"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Tavi » 01 Noi 2012, 19:16

Ulk si Adelin cel cu berea. :D

Pot intelege ca te-au deranjat sau v-au deranjat glumele si v-ati gandit sa ne luati si voi la misto, nu asta e problema. Ma da sa fie misto.. adica sa radem si noi, da?
"Asta este purul adevar..."voi" practicati un stil mai complicat fata de "noi" ....dar."noi" prindem pesti mai mari ca"voi"...
Da, e purul adevar, dar care e noutatea, totusi? Adelin si Razvan au ditamai galeriile, eu nici macar nu am una. :lol:
Pe mine asta m-a distrat...noi pescuim la pastrav pe paraie si ei sapa pe siteul nostru dupa poze ... ca sa ce? Ca nu cumva sa fie vreun peste mare pe acolo? Chiar era vreun pericol? :D
si anunta triumfator si oarecum surprinsi......baaah, noi prindem pesti mai mari ca voi. Pesti la metru aveti? nu?
Am castigat. :P
De fapt e corect, asta a fost misto, am ras. :lol: :lol: :lol:
Uite, fac si eu "misto" de voi:
aia care dau la baboi prind pesti mai mari ca voi. :mrgreen:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Noi 2012, 19:18

Adelin ... poti sa ma indrumi in demersul meu catre unul demn de asa ceva? :lol:

poate trecem dincolo de discutiile despre sex si **** ......
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 01 Noi 2012, 20:03

Adelin scrie:
bradypus scrie:
eee ... chit ca mie imi place pescuitul sub orice forma diferenta intre un stil si altu ...ar fi ca intre : sex si dragoste
Io chiar as vrea sa te vad facand dragoste...nu sex, dragoste! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...chiar si singur. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

m-ai pierdut..., care e cerinta ta ?

mai bine zi cum o ramas cu Razvan in parc la fly... :D :lol1:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Noi 2012, 20:42

Hai ca iti spun eu, ca n-avem nevoie de intermediari. Am primit acel bat de ziua mea de la colegi, am mai cumparat apoi o mulineta si un fir. Intr-o duminica ploioasa, in care n-am mai iesit la peste, spre seara am mers intr-un parc din Arad, unde exista un lac, sa vedem cum se lanseaza cu ansamblul si daca s-ar putea da cu el la stiuca.
A fost de fata Spiac, Sava Adelin si eu. Am incercat toti pe rand ghidusia si n-am fost in stare sa tinem firul in aer. Eu chiar m-am resimtit putin a doua zi, avand febra musculara la intercostali. :lol:

Bun. De atunci n-am mai pus mana pe lanseta respectiva. Din punctul meu de vedere nu merita sa pierd atata vreme cat ar fi necesara ca sa invat sa fac treaba corect pentru a pescui efectiv la stilul acesta. Sunt constient ca m-as fi putut juca cu el de-a pescuitul la stiuca, dar n-am simtit acel imbold care sa ma faca sa ma chinui sa invat.
Acum cateva zile, am dat firul lui Gigi, care vrea stiuca la fly.

Acuma sa va spun si punctul meu de vedere cu privire la fly.
Pe mine ma intereseaza sa prind cateva specii de pesti: somn, stiuca, salau. Pescuiesc si la avat ori la mreana, insa mai mult atunci cand acesti pesti sunt foarte agresivi, adica atunci cand se sinucid in carlig.
Celelalte specii ma lasa rece. Nu pescuiesc la clean sau biban decat cu totul exceptional, efectiv nu ma intereseaza (anul acesta o data la biban la Bicaz si niciodata la clean). Pastravul si lipanul, atat de rari si de mici cum sunt ei in Romania, nu ma intereseaza nici ei.
La ce dreacu sa dau la fly ?

Daca traiam si eu in Finlandia, Suedia, Canada sau Noua Zeelanda aproape sigur pescuiam preponderent la fly. Asa cum, daca as fi trait undeva intr-o zona de coasta, nici nu m-as fi uitat inspre uscat. Daca traiam pe undeva pe la tropice, mi-ar fi placut sa bag big game la pesti mari pelagici.

Dar cum vietuiesc in Romania, dau si eu la ce se poate pe aici.
Degeaba as vrea sa pescui cum pescui aia in Canada, ce se muta cu cortul si masina pe gheata, unde dau la copca juma de an. Oricat mi-as dori, asa ceva nu este realizabil in Romania, decat cel mult cateva zile pe an.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Noi 2012, 20:49

A nu se intelege totusi ca visez sa dau la copca din masina. A fost doar un exemplu. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 01 Noi 2012, 20:50

saracu de iel... , iel vrea dar nu are unde ... :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Noi 2012, 20:53

fost de fata Spiac, Sava Adelin si eu. Am incercat toti pe rand ghidusia si n-am fost in stare sa tinem firul in aer. Eu chiar m-am resimtit putin a doua zi, avand febra musculara la intercostali.

Aha ,deci si Adelin so spurcat.. :lol1: :lol1:
Iel ala care o zis ca-mi dezumfla rotile la masina daca ii mai pomenesc da fly...aha... :mrgreen: :mrgreen:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Noi 2012, 20:55

Tavi sint magulit ca 'ma urmaresti' :oops: :oops:
Nus ce am facut sa merit asta onoare..pe care io n-am cautat-o..ar fi totusi mai util pentru tine sa-ti canalizezi energia spre scopuri mai nobile precum canalizarea riurilor de munte..
Si daca io inteleg anapoda inseamna ca si tu vorbesti anpaoda...nah :mrgreen:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Noi 2012, 20:57

Eu cred ca am pe undeva filmate primele mele lanseuri. Le tin numa pentru mine. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 01 Noi 2012, 21:01

ce e de retinut e ca pleava wsb-ului a incercat dar nu a reusit... :D :lol1:

teroare... , nici macar Adelin nu a reusit... :D :lol1:

Închis