"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
attilaf
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de attilaf » 01 Noi 2012, 11:17

Sincer sa fiu am vazut mult mai multi fly-eri in zona montana decat in zona de campie/mare/dunare, adica mai multi in judetele cu munti, decat in cele fara munti. Si nu cred ca "muntenii" sunt mai "evoluati spiritual" decat ceilalti, doar ca nu cred ca un baitcastor ar avea prea multe sanse pe un paraias de munte sa prinda ceva :)). Tocmai de aceea cred ca si ordinea cronologica in care fly-ul ar fi pe ultima pozitia, pe ape de munte este rasturnata.

Si tocmai pe aceasta idee consider ca sub nicio forma un fly-er e mai de presus decat oricare alt pescar (exceptand baboierii). Nevoia te impinge sa fi fly-er in anumite conditii, cum de altfel te impinge sa fi spinner sau baitcastor. (asta daca vrei sa prinzi si peste si nu te multumesti cu scosul firului sau lansarea nalucilor)

In fond si la urma urmei, fiecare alege ce stil de pescuit vrea sa practice, ce i se pare lui ca stapaneste cel mai bine sau la care se simte cel mai bine. Nu voi considera niciodata mai presus sau prejos de mine daca, cot la cot cu mine, cineva va pescui la alt stil de pescuit, atata timp cat tipul se simte bine si are satisfactii.

Evident ca asta nu ii impiedica pe unii (dintr-o tabara sau alta) sa se creada "coiosi", cum nici pe unii posesori de BMW-uri si Mertzane sa se creada dumnezeii soselelor. E dreptul lor sa se faca de ras, precum si noi avem dreptul de a rade de ei (sau cu ei) :)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Noi 2012, 11:18

Stationar--->crap?----> spin---->cast?---->fly--->????? Fishwatching?? Te lasi de tot? Cum e?

Personas care dzic ca cica nu for sa checiueasca dza river monster...sunt pe drumul bun catre fishwatching sau ritaiermentu' for gud :)
Si eu simt lafel, nu mai vreau sa prind pestele ala oricum,cu orice...Ori le servesc naluci...ori nimnic.Nu tu rama ,nu tu matze de pasarea curtzii. Corect...anader level...dar nu cred ca vreodata o sa ajung sa nu visez la chestele vietzii. Ca daca da...ramoleal totala :)
Varianta mea suna cam asa....nu cu orice,nu oriunde,nu orice peste...dar sa prind peste!!!.. si cat mai mare daca se poate :).

If itz nat da fis... Den vai ve go fishin' end nat djast stain' in Lotus bai a nais monten river 'til vir daun in alfa??? :) ..
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 01 Noi 2012, 11:19

MuskMd scrie:vrei o diploma ? :twisted:
Dai si diplome? :respekt:
Asta inseamna, stimati colegi baitoflaiocasteri, sa ajungi pe inaltele culmi ale gulerelor scrobite, ale perucilor albe...
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Noi 2012, 11:25

pot sa magaresc ceva pt cei care simt nevoia :twisted: ..... Simti nevoia ? :mrgreen: .. ti=o fi dor .. :P
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 01 Noi 2012, 11:26

ULK scrie:Stationar--->crap?----> spin---->cast?---->fly--->????? Fishwatching?? Te lasi de tot? Cum e?
Other next level: pui gagica sa prinda peste http://www.youtube.com/watch?v=M_Am8bSY ... re=related
Indubitabil!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Noi 2012, 11:28

Leba...Peruci albe zici? Adica dai cu PE alb cu castu'? :lol1:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Noi 2012, 11:49

nu se simte suficient de sigur pe el sa dea cu roz :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 01 Noi 2012, 11:53

nimeni nu sa dat " as " in pescuit la fly...
nu e stilul nostru... :D
pur si simplu cind ajungem la nivelul ista ne bintuie o nota de modestie , autocritica si autocoordonare

toti care au comentat ... iubesc pescuitul la modul general si au trecut si prin alte stiluri

din punctul meu de vedere ... wsb team tine mortish sa ne demonstrese contrariul

adica... caci .... fly-ul nu e " cel mai cel "

PUAH AU DESCHIS SUBIECT... :D decii...ii roade rau ! :D
Ultima oară modificat 01 Noi 2012, 11:54 de către bradypus, modificat 1 dată în total.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 01 Noi 2012, 11:54

Si io care credeam ca pescuitul incepe defapt cu fishwatching-ul... :idea:
Chestia cu aranjatul sagetilor nu mi-a iesit niciodata. :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 01 Noi 2012, 11:58

daca fly-ul nu e " next level " ... oare de ce wsb team abia acu il incearca ? :D :D :D :D :D

Închis