"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Tavi » 01 Noi 2012, 15:14

razvan m. scrie: Deci recunoasteti implicit ineficienta acestui stil in comparatie cu spinningul. La urma urmei chiar asta vroiam sa subliniem si noi
Deci nu. :D Asta e concluzia voastra trasa inainte de a face o comparatie corecta si inainte de a fi incercat macar la modul serios sa prindeti voi pesti adevarati la fly. Ca poate noi nu ne pricepem. Ca eu cred ca de fapt asta doreati neaparat sa subliniati. Deh, mentalitate de concurs, scopul final e sa fii cel mai bun, laudabil. Sau sa arati ca celalalt e mai slab...aici e o linie tare fina...intre laudabil si altceva. :P
Daca incercati, poate descopereati ca flyul e un stil foarte eficient in anumite situatii, mai eficient de departe ca orice stil iar in altele ...nu. Ca si spinul, de altfel. Adica descopereati apa calda. :D
Sau, poate, descopereati ca voi prindeti pesti adevarati oriunde, pe ape publice si private la orice stil, inclusiv la ....fly...si ne aratati niste pesti la metru prinsi de voi la fly in Romanica, nu prinsi de altii prin Germania. Cu asta chiar ne-ati pune la colt, asa cum va doriti de fapt. Eu in locul vostru acum m-as apuca de fly doar pentru asta. :lol:
razvan m. scrie:
Desigur, aici voi ati castigat, aveti scopuri mult mai nobile. Pacat ca realitatea va contrazice, iar scopul propus pare mai mult o lupta cu morile de vant. Am vazut cati s-au inghesuit sa spijine cu bani realizarea acelui studiu de impact.
Ca sfat, daca imi permiti, pentru a avea un minim de succes in actiunile pe care le intreprindeti, poate nu ar strica sa apelati si voi la cei care se pricep.
Nu am castigat Razvan pentru ca nu era concurs... voi ati inceput un concurs care nu avea sens.
Orice sfat e bine venit. Cine ar fi cei care se pricep?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Noi 2012, 15:20

Gigi, sincer, am obosit. Intelegi anapoda, voit sau nu, e problema ta. Pe langa asta sucesti, combini si amesteci subiectele de pe un topic pe altul, reinvii discutii vechi, porti pica muuult prea mult timp....e prea obositor sa te mai urmaresc.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 01 Noi 2012, 15:58

tu alta treaba n´ai ? s-al urmaresti ? io nu mai fac aia de mult... :D cind il prind fac mishto de iel si gata... , ca de altfel de toti cei din Arad :D :lol1:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Noi 2012, 16:02

ma numai fiti uriciosi... :lol: daca sunteti ecologisti...lasati-i in pace .... :D

Eu am intins o mana peste abisul asta de mistouri :lol: ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 01 Noi 2012, 16:06

MuskMd scrie:ma ..io propun altceva :D ..... sunt pregatit sa fac urmatoarea chestie :
io pun la dispozitie un echipament complet functional de fly . Si nu vorbesc de vro ragalie :D lanseta cum trebe, fir bun ...
. Chiar si vo doo streamere functionale . Si am sa i le dau la schimb aluia care imi da in contrapartida un echipament complet de cast( sper nu vre-o caricatura) .... si le tinem o luna de zile ( nu de tot ca nu imi trebe :P ).... si vedem cu ce impresii ne intoarcem dupa experienta asta........:lol: ....
vedem care se invata mai repede ...muscarul deztzelenit sau castorul inaripat :lol:

ce ziceti ? suna interesant ? :lol: ca sa fie treaba obiectiva .... :D

Ai mai dat la cast, dezradacinatule?:D Daca nu, e musai sa filmam la prima iesire!
Nu de alta, da cand o sa fim batrani sa avem ce arata la nepoti, pe tableta: "Uite coaie, NU asa se face, asta micu e muzcar, s-a impujcat singur in gamba!"

P.S. pana la ce dimensiune creste babusca? :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Noi 2012, 16:28

:lol: nu am mai dat sefu' . Pana acum mi-am dat numa pareri despre coloru la molinele si despre aerele utilizatorilor :lol: ....

si sa mor de stiu ce e aia babusca :D ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 01 Noi 2012, 16:30

Leba scrie: P.S. pana la ce dimensiune creste babusca? :twisted:
record renesc e undeva la 2,5 kg

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Noi 2012, 17:44

ULK scrie:Daca tot se poarta sa se vorbeasca la.mod serios,sa se caute explicatii la cine a dat primul...de aici de jos de pe raftul meu se vede in felul urmator: "voi"....va legati,din plictis banuiesc de "noi"...adica flyeri cu ideologii simple( pescuit pentru pescuit) ...Va bagati cu mistouri ,desconsiderand prin "glume" pe " noi"( nu ma includ neaparat)...
Inteleg....aveti alte conceptii,alta nomenclatura de valori ...dar continuand sa le mistocariti pe altii pe care dupa cum puneti problema le desconsiderati...in pofida faptului ca negati asta,totusi se vede de la o posta tocmai din faptul ca sunteti omniprezenti cu "glume"in topicurile deschise de "noi"...Pecand "noi" nu intram mai deloc pe partea forumului cu fly-ul.
Si cand unu din "noi"... se satura si "va"deschide topic si "va" asoara pe scala lui de valori( atentie,dupa spusele "voastre" doar altfel,nu mai inferior)...atunci "va"mirati si nu " vi" se pare normal ca si el va mistocareste dupa normele lui.
Asta este purul adevar..."voi" practicati un stil mai complicat fata de "noi" ....dar."noi" prindem pesti mai mari ca"voi"... :)

Am inteles...nu asta e telul "vostru"dar asta tot nu schimba faptul.
Asa cum "noi" nu ne-am propus sa ne complicam cu un stil care dupa normele "noastre" este contraproductiv in tara asta.

Dumitre fly- ul e altfel pentru ca nu e vorba doar neaparat de peste? Sunt curios tu dece consideri flyul mai altfel?
Mai bine de ata doar eu o puteam spune...dau o bere! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :respekt:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Noi 2012, 17:56

bradypus scrie:
eee ... chit ca mie imi place pescuitul sub orice forma diferenta intre un stil si altu ...ar fi ca intre : sex si dragoste
Io chiar as vrea sa te vad facand dragoste...nu sex, dragoste! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...chiar si singur. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 01 Noi 2012, 18:24

cu rooling :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Închis