Nah,poate din greseala ai incurcat poz(n)ele..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Asa e, daca vi odata cu "fetitele" in barca pe Dunare cand te ia vantu' pe sus cu barca cu tot si manca salaul de nu te lasa sa iesi la mal, poate iti schimbi putin viziunea despre ce inseamna sa ai coaie in pescuit si nu mai iesi cu "tocilarii" la cenaclu flacara.Hell scrie: Realitatea este ca inaltimele dvs n-au coae sa incerce asa ceva![]()
Stau ca fetitzele pe margine si chicotesc.......pana pun botu'......apoi incepe drill-ul
Tavi draga tu te-ai enervat?!...sper ca sti ca noi glumim...noi glumim...Tavi scrie:dadada, asa a facut Tavi
sunt si filmulete care te-ar putea convinge dar te las sa le cauti tu pe siteul nostru
Tavi scrie:Da ma Gigi, l-am pus cu oscilanta-n gura ca dovada ca l-am prins la fly. Tu chiar vrei sa te califici primul la premiul cu numele tau?![]()
Hai ma Adelin, nu stiam ca numai spinu presupune fapte de vitejie in lupta cu stihiile. Sau numa de la un anumit nivel bate vantu tare in barca? Sau la cast nu se intampla ca daca bate vantu tare tre sa pleci acas?
enervat? desigur
Tavi ieri in concursul ala de la Bihor, cu vintul din fata si rafale de ploaie am pescuit alternativ cu doua lansete de cast..O singura data am facut o mica peruca,banala,descilcita fara cirligul de la git..si am putut sa lansez suficient,in fata,ca oricum numai acolo puteam..si nu mi-a limitat miscarile si nici n-am piedut timpul cu nus ce setari..Sau la cast nu se intampla ca daca bate vantu tare tre sa pleci acas?
ranga scrie:Mai aveti sa va scoateti pwla pe masa si sa o masurati care o are mai mare.