Fain!
...si marmota impacheta ...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Degeba, tot o am mai mare ca tine, fetitzoAdelin scrie:Asa e, daca vi odata cu "fetitele" in barca pe Dunare cand te ia vantu' pe sus cu barca cu tot si manca salaul de nu te lasa sa iesi la mal, poate iti schimbi putin viziunea despre ce inseamna sa ai coaie in pescuit si nu mai iesi cu "tocilarii" la cenaclu flacara.Hell scrie: Realitatea este ca inaltimele dvs n-au coae sa incerce asa ceva![]()
Stau ca fetitzele pe margine si chicotesc.......pana pun botu'......apoi incepe drill-ul![]()
![]()
apoi nah... fly-eri aveau atita shfoara...pikeman scrie:topicul a luat o intorsura gresita cand s-a constatat ca fly-ul o fu primul, total gresit, mana , sulita si mai apoi stationaru or fu primeleba io cred ca aia la fly erau niste stationaristi ce pescuiau cu un gandac
cah, cred ca se cam murdareau pe mana, unde nu mai pui ca daca greseau gandacu si puneau mana pe o vaduva neagra se cam lasa cu ciubota in sus si treaba la biserica
![]()
![]()
![]()
Ieri am vazut una groasaera unu printro padure tropicala si culegea o panza imensa de paianjen (nu l-o prins constructoru ca altfel nu mai era documentar ci parastas
) apoi facea gogoloi panza aia si o punea pe un fir legat de un zmeu, mergea cu barca si dadea la zargan, cand pica zmeul zarganu era agatat, fara carlig , i se impotmolea botu in gogoloiul de panza, o biruit ceva pesti
oare asa a inceput flaiul? inspirat din povestile cu Praslea si Zmeul
![]()
![]()
una peste alta daca se moleseste topicul ii bagam pe flaieri la discuri daiwa vs shimano![]()
![]()
![]()
![]()
elitistii dreq
O ai mare degeaba!Hell scrie: Degeba, tot o am mai mare ca tine, fetitzo![]()
Sa fiu al dracu'...o data pe an iesiti si voi pe Dunare si atunci prindeti furtuna ?Adelin scrie: Asa e, daca vi odata cu "fetitele" in barca pe Dunare cand te ia vantu' pe sus cu barca cu tot si manca salaul de nu te lasa sa iesi la mal, poate iti schimbi putin viziunea despre ce inseamna sa ai coaie in pescuit si nu mai iesi cu "tocilarii" la cenaclu flacara.![]()
![]()
Hei bre Popeye....daca viu la vara in Arad, bem o berula impreuna?Adelin scrie:O ai mare degeaba!Hell scrie: Degeba, tot o am mai mare ca tine, fetitzo![]()
...ca la cum iti miroase cred ca e moarta de mult!
![]()
...si cand o lansat in apa i-o picat plumbu' de pe fir...asa s-a inventat fly-iu'!pikeman scrie:ba io cred ca aia la fly erau niste stationaristi ce pescuiau cu un gandac![]()
Io iti fac o propunere, ca am vazut ca esti singurul din tabara celor ce prind pesti de pus la borcan care ne-a aratat ca a reusit sa sara de 2 kile bune: vino in tabara noastra si lasa bambiliciu ca e pt copii. Tu ai coaie mari nu esti facut pt obleti!Hell scrie: Hei bre Popeye....daca viu la vara in Arad, bem o berula impreuna?
Si ne dam lectii unu la altu: