http://www.rapitori.ro/forum/stiuci-la- ... 1-140.html
"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Nasol daca nu ai inteles-o mai Tavi...dupa dushul de duminica seara-spre luni dimineatza, trebuia sa intelegi ...
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Adeline, una este sa vorbesti deschis si alta este sa manipulezi pareri prin a prezenta ce vrei tu sa se vada.
Iti adresez un respectuos sa imi sugi ciorapul.
Discutia asta devine penibila.
Discutia asta devine penibila.
Franaaaaa, care "voi" ? Eu am inceput , nu ei.Adelin scrie:Voi ati inceput cu joc murdar cu poze, scormonit in kkt...chesti de colt de strada... sa vedem cine are de pierdut.
Stiam ca se va ajunge aici, dar nu atat de repede...nu credeam ca termini in chiloti...pai cu scula ta cea mare...nici n-ai apucat s-o scotiHell scrie:Adeline, una este sa vorbesti deschis si alta este sa manipulezi pareri prin a prezenta ce vrei tu sa se vada.
Dezamagit, atat pot sa spun!
WSB CLUB
WSB CLUB
Cand vedem ca muscaritul te determina sa te fotografiezi cu astfel de pesti ( http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=11553 ), ce mama supararii sa mai zicem.Hell scrie: Bag seama ca aveti lipsuri mari, hai sa lamurim ceva treburi.
Voi cum vedeti muscaritul?
Il vedem... fain !
Ultima oară modificat 31 Oct 2012, 22:35 de către razvan m., modificat 1 dată în total.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Altul care a terminat in izmene...mai voi chiar nu tineti la tavaleala. Va lasa nervii repede.ranga scrie:Franaaaaa, care "voi" ? Eu am inceput , nu ei.Adelin scrie:Voi ati inceput cu joc murdar cu poze, scormonit in kkt...chesti de colt de strada... sa vedem cine are de pierdut.Ti-am "atins" prea tare prietena ?
WSB CLUB
WSB CLUB
Cine a inceput cu poze sa-si toarne cenusa in cap. 
Breee, aici nu cumva trebuia sa ne relaxam??? Zau asa, daca incepem cu zacusca si pescar hoitar...
p.s. stimata musca, ai onoarea sa gasesti alt topic de iarna
aci e ceva orgolii bag sama..
p.p.s. nu muzcarii au pus coada la pruna ci chinezii in vremuri apuse cand au inventat monofilamentu, **** in limba!
p.p.p.s. coaie nu e cenzurat? piiiiiizdaaa!
Breee, aici nu cumva trebuia sa ne relaxam??? Zau asa, daca incepem cu zacusca si pescar hoitar...
p.s. stimata musca, ai onoarea sa gasesti alt topic de iarna
p.p.s. nu muzcarii au pus coada la pruna ci chinezii in vremuri apuse cand au inventat monofilamentu, **** in limba!
p.p.p.s. coaie nu e cenzurat? piiiiiizdaaa!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
ticairlandezu
- veteran

Adeline, ala-i Indian Larry, baiatul acela de cartier care vorbeste foarte urat daca-i dai ocazia. De pe forumul acela de fomisti, pescarhoitar.ro.
Da-i ignore, ca nu se poate purta o discutie cu el.
Da-i ignore, ca nu se poate purta o discutie cu el.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Adelin, eu te rog sa fi mai clar, eu nu vad nicio coada si nici o pruna acolo. Poate nu am fost eu suficient de explicit cu acel mesaj...daca e nevoie incerc sa ma explic.
si repet intrebarea a doua: care noi am scormonit in kkt si am facut chestii de colt de strada?
si repet intrebarea a doua: care noi am scormonit in kkt si am facut chestii de colt de strada?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13