"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
nu simt nimic sa stii din directia asta

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
MuskMd scrie:nu simt nimic sa stii din directia asta![]()
![]()
![]()
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
bradypus scrie:cert e ca spinnajii au complexul de inferioritate fata de muscari... , altfel n-ar mai fi deschis subiect...
noi doar sintem mai buni si gata...
adevaru e ca e necunoscut motivul deschiderii acestui topic
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Sorin, ai zis fix asa cum trebe, mai putin cu catrenu.
Adecatelea, la aia cu catrenu, la mine e cam asa:
Lanseu...se intinde atza...fluier...doua ture de baitcaster...fluier...se intinde firu...si bang, ciocan urat de salau urat, mare si cu par pe el! Eeeee, aici instant ca nesu, incep catrenu , precum marele Dem:
"Frunza verde si-o laleaaaa...
Vino tuuuuuuuu.................
vino tuuuuu.....................
.....
......la tataaaa-ncoaaaa!"

Fireste, in loc sa-l pun pe frunze, sa-l pup pe obrajori
il bag direct la rafie. sau nu.
tehnic vorbind, e posibil sa am urme de muzcar in mine.
Adecatelea, la aia cu catrenu, la mine e cam asa:
Lanseu...se intinde atza...fluier...doua ture de baitcaster...fluier...se intinde firu...si bang, ciocan urat de salau urat, mare si cu par pe el! Eeeee, aici instant ca nesu, incep catrenu , precum marele Dem:
"Frunza verde si-o laleaaaa...
Vino tuuuuuuuu.................
vino tuuuuu.....................
.....
......la tataaaa-ncoaaaa!"
Fireste, in loc sa-l pun pe frunze, sa-l pup pe obrajori
tehnic vorbind, e posibil sa am urme de muzcar in mine.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- semlecangheorghe
- veteran

JB scrie:Orice muscar poate pescui cu scule de spinning pe cand nu orice pescar obisnuit cu spinning-ul poate pescui cu scule de muscarit. Cam ca Ploiesti vs. Pitesti...ya know it?Adelin scrie:Pai asta ziceam si eu: de ce e mai presus pescuitul la fly decat cel pe care-l practicam noi...e next level, bun, dar de ce?!...si mai ales de nu pot pricepe decat daca incerc...chiar asa e de complicat de explicat in cuvinte?!...e ca dragostea?!
Ieroare monser...in fiecare zi scot snur in curte ...de vreo 1-3 zile cite 10-15 minute,asa in pauza,ca am foarte mult de lucru..
Azi am constatat ca nu-mi mai ajunge curtea..trag la tinta in poarta ,cu un cirlig cu burete pe iel..
Zau ca nu inteleg ce e asa greu..Pe balta o fi altfel???Poate..o sa vad saptamina viitoare pe Vladi ..sau duminica la Mures..ptiu,sper sa nu fie clean primul peste pe care-l prind la fly...ptiu drace..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Musk zi drept....tu vrei sa te intorsi invers,da nu stii cum sa ne pui pe tava ...sa nu para tradarea tribului care te hraneste
Si ai nascocit switch-ul asta
...
Ca se vede de la posta ca eme ese trece its out on the streets for recruiting new gangbangers
.....dar nu lese nicicum 
Sa nu se vada ca defapt un flayer viseaza la cast ... s-a nascut Project S.W.I.T.C.H. ....si nu e de trecut cu vederea nici tinta..victma mult ravnita de eme ese trece....Adelin.Se impusca doua muste ..pardon iepuri dintr-un shoot
Dar din pacate betele savamade si molinetele cu cracii in sus a lui Adelin ...nu vor face tur-retur
Saracu' Gigi degeaba a pus botu' ca cica tot nu devine un gangbanger acceptat si respectat de MS-13...never ever....

Degeaba se pregateste sa se tatueze like this
...nu tre Gigi de proba de foc 

Mara Salvatrucha al forumului deocamdata ramane fara new gangbangers
Just kiddin' boyz...no flamez please
Ca se vede de la posta ca eme ese trece its out on the streets for recruiting new gangbangers
Sa nu se vada ca defapt un flayer viseaza la cast ... s-a nascut Project S.W.I.T.C.H. ....si nu e de trecut cu vederea nici tinta..victma mult ravnita de eme ese trece....Adelin.Se impusca doua muste ..pardon iepuri dintr-un shoot
Dar din pacate betele savamade si molinetele cu cracii in sus a lui Adelin ...nu vor face tur-retur
Saracu' Gigi degeaba a pus botu' ca cica tot nu devine un gangbanger acceptat si respectat de MS-13...never ever....

Degeaba se pregateste sa se tatueze like this

Mara Salvatrucha al forumului deocamdata ramane fara new gangbangers
Just kiddin' boyz...no flamez please
N-am contestat ca probabil ai ceva sange de marchiz, conte, baron, de te misti natural cu firul de musca in mana!semlecangheorghe scrie:Ieroare monser...in fiecare zi scot snur in curte ...de vreo 1-3 zile cite 10-15 minute,asa in pauza,ca am foarte mult de lucru..
Azi am constatat ca nu-mi mai ajunge curtea..trag la tinta in poarta ,cu un cirlig cu burete pe iel..
Zau ca nu inteleg ce e asa greu..Pe balta o fi altfel???Poate..o sa vad saptamina viitoare pe Vladi ..sau duminica la Mures..ptiu,sper sa nu fie clean primul peste pe care-l prind la fly...ptiu drace..
Oricum, nu am generalizat cum ca e vorba despre toti cei cu spinning...si era in gluma, desigur
Si cand te apuci serios de fly, suna la TM prima data, poate gasim ceva menghina, pene, sa-ti legi mustele
Indubitabil!
fiecare are o parte femininaLeba scrie:tehnic vorbind, e posibil sa am urme de muzcar in mine.
fain catrenu ....
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Gigi.... vezi ca stiu ceva saloane bune de tatuaj prin Cluj