Deci nu.razvan m. scrie: Deci recunoasteti implicit ineficienta acestui stil in comparatie cu spinningul. La urma urmei chiar asta vroiam sa subliniem si noi

Daca incercati, poate descopereati ca flyul e un stil foarte eficient in anumite situatii, mai eficient de departe ca orice stil iar in altele ...nu. Ca si spinul, de altfel. Adica descopereati apa calda.

Sau, poate, descopereati ca voi prindeti pesti adevarati oriunde, pe ape publice si private la orice stil, inclusiv la ....fly...si ne aratati niste pesti la metru prinsi de voi la fly in Romanica, nu prinsi de altii prin Germania. Cu asta chiar ne-ati pune la colt, asa cum va doriti de fapt. Eu in locul vostru acum m-as apuca de fly doar pentru asta.

Nu am castigat Razvan pentru ca nu era concurs... voi ati inceput un concurs care nu avea sens.razvan m. scrie:
Desigur, aici voi ati castigat, aveti scopuri mult mai nobile. Pacat ca realitatea va contrazice, iar scopul propus pare mai mult o lupta cu morile de vant. Am vazut cati s-au inghesuit sa spijine cu bani realizarea acelui studiu de impact.
Ca sfat, daca imi permiti, pentru a avea un minim de succes in actiunile pe care le intreprindeti, poate nu ar strica sa apelati si voi la cei care se pricep.
Orice sfat e bine venit. Cine ar fi cei care se pricep?