"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Adelin » 31 Oct 2012, 22:41

Hell scrie:Discutia asta devine penibila.
Sunt de acord cu tine, din pacate penibil chiar tu il intreti cu expresi culturalede genul:"sugi ciorapul". :oops:

... ma uit la poza ta cu avatelul si nu pot decat sa te intreb ca de la pescar la muscar:
Da cu amaratu' asta ce-ai avut?! :oops: :oops: :oops:

Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Oct 2012, 22:41

Hell scrie:Adeline, una este sa vorbesti deschis si alta este sa manipulezi pareri prin a prezenta ce vrei tu sa se vada.
Iti adresez un respectuos sa imi sugi ciorapul.
Discutia asta devine penibila.
Ooo, asa ceva din gura unui om de cultura nu s-a mai pomenit ! :lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Oct 2012, 22:44

Tavi scrie:si repet intrebarea a doua: care noi am scormonit in kkt si am facut chestii de colt de strada?
Nu tie iti era adresata remarca, ci la ranga, scuze daca nu am fost foarte clar...e tavaleala mare si mai scapa cate una necontrolata. :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 31 Oct 2012, 22:45

Pesemne ca unora le e dor de Gerula....ori...iarna a venit prea repede peste unii :mrgreen:

Mergeti in plm sa pescuiti :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 31 Oct 2012, 22:49

Adeline, o am mai mare ca a ta din simplu motiv ca ai intrebat de fly, eu folosesc un bat de 13 picioare, joardele tale cat de lungi sunt? :idea:

Razvane, tu n-ai prins alti pesticu naluci ce nu le erau adresate in mod direct lor?
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=14684

S-a intrebat daca se poate prinde pesti frumosi la fly, s-au pus poze...acum o dati in alte parti...in fine....iarna placuta
In fond si la urma urmei....fiecare pescuieste cum ii face lui placere

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Oct 2012, 22:56

Adelin scrie:
Tavi scrie:si repet intrebarea a doua: care noi am scormonit in kkt si am facut chestii de colt de strada?
Nu tie iti era adresata remarca, ci la ranga, scuze daca nu am fost foarte clar...e tavaleala mare si mai scapa cate una necontrolata. :lol: :lol: :lol:
Evident ca nu mie pentru ca ai zis noi.
Si daca era adresata lui ranga de ce i-ai spus-o lui Hell? ca justificare pentru ca i-ai postat pestii lui de borcan ?
Iti reiau aici mesajul integral:
Adelin scrie:
Hell scrie:Hai bre Popeye, chiar o am mai mare ca a ta!
Ti-am zis ca ai o problema...poate consulti un estetician. O sa-ti fie mult mai usor dupa interventie, nu trebuie sa mai iti repeti de atatea ori ca sa te simti mai bine. Iti baga ala silicon in instalatie si ti-o face cat vrei, apoi nu mai tre sa repeti ca papagalu' ca o ai mare...ci chiar o sa o ai!. :lol: :lol: :lol:
Hell scrie:Da, am palit mrene la spin, si nu numai una.
Da, sunt convins, doar ca nu ai avut la tine aparat foto...bine ca ai pus la galerie pesti de borcan, de fapt ce sa pui?!...ce prinzi de obicei, nu?!:lol: :lol: :lol: ... perfect de acord.

Imagine
Imagine
Imagine

Ia uite bey cine e la alt nivel si are coae maaaari, unu care da la reginutza! :lol: :lol: :lol:
...da ma, da' da la FLY... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mare e gradina... :lol: :lol: :lol:

Imagine

Voi ati inceput cu joc murdar cu poze, scormonit in kkt...chesti de colt de strada... sa vedem cine are de pierdut. 8)
Eu cred ca ti-au scapat mai multe de sub control...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Oct 2012, 22:59

Hell scrie:Adeline, o am mai mare ca a ta din simplu motiv ca ai intrebat de fly, eu folosesc un bat de 13 picioare, joardele tale cat de lungi sunt? :idea:
Bine ma o ai! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hell scrie:Razvane, tu n-ai prins alti pesticu naluci ce nu le erau adresate in mod direct lor?
Ma toti am prins, dar nu de aia de-i ti in palma...sau de aia care incap in borcan. :lol: :lol: :lol: :lol:
...si mai faci si poze cu exemplarele....de fapt eu am inteles: ai facut poze cu ce ai avut! :lol: :lol: :lol:

Ok, facem o pauza sa ne mai linistim?! :roll:
WSB CLUB

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 31 Oct 2012, 23:02

Explica-i tu avatelului ca musca aia este pentru obleti si nu pentru el.
V-ati apucat de dat la cotoaie aiurea doar de dragul amuzamentului.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Oct 2012, 23:03

Tavi scrie:
Si daca era adresata lui ranga de ce i-ai spus-o lui Hell? ca justificare pentru ca i-ai postat pestii lui de borcan ?
.
Polemica cu Hell a continuat pt ca el o are mare si e cu coae...pai unu cu scula mare are nevoie de avocat sa il apere?!
Ti-am zis ca nu iti era adresata tie remarca cu scormonitu', deci daca il reprezinti oficial pe hell spune si discutam mai departe...dar asta inseamna ca de fapt hell o are mica. :roll:
WSB CLUB

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 31 Oct 2012, 23:09

Adelin scrie:
Tavi scrie:
.
Polemica cu Hell a continuat pt ca el o are mare si e cu coae...pai unu cu scula mare are nevoie de avocat sa il apere?!
Ti-am zis ca nu iti era adresata tie remarca cu scormonitu', deci daca il reprezinti oficial pe hell spune si discutam mai departe...dar asta inseamna ca de fapt hell o are mica. :roll:
Topicul era despre fly
Cand am intrebat cum vedeti voi fly-ul am intrebat sa clarific treaba cu lungimea batului.
Suntem cred ca 10-15 insi in RO care dau cu bete de doua maini, bete care implicit sunt mai lungi decat cele de SH.
In modul tau caracteristic ai dat-o in ridiculizare.
Defapt atat poti tu percepe despre fly.... incearca-l....si apoi vei intelege mai bine lungimea

Închis