"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Adelin » 30 Oct 2012, 14:55

MuskMd scrie:
Si da, e un alt nivel. Si da, are o frumusete aparte. Si da, acu 300 de ani se pescuia in stilul asta. La spinning nu cred. :twisted: , adica plm..traditie, eticheta si alte chestii din astea pt cine conteaza...

Si da, daca nu a evoluat inseamna ca e elevat...de fapt asta e secretul ultimului nivel, lipsa evolutiei. :lol: ...chestii de eticheta, traditie...ca si in muzica populara, un gen care in incapacitatea lui de a evolua a devenit folclor...cu alte cuvinte a cazut, dar in picioare! :lol: :lol: :lol:

Cauta altceva, ca argumentili astea nu tine...ie depasite, scartzaicioase...parca alea cu finetea si precizia erau mai solide.Desi eu cand zic finete ma gandesc la fire subtiri, nu groase cat atza de balot. :lol: :lol: :lol:...chiostecul nu se pune! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Oct 2012, 15:11

coane Adelin , pe langa toate senzatiile gresite pe care zice Tavi ca le ai mai ai inca una : ai eronata senzatie ca eu personal ( nu vb in numele altora :twisted: as vrea sa captez "enoriasi" pt fly ... wrong. Mi-e asa de ok sa nu ma impiedic de altii pe unde ma duc ... :D .
Ma duc sa mai bag un Timpuri Noi la topicul cu muzica :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 30 Oct 2012, 15:13

Cum am mai zis.. Fly fishing e stilul care face legatura intre natura si om.. peste si om .. in care simti pestele cu adevarat esti in mediul lui

Eu pescuiesc si la spinning si la musca.. si sincer.. e o placere mai mare la musca.. desi nu sunt un as in stilul acesta ( nu sunt as nici in spinning dar ... :D )

Nu cred ca e vb de detalii tehnice.. ci de sentimentul creat..
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Oct 2012, 15:19

Mynu dar tu nu cunosti sentimentul cu revista :twisted: .....

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 30 Oct 2012, 15:30

:) chiar nu il stiu.. poate il impartasesti :)
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Oct 2012, 15:34

io nu am cum.... astia cu AVP-ul sa bage mare :D ...poate asa promovam mai bine "fenomenul" :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Oct 2012, 16:02

Vali,daca te intereseza apuca-te si vorbesc serios...nu ai nevoie de nici un nivel.

Incredibil,ca de la o gluma mica...se ajunge la niste postari cu iz de nevoie sa se explice amanuntit dece,care nivel,cine,unde.

Unii vorbesc de orgolii....si nu observa ca defapt ei sar simtindu-se lezati in propriile orgolii(total degeaba) de niste glume.

Niciodata nu am avut treaba cu muscaritul si nici atat cu muscarii...Intodeauna am considerat ca fiecare e liber sa aleaga genul care ii place . Indiferent de motive si motivatii.

Sunt de cum pune problema Musk....free to do whatever you like.

Ilie...m-ai inteles gresit...sau in caz ca nu, nu ma asteptam de la tine un raspuns asa incordat,dat la o gluma fara nici o rautate.

Deja reactionati ca saracul Gigi,vedeti rautate si atac unde nici nu e.

Alta treaba e ca unii o pun acolo imaginar...doar sa aiba motiv de a alunga plictisul :)....si aduc in discutie chestii care se pare ca le face rau la ficat de nu pot trece pe langa....pe care eu nu am discutat in public deloc. Si aici imi vine in minte iar...un nume,cu care am vorbit deschis im MP ...si m-a asigurat ca totul ramane intre noi....pare ca nu.

Inca ceva...ma-ti vazut pe mine aparand baitcastingul cu dintii ...creand postari convulsive interminabile despre el...nu cred....Oare dece? :)

Ai vazut Vali unde te bagi? :). Ti-am mai zis....hai cu noi la pescuit....indiferent cu ce dai si cum dai :). Intre noi este si un muscar,te ajuta sigur,daca vrei sa incerci si asta. Nu suntem mesteri, nu o sa fim niciodata...invatam intodeauna cateceva la fiecare partida.....si dupa prima cand nu mai reusim sa invatam nimic....zbang ...iese flyerul din noi...urland orgolios ;)

Respect pentru toti( care merita) ;)

Oare dece el nu sare la gatul meu cand mai bag cate o gluma despre fly? :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Oct 2012, 16:14

da, apropo ... unu care are acasa atat spinning cat si casting dar si fly unde se incadreaza? intr-adevar, ultimele doua cazuri amintite sunt folosite foarte rar dar totusi sunt acolo si de cate ori am ocazia le folosesc ( stilul care incepe cu "C" intr-adevar rar de tot :twisted: :lol: ) ...

ps: ULK, cred ca majoritatea din cei care scriu pe topicul asta (si nu numai) stiu foarte bine ca intreagul "razboi" e doar un mic schimb de replici si mici intepaturi amicale. doar unii se indarjesc sa ma trosneasca si cate un pumn in figura :lol1:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Oct 2012, 16:16

debate domnilor :D ..... debate ....
si io am spin acasa...casting nu :twisted:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Oct 2012, 16:20

Adelin scrie:Daca se poate si fara pistrui, ca am inteles acolo sunte-ti cei mai tari (sau asa zic unii dintre voi care mai dau si noaptea la somn cu conopistiritza). :mrgreen: :elkgrin:
Eu nu ma pot numi inca muscar,nu am decat 5 iesiri la fly,insa mi-as dori tare mult sa reusesc sa invat bine acest stil de pescuit.Ce pot sa-ti zic,e faptul ca in momentul in care simti la capatul firului primul tau peste luat la fly,e ceva deosebit.Cel putin asta am simtit eu.Cat despre faza cu coropisnita...aici m-ai pierdut,numai tu stii ce vrei sa zici sau la cine faci referire.

Închis