empti insaid.".. Mah, ai dreptate! mai mult ca sigur ca ai avea dreptate; asta doar daca n-ai fi un pic pe miriste... Ca daca ai citi primul post din topicul asta si ai face putina analiza pe text, ai vedea de fapt cine-si umfla muschii-n oglinda; un fel de muscar care in loc de snur are o atzishoara si-n loc de musca are o tabla sau un creion cu bavetzica... si care cand prinde mare prinde mare, cand prinde mic il impinge-n obiectiv sa para mare... Asa ca putem sa vorbim de frustrari pana ni se usca gurile: ele sunt acolo unde sunt!
Siiii btw (asta asa, ca nu ma pot abtine...

) toate nalicile-s artificiale! Adeca macar alea de pescuim cu ele... ca naluci naturale , daca exista, ii bantuie pe unii de p'aci!

-
Jedi
- veteran

Ma da nu mai pot tine pasu cu topicu...mereu uit la ce pagina am ramas ieri...
Noi..voi...nivel superior...trairi...arta...nu ma atrage...nu-i vad rostu...infumurati....neeficace...sint doar cotzaieli intelectuale ( vorba unui hitru disparut din peisajul forumistic) menite sa mascheze faptul ca nu vrea firu de musca sa zboare frumos ca la aia de pe Youtube...

...grijania mamii lui de fir..

.
Daca fiecare ar reusi in 2-3 sedinte ( ca la spining si baitcasting) sa puna musca la macar 12 metri, ar putea iesi cu o goanga buna la un clenisor sau oblete , ba mai agata vreun crap dolofan...alta ar fi povestea.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
Leba
- veteran

-
ULK scrie:...
Asta ca ce simti cand prinzi primul peste la fly e doar autosugestie sau urban legend....Depinde cine cum il percepe.
...
Sentimentu ala m-a determinat sa-mi revin asupra deciziei de a da din nou la musca, sa stii.
Si pentru mine e greu de digerat, insa e singurul argument, pe toti dracii!

-
semlecangheorghe
- veteran

Hell scrie:semlecangheorghe scrie:Hell maichii,wadersii matale sint 'custom'??
Ca marimi standard sub 'ultralight',io nu stiu sa fie...
Ce, n-ai documentatie de un nou articol?

Poi cam nu,...si se cere un articol intr-o revista cu caricaturi pe subiectul..'Evolutia pampersilor de-a lungul timpului'
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Hell
- veteran

-
semlecangheorghe scrie:Hell scrie:semlecangheorghe scrie:Hell maichii,wadersii matale sint 'custom'??
Ca marimi standard sub 'ultralight',io nu stiu sa fie...
Ce, n-ai documentatie de un nou articol?

Poi cam nu,...si se cere un articol intr-o revista cu caricaturi pe subiectul..'Evolutia pampersilor de-a lungul timpului'
Si ce? N-ai si tu o oglinda in casa?