"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Oct 2012, 19:41

Tavi recunoaste...ai prins pistruiatu' la lingura si l-ai pus ca dovada ca prinzi si pesti mari la...fly...
Nah,poate din greseala ai incurcat poz(n)ele.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Oct 2012, 19:45

Hell scrie: Realitatea este ca inaltimele dvs n-au coae sa incerce asa ceva :mrgreen:
Stau ca fetitzele pe margine si chicotesc.......pana pun botu'......apoi incepe drill-ul :mrgreen:
Asa e, daca vi odata cu "fetitele" in barca pe Dunare cand te ia vantu' pe sus cu barca cu tot si manca salaul de nu te lasa sa iesi la mal, poate iti schimbi putin viziunea despre ce inseamna sa ai coaie in pescuit si nu mai iesi cu "tocilarii" la cenaclu flacara. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Oct 2012, 19:48

Tavi scrie:dadada, asa a facut Tavi
sunt si filmulete care te-ar putea convinge dar te las sa le cauti tu pe siteul nostru :D
Tavi draga tu te-ai enervat?!...sper ca sti ca noi glumim...noi glumim... :|

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Oct 2012, 19:52

Da ma Gigi, l-am pus cu oscilanta-n gura ca dovada ca l-am prins la fly. Tu chiar vrei sa te califici primul la premiul cu numele tau? :D
Hai ma Adelin, nu stiam ca numai spinu presupune fapte de vitejie in lupta cu stihiile. Sau numa de la un anumit nivel bate vantu tare in barca? Sau la cast nu se intampla ca daca bate vantu tare tre sa pleci acas? :lol:
enervat? desigur :)
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Oct 2012, 20:15

Tavi scrie:Da ma Gigi, l-am pus cu oscilanta-n gura ca dovada ca l-am prins la fly. Tu chiar vrei sa te califici primul la premiul cu numele tau? :D
Hai ma Adelin, nu stiam ca numai spinu presupune fapte de vitejie in lupta cu stihiile. Sau numa de la un anumit nivel bate vantu tare in barca? Sau la cast nu se intampla ca daca bate vantu tare tre sa pleci acas? :lol:
enervat? desigur :)

Nu frate,acelasi pastrav care este cu citeva cadre mai sus cu oscilanta in gura,e pozat fara oscilanta in gura ca dovada ca si la fly se prind pesti..cam asa mi s-a parut mie..dar nu conteaza,noi sa fim sanatosi..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Oct 2012, 20:19

Sau la cast nu se intampla ca daca bate vantu tare tre sa pleci acas?
Tavi ieri in concursul ala de la Bihor, cu vintul din fata si rafale de ploaie am pescuit alternativ cu doua lansete de cast..O singura data am facut o mica peruca,banala,descilcita fara cirligul de la git..si am putut sa lansez suficient,in fata,ca oricum numai acolo puteam..si nu mi-a limitat miscarile si nici n-am piedut timpul cu nus ce setari..

Ie foarte adevarat insa ca spinnul m-a salvat cind mi-a inghetat complet mina..si nu mi-am mai simti degetul..Da tot nu am plecat acas'..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 30 Oct 2012, 20:26

Mai aveti sa va scoateti pwla pe masa si sa o masurati care o are mai mare. :wallbash:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 30 Oct 2012, 20:40

hiii :lol:
topic nou :lol:
am ce citi ... :respekt:
ca-s ramas in urma din cauza pescuitului :twisted:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Oct 2012, 20:50

ranga scrie:Mai aveti sa va scoateti pwla pe masa si sa o masurati care o are mai mare. :wallbash:

Nici in noiembrie nu suntem....normal ca mai avem!
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Oct 2012, 21:53

topicul a luat o intorsura gresita cand s-a constatat ca fly-ul o fu primul, total gresit, mana , sulita si mai apoi stationaru or fu primele :lol: ba io cred ca aia la fly erau niste stationaristi ce pescuiau cu un gandac :lol: cah, cred ca se cam murdareau pe mana, unde nu mai pui ca daca greseau gandacu si puneau mana pe o vaduva neagra se cam lasa cu ciubota in sus si treaba la biserica :lol: :lol: :lol:
Ieri am vazut una groasa :lol: era unu printro padure tropicala si culegea o panza imensa de paianjen (nu l-o prins constructoru ca altfel nu mai era documentar ci parastas :lol: ) apoi facea gogoloi panza aia si o punea pe un fir legat de un zmeu, mergea cu barca si dadea la zargan, cand pica zmeul zarganu era agatat, fara carlig , i se impotmolea botu in gogoloiul de panza, o biruit ceva pesti :twisted: oare asa a inceput flaiul? inspirat din povestile cu Praslea si Zmeul :?: :lol:

una peste alta daca se moleseste topicul ii bagam pe flaieri la discuri daiwa vs shimano :twisted: :lol: :lol: :lol:

elitistii dreq :twisted:

Închis