Nici nu ai inteles gluma mea.Era la acelasi nivel cu a ta.ULK scrie:
Ilie...m-ai inteles gresit...sau in caz ca nu, nu ma asteptam de la tine un raspuns asa incordat,dat la o gluma fara nici o rautate.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nici nu ai inteles gluma mea.Era la acelasi nivel cu a ta.ULK scrie:
Ilie...m-ai inteles gresit...sau in caz ca nu, nu ma asteptam de la tine un raspuns asa incordat,dat la o gluma fara nici o rautate.
MuskMd scrie:si ce te faci cand o sa vezi cate unul intins pe jos...dovedit de pestisor ?
Nu este ultimul nivel...dar sa imi foot una-n mecla de nu este mai distractiv si mai captivantAdelin scrie:Pt cei ce tin neaparat va rog sa bagati aici: e sau nu e Fly-iul ultimul nivel la care ascede orice pescar amarat?!
Nici eu nu am inteles, dar poate iarna asta o sa deslusim misterul impreuna...eu scrie:Te rog, lumineaza-ma. Despre ce nivel ii vorba?Adelin scrie:Ca sa priceapa tre sa ajunga la alt nivel...
Acum e drept ca frica de jnurul inodat in jurul gatului si de perioada cand nu vei reusi sa prinzi altceva decat obleti si babusti (e o realitate) din cauza lanseului sub ...un metru se trateaza cu concluzia: flyul e limitat domle, nu poti prinde peste mare. Ba poti. Dar e mai greu. Si mai fain.