Flacara s-a stins ... !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 06 Noi 2010, 17:39

elias scrie:
georgica scrie:
:lol: mie-mi placeau la nebunie noptile alea albe la coada la lapte
Daaa,erau superbe iarna pe la 3-4 dimineatza :lol: :lol:
ma infofolea bine maica-mea, n-aveam treaba cu frigu pe vremea aia :lol: :lol: :lol: strigau saracii oameni mai din spate si rasuna ca alceva printre blocuri:
- nu mai datzi dom'le mai mult de 2 sticle ca sa ajunga la toata lumea!!!
- am 3 copii bre...
cea mai mare inghesuiala era de pasti si de craciun, iesea si cu bataie cateodata...

TERRANO
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de TERRANO » 06 Noi 2010, 17:52

georgica scrie:
TERRANO scrie: domnu' geo,sunt convins ca nu ai avut somn azi noapte,iar dimineata abia asteptai sa vezi daca am mai scris ceva ....te macina pe tine un gand inca de aseara...
esti singurul care spune ca am figuri de director. nu cred ca e cazul sa te simti inferior. aici nimeni nu acuza pe nimeni.e un forum unde fiecare isi poate expune parerea.clar? daca exista si argumente pentru ceea ce spunem este si mai bine .
sa ma justific eu in fatza ta ...mi se pare deja exagerat.asa ca nu o s-o fac.ca sa intelegi cu adevarat ce s-a intamplat in comunism si ce se intampla in capitalism(in Romania),trebuie sa cunosti istoria adevarata a Romaniei si a romanilor. tu nu cunosti nimic din cele doua.esti foarte confuz si te umfli in pene aiurea.ai impresia ca ,daca cineva nu gandeste ca tine ,are ceva cu tine .
subiectul discutiei de aici era Adrian Paunescu.cineva spunea ca 's-a stins flacara"...unele persoane,printre care ma numar si eu,l-am apreciat pe omul Adrian Paunescu.altii au avut alte pareri.fiecare dupa cum a gandit si trait in trecut.
:lol: :lol: :lol: aha, aha, deci tu esti un fel de guru care cunoaste adevarul adevarat despre istoria romaniei si a romanilor in comunism si in capitalism nu? :lol: :lol: :lol: nu ma simt inferior in nici un fel beii "domnu" :lol: , asta nu stiu de unde ai mai scos-o si nici nu ma cunosti ca sa-ti permiti sa-ti dai cu parerea despre ce stiu io si cum am dormit azinoapte si prostii de astea :lol: :lol: :lol: m-a uimit faptu ca ti-ai facut cont aici si ai inceput din primele postari sa dai "indicatii pretioase" in toate partile. clar? fiti asa, nu faceti, nu ziceti... ma rog, am dat mai multe exemple mai sus. sincer, io cred ca singurul care incearca sa se umfle in pene aici esti tu :lol: :lol: :lol:
am sa incerc totusi sa te ignor in viitor, daca va fi posibil :lol: :lol: :lol: pentru ca din ce scrii tu asa, mie-mi face impresia ca esti un maaaaaaare nesuferit :lol: :lol: :lol:
--------

:lol: georgica,sa moara mama(lu' stefan cel mare :lol: ) ,daca ma pot supara pe tine ! esti cel mai simpatic de aici :lol: ! te rog din suflet ,ignora-ma !

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 06 Noi 2010, 19:16

Pacat ca un topic ce s-a vrut "un colt de plans" s-a transformat in .... asa ceva.
Mare pacat!
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Noi 2010, 19:28

Corect . Sunt lucruri pe lumea asta care se fac si altele care nu se fac . Un topic de condoleante nu trebuie atins cu asa ceva .

Imbecilu' ala de Dori , cel plecat ( dat afara ) de la ,,Pescar Hoinar" si care-a migrat aici la ,,Rapitori" a facut o asemenea gafa . Unui coleg de forum ii murise bunicul . El plecat din tara in imposibilitatea de a ajunge la inmormantare era terminat psihic ( uitam sa va spun , poveste asta se petrecea in ..... ziua de Pasti !!! ) . Va dati seama ce durere in acea familie . Ne-am exprimat toti suportul moral , condoleante , vorbe , chestii ..... si apare neghiobu' cu gura pe noi ca-l deranjaza nush-ce vocabular al nush cui din nush ce alt topic . ..... Cretin !

...............................................

Paunescu a fost si-a trait la limita controversei . Greu de spus acum daca a fost un lingau pe vremea Ceausestilor , insa prin aceasta atitudine a lui am putut avea parte in tinerete de Cenaclul Flacara ca si despre multe alte manifestari artistice . Ca era favorizat , ca nu era , nu mai conteaza . Este si asta un ,, modus vivendi " la care recurg multi oameni ( sunt convins ca fiecare dintre voi are un coleg bine pus cu sefu' , lingau fiind ) .
Vorbind si despre profunzimea lui ca poet ...... este mult de vorbit si numai de bine !

Parerea mea personala este ca a ,, stricat-o " putin in politica . Dar si asta privita de la ,, fereastra " lui ca individ .... parca iarasi nu-i de condamnat .

Una peste alta ..... A MURIT UN OM ! UN MARE OM !!!

DUMNEZEU SA-L IERTE .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Noi 2010, 20:34

TERRANO scrie:poate stie cineva de aici sa ne spuna cati cercetatori romani lucreaza la Silicon Valley si Nasa.
N-a avut ce face un american si a spus ca acolo se vorbesc 3 limbi-romana,engleza si indiana(in acesta ordine).Romana o vorbesc cei scoliti aici in comunism.Fortza ,Romania!
Taticule , nu te supara ca spun asta , da' nu ma incalzeste cu nimic faptul ca Romani capabili au ,, invadat " NASA . Au mai facut-o si la acceleratorul de particule , au mai tot facut-o si prin alte parti , si-or s-o mai faca mult timp d-aici inainte . De ce ? Simplu ! Am devenit o tara absolut incapabila sa-si pastreze oamenii de valoare , o tara in care astia nu se pot exprima profesional , o tara ce ,, se lupta " din rasputeri sa ramana ..... fara lupta ! PUNCT !

Vrei sa spui ca Romanii de la NASA muncesc pentru Romania ? Aduc vreun beneficiu tarii care i-a scolit ? Nu nene ! Muncesc pentru americani si pentru propriu buzunar ! TOT PUNCT !

Repet , nu-i un motiv de mandrie ca avem Romani capabili imprastiati prin lume . E de-a dreptul trist c-au ales calea plecarii .

Cinste lui Paunescu c-a ramas aici si-a facut ceva in ,, namolul " cultural in care ,, ne agatam noi firele " . Cinste lui !!!

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 06 Noi 2010, 21:08

asta am citit pe un alt site
..........................................................................
de catre florentiniuga » Ieri, , 22:04

"Plângându-l... deocamdata"

Azi s-a mai stins un far, plecat la stele.
O umbra adinca m-ancremenit in mijloc de tunel.
Ramas fara reper al tineretii mele,
Mi-e greu sa vad al viitorului meu tel.
Cu ochii-n lacrimi, gandul frant,
Ma rog la Domnul sa-l primeasca
Asa cum impartit-a pe pamant
Si el, cu pana lui maiastra,
Sperante, vise, doruri si tristeti,
Intelepciuni si nazuinti marete
Si am sperat ca inca noua vieti
Ne va-ncanta cu rime de povete.
Catre parinti sa ne-nclinam cu stima
El ne-a cerut, si sa le fim aproape.
Taranului sa-i sarutam trudita mana,
Copiii sa n-i sarutam pe pleoape.
Iubita a avut batrana glie.
Si muza dar si cazna ea i-a fost,
Il inalta cu tril de ciocarlie,
Pe cei ce-au frant-o el ii lua la rost.
De as avea a mia parte
Din harul sau blagoslovit,
I-as inchina o-ntreaga carte
Dar sunt prea trist, prea obosit.
Si inecat in lacrimi si suspin,
Calauzit de-a clopotului tanguire,
Ma duc la Barca sa ma-nchin
La locul sfant, de zamislire.
Azi s-a mai stins un far acolo sus.
Mi-e tot mai greu sa ma intorc acas'.
Sunt tot mai multi cei dragi ce mi s-au dus,
Tot mai putini cei buni ce au ramas.
.......................................................................
ps.

remember ...
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 06 Noi 2010, 21:36

"pe omul Adrian Paunescu incepem deja,usor,usor sa-l uitam,cu toate relele si pacatele sale de pamantean...capodopera lui va inflori insa zi de zi...peste ani ne vom da seama de imensitatea operei lui"

imi tremura sufletul cand ascult imnul asta:
http://www.youtube.com/watch?v=TrKga-boZvE

...Salut fratern, Moldova, Bucovina,
Salut fratern, Ardeal, ÅŸi tu, Banat,
Salut fratern, Muntenie vecină,
Åži MaramureÅŸ, neam ne-ngenuncheat...
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Noi 2010, 00:03

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Noi 2010, 02:38

Extraordinar...Sa scrii numai lucruri frumoase si sa insuflii deja de la inceput, cu "prefer"-ul acela...un total alt deznodamant. Foarte frumos, trist si totodata sincer. Cred ca, descrie foarte bine pe omul Paunescu.

Cititi si commenturile.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Noi 2010, 17:04

ULK scrie: Cititi si commenturile.
Da . Frumos !

Mersi Tavi .

Scrie răspuns