Vali,daca te intereseza apuca-te si vorbesc serios...nu ai nevoie de nici un nivel.
Incredibil,ca de la o gluma mica...se ajunge la niste postari cu iz de nevoie sa se explice amanuntit dece,care nivel,cine,unde.
Unii vorbesc de orgolii....si nu observa ca defapt ei sar simtindu-se lezati in propriile orgolii(total degeaba) de niste glume.
Niciodata nu am avut treaba cu muscaritul si nici atat cu muscarii...Intodeauna am considerat ca fiecare e liber sa aleaga genul care ii place . Indiferent de motive si motivatii.
Sunt de cum pune problema Musk....free to do whatever you like.
Ilie...m-ai inteles gresit...sau in caz ca nu, nu ma asteptam de la tine un raspuns asa incordat,dat la o gluma fara nici o rautate.
Deja reactionati ca saracul Gigi,vedeti rautate si atac unde nici nu e.
Alta treaba e ca unii o pun acolo imaginar...doar sa aiba motiv de a alunga plictisul

....si aduc in discutie chestii care se pare ca le face rau la ficat de nu pot trece pe langa....pe care eu nu am discutat in public deloc. Si aici imi vine in minte iar...un nume,cu care am vorbit deschis im MP ...si m-a asigurat ca totul ramane intre noi....pare ca nu.
Inca ceva...ma-ti vazut pe mine aparand baitcastingul cu dintii ...creand postari convulsive interminabile despre el...nu cred....Oare dece?
Ai vazut Vali unde te bagi?

. Ti-am mai zis....hai cu noi la pescuit....indiferent cu ce dai si cum dai

. Intre noi este si un muscar,te ajuta sigur,daca vrei sa incerci si asta. Nu suntem mesteri, nu o sa fim niciodata...invatam intodeauna cateceva la fiecare partida.....si dupa prima cand nu mai reusim sa invatam nimic....zbang ...iese flyerul din noi...urland orgolios
Respect pentru toti( care merita)
Oare dece el nu sare la gatul meu cand mai bag cate o gluma despre fly?