"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
grey-wolf
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de grey-wolf » 31 Oct 2012, 23:13

Si saracu' Gerula invelea ciocolata ..... pana in primavara cineva tot apare la stirile de la ora 5 :lol: :lol: :lol:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Oct 2012, 23:15

:lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Oct 2012, 23:15

joc murdar, scormonesti in kkt si chestii de colt de strada pentru mine intra la alta categorie, nu la polemica. Si oricum nu vad niciun sens sa i le spui lui Hell, ci eventual lui ranga, el a scormonit dupa acea poza. Le-ai amestecat cam tare, asa ca nu te mai mira ca ai primit cadou niste ciorapi, ii cam meritai. :oops:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Oct 2012, 23:35

Haideti ca a curs o gramada de sange si tot nu ne-am lamurit. Este fly-ul ultimul nivel al pescuitului ori ba ?
Poate ar trebui sa facem un sondaj de opinie. Exista posibilitatea aceasta, din punct de vedere tehnic, aici pe forum ? O setare, ceva ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Oct 2012, 23:42

Many men go fishing all of their lives without knowing it is not f. i. s. h. they are after.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 31 Oct 2012, 23:50

razvan m. scrie:Haideti ca a curs o gramada de sange si tot nu ne-am lamurit. Este fly-ul ultimul nivel al pescuitului ori ba ?
Poate ar trebui sa facem un sondaj de opinie. Exista posibilitatea aceasta, din punct de vedere tehnic, aici pe forum ? O setare, ceva ?
Probeaza direct pe pielea ta

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Noi 2012, 00:37

so dus pe coaie topicul :( prea mari sau prea mici

http://www.youtube.com/watch?v=CX7ur4Ey5X4

parerea me despre fly

http://www.youtube.com/watch?v=kgR8DnjwjVI
:twisted:

acu despre poze, fiecare o dat-o la gard, si eu am poze ca razvan dar si ca Hell, bine fara fly :lol: :lol: :lol:
la razvan chestie de moment si tinerete, toti am fost "soareci" cum zice un pretin - a se citi necopti, la un moment dat
multi ne-am bucurat de primu chitac, la fel multi am killarit primu hartapanos, sau primii, conteaza urmarile, a se vedea la razvan release si la Hell pesti hraniti bine de muste, daca o dam la origini ne doare pe multi (evit sa folosesc toti :P )
una peste alta nu am descoperit daca la hodorogeala , fly e ultimul nivel :lol: nu de alta dar am auzit ca dantzu ala dezvolta muschii intercostali :lol: desi bicepsul tot la spin il dezvolti mai tare :twisted:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 01 Noi 2012, 00:42

o chestie misto de care am dat din greseala :D

http://m.youtube.com/watch?feature=rela ... chvdpPWMI0
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Noi 2012, 01:03

http://www.nme.com/news/alice-cooper/66626

Cam asta se intampla in pescuitu modern , indiferent ca-i fly sau spin :wink: Aparte de umoru unora , in unele cazuri fortat , lipsa de identitate si consumism au dus la aparitia unor ...amatori....care inca nu stiu pentru si de ce pescuiesc !

Hell , nu mai insista cu coaiele , ca a tale inca-s roz , barbatii le au mai intunecoase ! Arunca o privire in oglinda daca nu crezi :lol: :lol:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 01 Noi 2012, 04:32

razvan m. scrie: Este fly-ul ultimul nivel al pescuitului ori ba ?
Este domle...Chiar daca esti al satului cireada driver...o simpla fluturare a lansetei de musca te face sa simti in vene un influx de singe albastru... :lol:
Lasind gluma la o parte,desi sint o gramada de motive din care multi s-au apucat , Marele Motiv Nr1 pentru care cei mai multi nu au reusit e...aruncatul firului de musca..
Dupa o sedinta...doua...sau noua...nu vrea sa zboare :evil: , desi au existat:curiozitate, deschidere la nou, bani, scule imprumutate de la prieteni..etc..
Au mers mai departe aia care au simtit-o in crotch(vintre ar fi traducerea cea mai nimerita) ca Alice Cooper si Keith Moon din link-ul de la SF..cu rugamintea ca singele albastru acumulat, sa nu le intunece ratiunea si buna dispozitie.. :P .
Poate ar fi bine sa se autodenunte posesorii de scule de fly ce nu vor sa mearga ca lumea si inimosi cum sint ,cei care se pricep deja, vor ajuta si pe ei ca pina in primavara sa poata afisa capturi respectabile la fly, pe incinta de linga Arad sau Jezero :roll: ....la sirbi..evident cu conditia ca singele albastru acumulat sa nu..... 8) :mrgreen:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Închis