"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Hell
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Hell » 30 Oct 2012, 18:41

semlecangheorghe scrie:
Acum e drept ca frica de jnurul inodat in jurul gatului si de perioada cand nu vei reusi sa prinzi altceva decat obleti si babusti (e o realitate) din cauza lanseului sub ...un metru se trateaza cu concluzia: flyul e limitat domle, nu poti prinde peste mare. Ba poti. Dar e mai greu. Si mai fain.

Tavi de ce exagerezi??
Un ultra incepator ca mine ,dupa juma de ora in curte ,scot toti aia 11.4m ai outbond-ului fara problema..adica ma doare oleaca umarul,stiu ca nu-i miscarea chiar corecta foarte, da simt ca merge...si-mi place la nebunie..

Snur in jurul gitului??Aiurea...povesti de speriat pescarii..
Nu ma fa sa citez din Morometii :lol:
Cat scoti tu acolo este fix headul....partea activa....distractia incepe cand vrei 20-25m!
Dar deh...ala este next level

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Oct 2012, 18:45

MuskMd scrie:debate domnilor :D ..... debate ....
si io am spin acasa...casting nu :twisted:
In loc sa o iei de la spin inspre cast, ai cotit-o spre fly. La intersectia aceea e punctul in care te-ai ratacit ! :lol:

@Hell, foarte frumos. Cu pozele acelea ai demonstrat ca si la fly se pot prinde pesti destul de frumosi pe la noi. Era si normal sa existe o exceptie care sa intareasca regula ca nu se prind. :lol:
Ultima oară modificat 30 Oct 2012, 18:45 de către razvan m., modificat 1 dată în total.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Oct 2012, 18:45

Poi si cit ai vrea sa scot din prima??Si curtea mea nu-i mai mare de atita,si ciinele lu vecina latra la mine de sa rupa gardu'..Saracu',mai are mult pina sa inteleaga aromele fine de caviar...iel fiind obisnuit cu slana si ceapa :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 30 Oct 2012, 18:46

@Nea Jiji
Cartz!!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Oct 2012, 18:47

11,4253 :D m dupa o jumatate de ora nu inseamna nicic altceva decat o chestie normala pentru inceput dar insufcienta in pescuit. Mai ai de exersat. Si o sa ai si jnur in jurul gatului si muste in basca, ceafa, spate, etc Cand vei exersa si cu musca legata iti recomand calduros o pereche de ochelari pe nas.
Sper ca te joci cu un leader legat de snur si o bucata de lana sau ceva de genul in capat. Daca dai cu snurul gol risti sa-i strici capatul. :idea:
Ultima oară modificat 30 Oct 2012, 18:49 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Oct 2012, 18:48

MuskMd scrie:coane Adelin , pe langa toate senzatiile gresite pe care zice Tavi ca le ai mai ai inca una : ai eronata senzatie ca eu personal ( nu vb in numele altora :twisted: as vrea sa captez "enoriasi" pt fly ... wrong.
Imi permit sa il citez pe Tavi pt ca este muscar de-al tau si banuiesc ca esti de acord cu el: "iubesti atat de mult logica incat insisti sa o folosesti chiar daca nu o ai".
Acum urmeaza si intrebarea: cum ti-ai dat seama ca eu am senzatia ca tu ai vrea sa captezi enoriasi?! De unde?! ...sper ca nu ai dialoguri imaginare cu mine si imi raspunzi in scris aici pe forum?! :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 30 Oct 2012, 18:50

Lasa-l sa il strice...il vreau eu asa stricat, trebe sa avem si sink tip-uri croite pe Outbound-uri 8)
Sau poate un viitor corp de skagit!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Oct 2012, 19:01

Tavi scrie:11,4253 :D m dupa o jumatate de ora nu inseamna nicic altceva decat o chestie normala pentru inceput dar insufcienta in pescuit. Mai ai de exersat. Si o sa ai si jnur in jurul gatului si muste in basca, ceafa, spate, etc Cand vei exersa si cu musca legata iti recomand calduros o pereche de ochelari pe nas.
Sper ca te joci cu un leader legat de snur si o bucata de lana sau ceva de genul in capat. Daca dai cu snurul gol risti sa-i strici capatul. :idea:
Asa dau,stai linistit..cu ochelari,si tati cele..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Oct 2012, 19:01

Hell scrie:Lasa-l sa il strice...il vreau eu asa stricat, trebe sa avem si sink tip-uri croite pe Outbound-uri 8)
Sau poate un viitor corp de skagit!
Dihanie baltata ce esti.. :D

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 30 Oct 2012, 19:04

Hai bre, serios, nu-l donezi? :D
Promit sa il pun la munca serioasa!

Închis