Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
MuskMd scrie:nu simt nimic sa stii din directia asta![]()
![]()
![]()
bradypus scrie:cert e ca spinnajii au complexul de inferioritate fata de muscari... , altfel n-ar mai fi deschis subiect...
noi doar sintem mai buni si gata...
JB scrie:Orice muscar poate pescui cu scule de spinning pe cand nu orice pescar obisnuit cu spinning-ul poate pescui cu scule de muscarit. Cam ca Ploiesti vs. Pitesti...ya know it?Adelin scrie:Pai asta ziceam si eu: de ce e mai presus pescuitul la fly decat cel pe care-l practicam noi...e next level, bun, dar de ce?!...si mai ales de nu pot pricepe decat daca incerc...chiar asa e de complicat de explicat in cuvinte?!...e ca dragostea?!
N-am contestat ca probabil ai ceva sange de marchiz, conte, baron, de te misti natural cu firul de musca in mana!semlecangheorghe scrie:Ieroare monser...in fiecare zi scot snur in curte ...de vreo 1-3 zile cite 10-15 minute,asa in pauza,ca am foarte mult de lucru..
Azi am constatat ca nu-mi mai ajunge curtea..trag la tinta in poarta ,cu un cirlig cu burete pe iel..
Zau ca nu inteleg ce e asa greu..Pe balta o fi altfel???Poate..o sa vad saptamina viitoare pe Vladi ..sau duminica la Mures..ptiu,sper sa nu fie clean primul peste pe care-l prind la fly...ptiu drace..
fiecare are o parte femininaLeba scrie:tehnic vorbind, e posibil sa am urme de muzcar in mine.