"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
razvan m.
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de razvan m. » 01 Noi 2012, 14:09

Sti tu ceva, dar din auzite de la Radio Erevan. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 01 Noi 2012, 14:10

oare ? :D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 01 Noi 2012, 14:19

Adeline... , e pe dunga mesei... , tu ai fi in masura sa zici pe care parte cade...

BAGA ! :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Noi 2012, 14:25

Eu te-am mistocarit cand vorbeai dupa ureche si despre lucuri pe care nu le stapaneai. Daca ai vreo intrebare despre fly sau despre orice altceva, iti stau oricand la dispozitie daca stiu sa-ti raspund, fara misto.

Pai ia sa vedem(imagineaza-ti ca acu' ma scarpin pa chelie)...asa........

Faza no1...intreb si io ca tot omul curios daca poti lansa pe sub crengi la fly,caci tocmai pescuisem pe un astfel de loc pe Mures si era plin de avat..La care ,Tavi zice ca se poate,pentru ca dupa numai 1-2 pagini sa zica ca nu se poate..Io baiet de comitet il cred pa cuvint de fly-er,si cind fac referire la astfel de situatie ,zice nu,se poate..adica un fel de alba-neagra...O trebuit sa vina si vgb sa-mi zica ca nu le am cu fly-ul..e-te scirt de parca io nu stiam sau as fi sustinut contrariul..

Deci Tavi,ce-ai zis tu...asta nu stie nic' e tufa de aia de Venetia,ia sa ridem oleaca de iel..Si-o sunat cu fluieritza dupa Hell care o incalecat pe-un vector si-o vent fuga mare sa-si ajute seful..o mai pigmentat si Muska pe ici pi colo,da pa iel nu ma supar ca-i simpatik..

Poi brae,io nu ma supar de misto,da'voi singuri va puneti in antiteza ...cine sa mai aiba curajul sa intrebe lucruri de incepatori??Numa'uita-te cind o intrebat un user nou ceva de fly,ce impresie o avut despre Muska??O zis saracu ,ca la cite o vazut pe ici,pe forum,Muska face misto la greu..Am mai intrebat pe cineva cum sa-mi fac leaderul pentru stiuca...in veac, raspuns ioc...I-am zis la Muska sa-mi lege ceva goange de avat,parca,..o zis ca ....mai la iarna.. :lol: Nu ca nu apreciez umorul situatiei,da voi singuri va face-ti "anti"...

Faza no.2..Te-ai luat de mine constant cu b.c.-ul..ce-am vorbit eu dupa ureche??E problema ca intr-o luna am inceput sa pescuiesc preponderent pe cast la clasele mari si am mai prins si un cheste de peste 20kg??Nus cit de evoluat ai fi tu pe linie de cast,da ma pun oricind cu tine...ai oleaca rabdare,si o sa fie aceeasi chestie si la fly...o sa vezi..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Noi 2012, 14:28

Eu nu cunosc pe nimeni din WSB sa incerce fly. Dar poate ca stii tu mai multe decat noi....
Daca te referi la Gigi, el e independent. Poate si de aceea o apuca pe cai gresite.
Ai grija ca aia care-s mai vehementi ,tocmai ei te surprind pina la urma..Si cind zic asta ,ma gindesc la'mulineta aia retrograda' :lol: :lol: la care ai stuchit in sin ,ca nu-ti mai trebe asa ceva.Sau la faptul ca unii n-au vrut sa vinda niscaiva streamere...si asta spune multe.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Noi 2012, 14:30

ma ..io propun altceva :D ..... sunt pregatit sa fac urmatoarea chestie :
io pun la dispozitie un echipament complet functional de fly . Si nu vorbesc de vro ragalie :D lanseta cum trebe, fir bun ...
. Chiar si vo doo streamere functionale . Si am sa i le dau la schimb aluia care imi da in contrapartida un echipament complet de cast( sper nu vre-o caricatura) .... si le tinem o luna de zile ( nu de tot ca nu imi trebe :P ).... si vedem cu ce impresii ne intoarcem dupa experienta asta........:lol: ....
vedem care se invata mai repede ...muscarul deztzelenit sau castorul inaripat :lol:

ce ziceti ? suna interesant ? :lol: ca sa fie treaba obiectiva .... :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 01 Noi 2012, 14:33

MuskMd scrie: ...muscarul deztzelenit sau castorul inaripat :lol:

:D :D :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Noi 2012, 14:37

:lol: Accept si mulinete netunate :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Noi 2012, 14:51

MuskMd scrie:ma ..io propun altceva :D ..... sunt pregatit sa fac urmatoarea chestie :
io pun la dispozitie un echipament complet functional de fly . Si nu vorbesc de vro ragalie :D lanseta cum trebe, fir bun ...
. Chiar si vo doo streamere functionale . Si am sa i le dau la schimb aluia care imi da in contrapartida un echipament complet de cast( sper nu vre-o caricatura) .... si le tinem o luna de zile ( nu de tot ca nu imi trebe :P ).... si vedem cu ce impresii ne intoarcem dupa experienta asta........:lol: ....
vedem care se invata mai repede ...muscarul deztzelenit sau castorul inaripat :lol:

ce ziceti ? suna interesant ? :lol: ca sa fie treaba obiectiva .... :D
Oare cine, cine,.... Cine, cine....cine le doreste mai mult decat .....Gigi:)

Gigi.... eu ti-am dzis :)...... Amu joaca.... :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Noi 2012, 15:03

Gigi are,o incercat , nu se pune. trebe unu virgin :lol:

Închis