"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rine
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de rine » 02 Noi 2012, 18:54

ce frumos.. :lol:
Adelin » Vin Noi 02, 2012 2:25 pm

Sorin scrie:
deci diferenta dintre fly si spinning e ca dintre a face sex si a face dragoste

muscaricii se considera ca ei fac dragoste ....... ....de unde si asemanarile dintre ei si tagma feminina care are acceasi conceptie
spinnerii fac sex ...... ....adica mai grobieni asa ca barbatii ....

...de aici si dezamagirile mascate cu argumente de genul: "...noi nu cautam marimea, ... pana nu incerci nu sti, ...pt noi pescuitul e altceva"....
Ce e ma, ce e?! ...ca eu nu am inteles nici acuma dupa jde pagini de sange.
Amice, a deforma realitatea nu e cea mai buna metoda de a o combate.
WSB CLUB

Adelin
Moderator

Images: 150

baietii cu snurul....n-o mai dati de gard.nu recunoastem ,niciunul , dar in orice....mai ales in sex,dragoste si ...pescuit
MARIMEA conteaza
se stie ,nu? :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Noi 2012, 19:06

attilaf scrie:Eu totusi nu pot sa inteleg care e marul discordiei in toata aceasta discutie...

1. Adelin, Razvan, Gigi si multi altii pescuiesc la spinning, casting....si o fac pentru ca vor si pentru ca pot
2. Tavi, Muskmd, Hell si putini altii, pescuiesc la FF ...pentru ca vor si pentru ca pot.

Fiecare pescuieste in stilul pe care il vrea, si prinde pestii pe care ii urmareste.. ca or fi ei cleni, pastravi, somni, salai. La final fiecare are gradul lui de satisfactie, se duce acasa, bea o bere, fu*e nevasta/prietena si se declara multumit.

Chiar poate sa compare cineva orgasmul lui Adelin cand prinde o stiuca de 1 m, prins cu scule de cast cu orgasmul lui Hell cand prinde un avat de 3 kg prins la fly? In final, nu au "terminat" amandoi? Sau unul a terminat "aaaaaaaaaaaaaaaaaah" si altul "ahahahahhahahahaaaaaaaaaaahahhahahahahhahaaaahhhhhhhhhhhh fly fishing uber alles style"?

Si atunci, cu ce e mai presus unul decat celalalt? Ca o fi mai greu de pescuit la fly decat la spinning (cel putin la inceput), nu contesta nimeni. Asa o fi si la casting....Dar dupa ce inveti ceva teorie si faci ceva practica...e doar un alt stil de pescuit. Fiecare este liber sa aleaga cum vrea sa pescuiasca, sa se chinuie sa prinda salai la fly in loc sa pescuiasca cu gume sau voblere, sau sa dea cu jiguri la pastrav.

Enervant de real postul tau! :lol: Cam asta e esenta ...
Sau ma rog, unii poate au orgasmu in grup si asa reusesc sa treaca la next ... :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Noi 2012, 19:08

:lol: :lol: stai asea olea sa mai torn o cornata ( remember, bautura aia feminina facuta in casa :lol: ...lebanezule daca dupa juma de kil din asta de-a me mai stii sa reglezi frana iti leg muste sa lasi pe mal de prut cate vrei :lol: ) si acu sa recapitulez e s-o mai sris de cand am absentat....
deci ...domnu sorin se vrea parranormal de magie neagra ...si baga ceva vraji acolo ...dar nu simt nic sa ma zgandere :lol:
gigi draga.... stii dictonul ala "incearca si cu o femeie" ? ...pe apa totul e altfel :lol: :P ...mai fain , logic ;)

ulecaule sincer daca voiam sa ma sucesc, o faceam singurel . pur si simplu eram curios si dispus la chestii constructive. N-am cu cine la vest, asta , raman sa ma joc cu razesii mei :lol: ...in rest faine tatuuri ....... chiar is foarte feminine :lol:

oricum la cum vad io ..muzcarii is aia pretenosi care is gata sa dea scule, sa ajute cu muste , cu menghine si pene.... spinnerii is aia incrancenati , care vad numa concursuri si provocari.... si care is obsedati sa o aiba cea mai mare...captura....
plm o fi ca la masini :twisted: .....

rine....mai torn una ? :lol:

PS zamfi bre nu vezi ca aci e cu galceava....lasa bre trebile reale si serioase :lol: ...trage un scaun , ia o samantza, desfa o bere :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 02 Noi 2012, 19:27

D2O
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de D2O » 02 Noi 2012, 19:57

"cafenea-orice in afara de pescuit" :lol: nu asa se numeste pagina? fly-ul sa inteleg ca nu este pescuit :headbash:, poate arta si d'asta apare aici.daca se vorbea de pescuit probabil mai potrivita era pagina de "discutii generale..." :mrgreen:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Noi 2012, 20:00

aint gonna change..... :respekt: .... si apa grea simte ceva :D

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 02 Noi 2012, 20:38

MuskMd scrie:

aint gonna change..... :respekt: .... si apa grea simte ceva :D
Haha, se simte-simte-simte... :twisted:
...o cazu' pi mini un deal de pi langa B.C. :mrgreen:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Noi 2012, 20:41

da-te si mai aproape :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Noi 2012, 20:59

JB scrie:
semlecangheorghe scrie:Ieroare monser...in fiecare zi scot snur in curte ...de vreo 1-3 zile cite 10-15 minute,asa in pauza,ca am foarte mult de lucru..
Azi am constatat ca nu-mi mai ajunge curtea..trag la tinta in poarta ,cu un cirlig cu burete pe iel..
Zau ca nu inteleg ce e asa greu..Pe balta o fi altfel???Poate..o sa vad saptamina viitoare pe Vladi ..sau duminica la Mures..ptiu,sper sa nu fie clean primul peste pe care-l prind la fly...ptiu drace..
N-am contestat ca probabil ai ceva sange de marchiz, conte, baron, de te misti natural cu firul de musca in mana! :D
Oricum, nu am generalizat cum ca e vorba despre toti cei cu spinning...si era in gluma, desigur

Si cand te apuci serios de fly, suna la TM prima data, poate gasim ceva menghina, pene, sa-ti legi mustele :elkgrin:

Multzam de invitatie ,numai sa aprofundez oleaca subiectul..
La Timisoara?? :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 02 Noi 2012, 21:01

MuskMd scrie:da-te si mai aproape :D
He-he, chiar ma' ntrebam unde-s baietzii...
...is la castingu' de seara si noi stam pi deal :lol:

Închis