Saracu' Gigi degeaba a pus botu' ca cica tot nu devine un gangbanger acceptat si respectat de MS-13...never ever....
Asta am sa o iau ca si pe o gluma oleaca fortata...
O zis si Razvan ca io sint independent...asa ca acceptul si recpectul celor din MC-13,daca prin ei intelegi Tavi,Dumitru si Hell,nu exista pentru mine ,si imi este egal..
Sa zici asa ceva depsre mine,cum ca as avea asa motivatii este...paranoic,sa zic asa..
Intotdeauna mi-a placut fly-ul..Dupa 89,cind au aparut primele emisiuni straine despre pescuit ,ma trezeam uitindu-ma cum prin englezoii pastrav la fly...apoi am vazut ca se poate si stiuca mare,cel mai tare a fost o emisiune gen concurs in conditii extreme unde ,participantii erau monitorizati non stop,si aveau la ei doar o lanseta de fly si citeva gongi,si citeva lucruri minime ,pentru supravietuire in conditii extreme,vint puternic,ploaie,frig..
Apoi un prieten mi-a facut cadou un set de ate de legat muste..niciodata n-am inteles ce l-a determinat sa faca gestul asta deoarece la vremea respectiva nu vorbisem prea mult de fly..Lanseta si mulineta am cumparate de vreo 2 ani...mai trebuia snur,si,pentru ca stiam ca este esential nu mi-am luat din ala ieftin si prost,asteptind mai intii sa umplu alte goluri in arsenalul meu..La vremea respectiva ,acu 2 ani,nu aveam nici o treaba cu MC 13....Am urmarit mult pe you tube cum lanseaza unul si altul,mi s-a parut intotdeauna simpla si naturala miscarea...Stiu ca ma indrept inevitabil inspre acolo ,poate si motivat de o locatie precum Vladimirescu...daca Muresul era la cotele lui normale,poate ca procesul asta era intirziat..dar asa...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.