"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de ULK » 02 Noi 2012, 21:13

Musk@

yeye..stii tu ca spinningarii is aia care nu ajuta? ...:)...Sau ai si uitat deja? Fain.

Ce treaba are concursul cu ajutatul de semeni? Eu unul nu pricep....si nici ce va deranjeaza asa de tare treaba asta cu concursul.

Eu stiu din surse sigure ca Adelin de exemplu este un om saritor cand este vorba ca cineva are nevoie de ajutor...dar nu face tam-tam din asta...si asa este bine.

Care e motivul ca va roade asa ca unora le place sa practice pescuitul in toate felurile..organizat, dezorganizat...sau invers? :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Noi 2012, 21:14

Saracu' Gigi degeaba a pus botu' ca cica tot nu devine un gangbanger acceptat si respectat de MS-13...never ever....

Asta am sa o iau ca si pe o gluma oleaca fortata...

O zis si Razvan ca io sint independent...asa ca acceptul si recpectul celor din MC-13,daca prin ei intelegi Tavi,Dumitru si Hell,nu exista pentru mine ,si imi este egal..

Sa zici asa ceva depsre mine,cum ca as avea asa motivatii este...paranoic,sa zic asa..

Intotdeauna mi-a placut fly-ul..Dupa 89,cind au aparut primele emisiuni straine despre pescuit ,ma trezeam uitindu-ma cum prin englezoii pastrav la fly...apoi am vazut ca se poate si stiuca mare,cel mai tare a fost o emisiune gen concurs in conditii extreme unde ,participantii erau monitorizati non stop,si aveau la ei doar o lanseta de fly si citeva gongi,si citeva lucruri minime ,pentru supravietuire in conditii extreme,vint puternic,ploaie,frig..

Apoi un prieten mi-a facut cadou un set de ate de legat muste..niciodata n-am inteles ce l-a determinat sa faca gestul asta deoarece la vremea respectiva nu vorbisem prea mult de fly..Lanseta si mulineta am cumparate de vreo 2 ani...mai trebuia snur,si,pentru ca stiam ca este esential nu mi-am luat din ala ieftin si prost,asteptind mai intii sa umplu alte goluri in arsenalul meu..La vremea respectiva ,acu 2 ani,nu aveam nici o treaba cu MC 13....Am urmarit mult pe you tube cum lanseaza unul si altul,mi s-a parut intotdeauna simpla si naturala miscarea...Stiu ca ma indrept inevitabil inspre acolo ,poate si motivat de o locatie precum Vladimirescu...daca Muresul era la cotele lui normale,poate ca procesul asta era intirziat..dar asa...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Noi 2012, 21:20

Jiji...la postarea aia ultimele randuri sunau asa in limba lui Schescspir..."Glumesc baieti..nu sariti" :)

Am zis asta..pentru ca Dumitru s-a exprimat inaintea mea(reciteste)...ca tu nu o sa fii acceptat...doar Adelin ar putea deveni muscar...Daca te-a jignit cineva..ala nu eram eu :)

Am glumit pe linia...ca tu vrei sa demonstrezi ceva..cu fly-ul...si nu inteleg inca ce anume. Sincer.
UlKustom Rods

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Noi 2012, 21:26

Tu inca nu pricepi ca nu vreau sa demonstrez nimic..
Dumitru daca o zis asta,inseamna ca iar o dat mina cu doktor Vodka :cry:
Chiar nu ma intereseaza motivatiile sugerate de el..dela el nu ma mir,de la tine ,da.Mai ales ca ti-am explicat ca treaba asta cu fly-ul este o chestie veche,care acuma iasa la lumina..Pur si simplu ma atrage,si voi prinde peste la fly,avat si stiuca..Deja ma lupt cu un pitic care se chinuie sa-mi zica ca mai imi trebuie o lanseta de cls9 ori 10 pentru stiucile de la Vladimirescu..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Noi 2012, 21:28

Unde naiba a scris asta,ca eu nu pot tine pasul cu topicul??
Daca-i asa...ma pishhhh pe acceptul lui....

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Noi 2012, 21:35

Pishu si kk apar in topic de la Arad sau de la spin?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 02 Noi 2012, 21:35

semlecangheorghe scrie:Multzam de invitatie ,numai sa aprofundez oleaca subiectul..
La Timisoara?? :roll:
Da, Timisoara :) Ajung penele mai repede incolo
Indubitabil!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Noi 2012, 21:58

bradypus scrie:
Pe gigi il refuzam noi... dar din Adelin ar iesi un muscar bun.. pacat ca se pune de´a curmezishu ! :D
Aci Gigi aci...dar ca eu glumesc pe tema asta nu stiu cum poti sa o iei asa personal...incep sa cred si eu ce au zis altii...tu nu gusti gluma...o iei prea in serios.

Stii foarte bine ce parere am despre cine cu ce da...mi-e egal.....Ce nu suport e trufia sau daca vre-unul se crede peste ceilalti din diferite motive.

Fara sa stii, tocmai ca te-am facut mai acceptabil ....pentru muscari....Parerea mea.

Dar sa fiu sincer...nu as vrea sa citesc un articol despre fly...de la tine...pentru ca nu poti sa il aprofundezi in asa hal pana la numarul viitor de revista...ca sa poti da din tine ceva care sa si fie verosimil...Daca ma intrebi pe mine.
UlKustom Rods

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Noi 2012, 22:37

boys calmati-va.... chiar e o mare caterinca la mijloc si in final unii dintre noi chiar apreciem umorul :lol:

ULK o sa fiu scurt : ...eu personal am alergie la sfera competitionala. mi se trage de la zona u flyul unde competitiile starnesc tot felul deorgolii cretine si etalare de palmares care nu intereseaz ape nimeni....ca o fi si la spin la fel sau nu , nu stiu, dar asta nu ne opreste sa facem misto :lol: ... cat vine vorba de ajutoare o zic scurt si inchei : oamenii is oameni indiferent a invart la manivela sau trag cu arcul ;) ...restul e can can si e pacat ca uneori din misto in misto unii se mai si supara...dar nah.... asta e mersul :D

si revenind la dilema lui Adelin.... cred ca raspunsul il are fiecare pt el.... eu o sa dau in continuare is fly si spin , si poate o data pe an stationar..... cu amabilitatea lui Leba o sa incerc si cast ( si o sa fiu a dracului de bun , logic :twisted: ) dar daca e sa ma iei repede ....tot la fly ma simt mai in largul meu , mai natural si mai plaut, si o sa apreciez orice peste prins asa, fie el mare sau mic.... ;), eliberat sa fie ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Noi 2012, 22:42

Cel mai in largul tau te-am vazut asta vara cu niste bibani prinsi la...
Oricum era un stil superior. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Închis