Flacara s-a stins ... !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
scuze de offtopic, sa-mi fie cu iertare da am rasfoit un pic prin topicu asta azi dimineata la o cafeluta
as avea si io cateva mici intrebari la adresa "domnului terrano"
: explica si mie te rog, ce-s cu figurile astea de director din capu tau?
vrei sa faci ordine p-aicea cumva sau mi se pare mie? ce e cu tonu asta autoritar, esti frate cu adminu cumva?

TERRANO scrie:...sa lasam la o parte murdariile... e important sa fim obiectivi...spuneti macar si ceva concret...e cazul sa aveti minima decenta...are tot dreptul sa se manifeste aici...poti posta orice doresti tu...nu e cazul sa-mi predai...nu e cazul sa va victimizati...trebuie sa stii ca...atentie mare cum si ,mai ales,ce spuneti...
- nagy victor
- senior
Sa nu uitam ca toti suntem OAMENI , toti putem gresi , toti suntem trecatori in acesta lume zbuciumata
sint nascut in '62
am trait in comunism , dar n-am fost comunist !
aveam plete , purtam blugi si mergeam la cenaclu (o pata de culoare in viata cenusie) !
NU pling dupa ''EPOCA DE AUR'' (mie nu mi-a dat nimic bun)
Dar regret ca POETUL caruia ii suntem datori pentru ''Cenaclul Flacara'' , nu mai este printre noi !
Doar cine a participat macar la un spectacol poate intelege ce vreau sa spun (scriu)
sint nascut in '62
aveam plete , purtam blugi si mergeam la cenaclu (o pata de culoare in viata cenusie) !
Dar regret ca POETUL caruia ii suntem datori pentru ''Cenaclul Flacara'' , nu mai este printre noi !
Doar cine a participat macar la un spectacol poate intelege ce vreau sa spun (scriu)

Pescuitul inainte de toate !
Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !
http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts
Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !
http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts
------georgica scrie:scuze de offtopic, sa-mi fie cu iertare da am rasfoit un pic prin topicu asta azi dimineata la o cafelutaas avea si io cateva mici intrebari la adresa "domnului terrano"
vrei sa faci ordine p-aicea cumva sau mi se pare mie? ce e cu tonu asta autoritar, esti frate cu adminu cumva?
![]()
TERRANO scrie:...sa lasam la o parte murdariile... e important sa fim obiectivi...spuneti macar si ceva concret...e cazul sa aveti minima decenta...are tot dreptul sa se manifeste aici...poti posta orice doresti tu...nu e cazul sa-mi predai...nu e cazul sa va victimizati...trebuie sa stii ca...atentie mare cum si ,mai ales,ce spuneti...
domnu' geo,sunt convins ca nu ai avut somn azi noapte,iar dimineata abia asteptai sa vezi daca am mai scris ceva ....te macina pe tine un gand inca de aseara...
esti singurul care spune ca am figuri de director. nu cred ca e cazul sa te simti inferior. aici nimeni nu acuza pe nimeni.e un forum unde fiecare isi poate expune parerea.clar? daca exista si argumente pentru ceea ce spunem este si mai bine .
sa ma justific eu in fatza ta ...mi se pare deja exagerat.asa ca nu o s-o fac.ca sa intelegi cu adevarat ce s-a intamplat in comunism si ce se intampla in capitalism(in Romania),trebuie sa cunosti istoria adevarata a Romaniei si a romanilor. tu nu cunosti nimic din cele doua.esti foarte confuz si te umfli in pene aiurea.ai impresia ca ,daca cineva nu gandeste ca tine ,are ceva cu tine .
subiectul discutiei de aici era Adrian Paunescu.cineva spunea ca 's-a stins flacara"...unele persoane,printre care ma numar si eu,l-am apreciat pe omul Adrian Paunescu.altii au avut alte pareri.fiecare dupa cum a gandit si trait in trecut.
..l-au apreciat pe omul Adrian Paunescu.corectez greseala.TERRANO scrie:------georgica scrie:scuze de offtopic, sa-mi fie cu iertare da am rasfoit un pic prin topicu asta azi dimineata la o cafelutaas avea si io cateva mici intrebari la adresa "domnului terrano"
![]()
domnu' geo,sunt convins ca nu ai avut somn azi noapte,iar dimineata abia asteptai sa vezi daca am mai scris ceva ....te macina pe tine un gand inca de aseara...
esti singurul care spune ca am figuri de director. nu cred ca e cazul sa te simti inferior. aici nimeni nu acuza pe nimeni.e un forum unde fiecare isi poate expune parerea.clar? daca exista si argumente pentru ceea ce spunem este si mai bine .
sa ma justific eu in fatza ta ...mi se pare deja exagerat.asa ca nu o s-o fac.ca sa intelegi cu adevarat ce s-a intamplat in comunism si ce se intampla in capitalism(in Romania),trebuie sa cunosti istoria adevarata a Romaniei si a romanilor. tu nu cunosti nimic din cele doua.esti foarte confuz si te umfli in pene aiurea.ai impresia ca ,daca cineva nu gandeste ca tine ,are ceva cu tine .
subiectul discutiei de aici era Adrian Paunescu.cineva spunea ca 's-a stins flacara"...unele persoane,printre care ma numar si eu,l-am apreciat pe omul Adrian Paunescu.altii au avut alte pareri.fiecare dupa cum a gandit si trait in trecut.
-
- veteran
Acea istorie secreta,glorioasa a romanilor,purtatori de virtuti unice, este o poveste generata de predilectia pt. liric a romanilor.Toti in jurul nostru au tenta epica,adica de actiune,dar noi avem contemplarea.Singura calitate ,pe care oricum n-o putem exploata in interesul nostru, este piosenia romaneasca,fundament al ortodoxismului romanesc.In rest oamenii sunt peste tot aceeiasi si noi nu suntem cu nimic mai presus decat celelalte popoare.Povestile cu Europa care saboteaza Romania,or fi adevarate,dar problema noastra de fond n-a creat-o nimeni,ci doar noi.Iar "inteligenta tipic romaneasca" este o poveste.
nagy victor scrie:Sa nu uitam ca toti suntem OAMENI , toti putem gresi , toti suntem trecatori in acesta lume zbuciumata
sint nascut in '62
Am trait 20 de ani in comunism.Am prins si anii in care puteam cumpara un sfert de pachet de unt si 200gr. de salam la orice ora.Asta pana prin' 80.
Apoi am facut noptzi albe la cozi pentru un litru de lapte sau 2kg de carne.Am mancat paine pe cartela si ma bucuram de orice pachet de biscuiti,eugenie sau cate o banana pusa la copt pe dulap in preajma sarbatorilor.A fost si bine dar si rau.Intr-adevar mai mult rau,dar poate tocmai de asta am si acum vie in memorie bucuria cenaclurilor.A fost atunci,poate singurul lucru care a reusit sa trezeasca in noi ideea de libertate.Chiar si pentru cateva ore.

TERRANO scrie: domnu' geo,sunt convins ca nu ai avut somn azi noapte,iar dimineata abia asteptai sa vezi daca am mai scris ceva ....te macina pe tine un gand inca de aseara...

am sa incerc totusi sa te ignor in viitor, daca va fi posibil

elias scrie:Apoi am facut noptzi albe la cozi pentru un litru de lapte sau 2kg de carne