SF scrie:
Masterclen , nu vreau doamne fereste sa te supar , da toti aia la care le da in cm , aia ie pescari domle
Sincer , imi pare bine ca te avem aici , consider ca esti original si aportezi un pic de culoare forumului , nu-i baga in seama pe unii sclifositi de pe aici , multi dintre ei is fix pola in pescuit

, like io
A , da , este unu Gigi , ai grija cu el .....

Exageram,daca nu exagerezi nu esti pescar adevarat,daca tu consideri ca nu ai exagerat niciodata,nu esti pescar,esti cu totul altceva.
Pesuit nu inseamna intotdeauna masuratoare la mm,am prins si pesti mai mari,mult peste ce va arat eu in poze in materie de clean,dar nu m-a interesat sa ii masor sau cantaresc,pur si simplu imi place sa ii prind.
Pentru mine un peste de 3 cm,este la fel de spectaculos ca unul de 1m.
Stii ceva?
Eu sunt acvarist,cu toate minciunile mele,sau considerate minciuni,asta este adevarata.
Acvaristii adevarati sunt oameni de la care ai ce invata!De cand sunt printre ei am invat un lucru:
-Sa te mandresti este ceva normal,dar doar atunci cand ai cu ce!!
Si aici nu ma refer la faptul ca prinzi peste de 300 kg,ci la cu totul altceva.
Daca asisti la o conversatie intre doi acvaristi care ar suna asa:
Salut!
-Salut.
Ce acvariu ai ?
Unul de 20 litrii,am bagat in el 500 lei.
Tu?
Unul de 10000 euro.
N-ai sa vezi in viata ta ca cel care are acvariul de mii de euro o sa il considere pe celalalt cu acvariu de 500 lei inferior.
Daca cel cu acvariul de 500 lei ii spune o teorie celui cu acvariu de mii de euro,acesta va asculta,il va lua in serios,iar daca teoria este gresita va aduce si el idei pentru a o corecta.
Aici la voi,toti priviti indiferent,in stil de batjocora,nu vreti niciodata sa acceptati idei noi,pt ca ati ajuns la un anumit statut in materie de pescuit asta nu inseamna niciodata ca trebuie sa eliminati din ecuatie pescarii mai "slabi" ca voi,de multe ori acesti pescari cu idei invechite si bete de alun,se dovedesc a fi subestimati.
Imi spuneti mie de maturitate si incercati sa ma aburiti sau enervati.
Inainte sa imi vorbeasca mie ccineva de aici eva de maturitate,sa se duca la un consilier psihologic si sa faca un test de "maturitate" chiar el, 9 din 10,o sa aveti gandirea cu cel putin 10 ani mai imatura decat considerati dvs.