"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
bradypus
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de bradypus » 01 Noi 2012, 06:44

deci.. n-au coaie :D :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Noi 2012, 08:44

:lol: :lol: :lol: Ha,ha,ha,ce minutze gingase are maestrul 'Vector"...olea mai mari decit un ...lipus..
Poi normal ca dai cu D.H.,caci cu o minutza nu prea poti sa te dai in bota.. :lol: :lol:
Si acuma imi iexplic de ce tii de clenoiul ala cu gripul...iti protejezi minutzili.. :lol:

Ca veni vorba de 'noi' si de 'voi'....oare cine zicea pe aici ca restul stilurilor is slana cu ceapa si fly-ul....caviar??
Adicatelea taranoii versus...'SIR X",sau draga Tavi ai uitat cind ziceai ca fly-erii sint superiori din toate punctele de vedere??Ai???

Bah,poti sa dai efluvii de caviar si la spin si la cast si la fly..depinde de om..daca-i om...

Acu cu incepatorii,asa sa va oripilati oleaca astia cu 'sinje albastru'.. :lol: am vreo 3-4 sedinte ,in curte si pe strada si-mi place al naibii de mult,scot snur destul 10-12m,si-l tin in aer ...noroc ca am dat peste un OM,adevarat care,in loc sa ma mistocareasca precum Jedi,Dumitru,Muska,Hell,Tavi, :? mi-o explicat neste chestii simple,si cum io pricep repede, so prins de mine...si-mi place la nebunie..stai oleaca sa mai scap de lucru si sa nu vina cu minus pe afara si va arat si pesti...Si nu ma simt 'SIR'...sint tot io,numa'oleaca mai fericit ca am putut sa gust si din stilu' asta,pricepti voi asta??
Si ca sa va oripilez la maxim :lol: ,o sa va scriu si 'articol'...ce zici Musko,suporti si pe asta??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Noi 2012, 08:47

Mai simplu, ai coie, te tii de tot ce insemna fly:
fire cumparate aiure, lipsa de tehnica, gherle peste gherle, rateuri, carlige in ceafa.....si lista continua mult.
Dar voi, simpatici cum sunteti, intelegeti ce vreti din asta.

Pana nu prinzi un pastrav la uscata sau un clean mai hotarat sa iti traga batul din mana....nu ai cum sa intelegi fly-ul

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 01 Noi 2012, 09:17

Vand caviar, preferabil celor cu sange albastru - cel mult violet in instalatie
Indubitabil!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 01 Noi 2012, 09:28

They hit flies with bad intentions, they hunt the fly down and they mean it harm when they attack it
http://www.youtube.com/watch?v=4NXj7tyJ ... ure=relmfu

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Noi 2012, 09:39

Da, au ceva goangele alea de fac o stiuca nervoasa rau!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Noi 2012, 09:59

semlecangheorghe scrie: Adicatelea taranoii versus...'SIR X",sau draga Tavi ai uitat cind ziceai ca fly-erii sint superiori din toate punctele de vedere??Ai???
Gigi, evident (cred eu) glumeam
semlecangheorghe scrie:
Bah,poti sa dai efluvii de caviar si la spin si la cast si la fly..depinde de om..daca-i om...
Asta e si parerea mea. Nu exista stil superior sau inferior. omul sfinteste stilul. :D
Flyul e mai complicat dar si mai fain, dar asta e doar parerea mea.
Da, flyul e ultimul nivel strict cronologic vorbind, majoritatea abordeaza stilurile intr-o ordine sau alta dar, de regula stationarul este primul si flyul este ultimul stil incercat.
semlecangheorghe scrie: noroc ca am dat peste un OM,adevarat care,in loc sa ma mistocareasca precum Jedi,Dumitru,Muska,Hell,Tavi, :? mi-o explicat neste chestii simple,si cum io pricep repede, so prins de mine...
Ce sa zic, multumim pentru antiteza OM adevarat versus "noi".
Eu te-am mistocarit cand vorbeai dupa ureche si despre lucuri pe care nu le stapaneai. Daca ai vreo intrebare despre fly sau despre orice altceva, iti stau oricand la dispozitie daca stiu sa-ti raspund, fara misto.
Acestea fiind zise, constat ca era mai misto polemica cu baitcastorii aia vero :P asa ca momentan las deoparte "stilul" asta de discutii.
Spor la gasirea ultimului nivel in pescuit, cand il gasiti faceti-i o poza si puneti-l la galerie sau in palmares, sunt sigur ca va fi mai mare ca al "nostru". 8)
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Noi 2012, 10:18

Gigi mama, tu chiar vorvesti serios?! Tu erai ala de pe stadion ieri seara care se muncea sa arunce atza la 10m de opinci?!
...si cata incredere am avut in tine...tu tradezi cauza si iti schimbi sangele!
Rusine Dinu Patriciu!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 01 Noi 2012, 10:27

Dragi colegi, tin sa precizez ca va contrati cu cei mai opincari dintre muscari! Adica cu plebea acestei caste...intrebati cati dintre ei au diplome, ce au facut pentru fenomenul FF in RO si alte chestii din astea nobile. Ca sa nu zic ca nu sunteti demni de bagat in seama de catre adevaratii muscari :elkgrin:
@Hellu: 13 craci, da' nu simti alevinul cum se zbate, deci tu pierzi :D
Indubitabil!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Noi 2012, 11:01

vrei o diploma ? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Închis