Fetita care a prins o stiuca de 9 kg cu o lanseta de jucarie

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Pif.
veteran
veteran

Re: Fetita care a prins o stiuca de 9 kg cu o lanseta de juc

Mesaj de Pif. » 04 Oct 2014, 02:59

SF scrie::lol: :lol: :lol:

Masterclen , nu vreau doamne fereste sa te supar , da toti aia la care le da in cm , aia ie pescari domle :D

Sincer , imi pare bine ca te avem aici , consider ca esti original si aportezi un pic de culoare forumului , nu-i baga in seama pe unii sclifositi de pe aici , multi dintre ei is fix pola in pescuit :lol: , like io :lol:

A , da , este unu Gigi , ai grija cu el ..... :lol: :lol:
Eu cand vin de la pescuit ma opresc la un birt si le zic La aia povesti cu cleni si stiuci ,unele adevarate altele .. :P i vad cum le curg,balele cum ar manca un peste,dar nu le dau nimic pt ca pestelui i sta bine in apa :D ,am reusit sa i fac pe cativa pescari sa i duc pe calea cea dreapta in frunte cu patronu birtului,hai ca m am intins ,concluzia e ca cine nu baga cm in plus nu e pescar. :headbash:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 04 Oct 2014, 05:21

grizzly scrie: P.S. daca afirmatia ta ca ai 20 de ani este corecta, atunci asta este un fapt foarte trist.
:lol: nu asta e trist , ci faptul ca voteaza si ca se presupune ca din munca lui ( si a altora) se vor plati pensii :lol:

dar e superb, aduce o mare pata de culoare si ne bucuram de libertatea de exprimare pe care ne-o acorda internetul .... :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 04 Oct 2014, 10:01

Masterclen Adi scrie:O fetita de 2 ani a prins o stiuca de 9 kg cu o undita barbie,incredibil dar adevarat,a folosit ca momeala un fluturas plutitor!!!
http://www.peteava.ro/id-521409-o-fetit ... ca-de-9-kg
Cum poti veni cu asa ceva, sub forma de stire TV???
Au si ei specimenele lor...si noi pe ale noastre...

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 04 Oct 2014, 10:39

grizzly scrie:@ Masterclen Adi: felicitarile mele, mi-ai dat toate presupunerile peste cap. initial, dupa primele tale postari din topicul (inchis din pacate) de la stationar, am crezut ca esti doar un troll, sprijinit, nu stiu de ce, de inamicul nr. 1 al lui Hercule. m-am inselat, esti "the real deal", original 100%.
P.S. daca afirmatia ta ca ai 20 de ani este corecta, atunci asta este un fapt foarte trist.
Stii ce este mai trist?
Ca exista aici membrii cu 10-15 ani mai in varsta ca mine,si iau totul in serios,se comporta si vorbesc ca niste copii de gradinita.

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 04 Oct 2014, 10:58

SF scrie::lol: :lol: :lol:

Masterclen , nu vreau doamne fereste sa te supar , da toti aia la care le da in cm , aia ie pescari domle :D

Sincer , imi pare bine ca te avem aici , consider ca esti original si aportezi un pic de culoare forumului , nu-i baga in seama pe unii sclifositi de pe aici , multi dintre ei is fix pola in pescuit :lol: , like io :lol:

A , da , este unu Gigi , ai grija cu el ..... :lol: :lol:
Exageram,daca nu exagerezi nu esti pescar adevarat,daca tu consideri ca nu ai exagerat niciodata,nu esti pescar,esti cu totul altceva.
Pesuit nu inseamna intotdeauna masuratoare la mm,am prins si pesti mai mari,mult peste ce va arat eu in poze in materie de clean,dar nu m-a interesat sa ii masor sau cantaresc,pur si simplu imi place sa ii prind.
Pentru mine un peste de 3 cm,este la fel de spectaculos ca unul de 1m.
Stii ceva?
Eu sunt acvarist,cu toate minciunile mele,sau considerate minciuni,asta este adevarata.
Acvaristii adevarati sunt oameni de la care ai ce invata!De cand sunt printre ei am invat un lucru:
-Sa te mandresti este ceva normal,dar doar atunci cand ai cu ce!!
Si aici nu ma refer la faptul ca prinzi peste de 300 kg,ci la cu totul altceva.
Daca asisti la o conversatie intre doi acvaristi care ar suna asa:
Salut!
-Salut.
Ce acvariu ai ?
Unul de 20 litrii,am bagat in el 500 lei.
Tu?
Unul de 10000 euro.
N-ai sa vezi in viata ta ca cel care are acvariul de mii de euro o sa il considere pe celalalt cu acvariu de 500 lei inferior.
Daca cel cu acvariul de 500 lei ii spune o teorie celui cu acvariu de mii de euro,acesta va asculta,il va lua in serios,iar daca teoria este gresita va aduce si el idei pentru a o corecta.

Aici la voi,toti priviti indiferent,in stil de batjocora,nu vreti niciodata sa acceptati idei noi,pt ca ati ajuns la un anumit statut in materie de pescuit asta nu inseamna niciodata ca trebuie sa eliminati din ecuatie pescarii mai "slabi" ca voi,de multe ori acesti pescari cu idei invechite si bete de alun,se dovedesc a fi subestimati.

Imi spuneti mie de maturitate si incercati sa ma aburiti sau enervati.
Inainte sa imi vorbeasca mie ccineva de aici eva de maturitate,sa se duca la un consilier psihologic si sa faca un test de "maturitate" chiar el, 9 din 10,o sa aveti gandirea cu cel putin 10 ani mai imatura decat considerati dvs.

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 04 Oct 2014, 11:03

MuskMd scrie:
grizzly scrie: P.S. daca afirmatia ta ca ai 20 de ani este corecta, atunci asta este un fapt foarte trist.
:lol: nu asta e trist , ci faptul ca voteaza si ca se presupune ca din munca lui ( si a altora) se vor plati pensii :lol:

dar e superb, aduce o mare pata de culoare si ne bucuram de libertatea de exprimare pe care ne-o acorda internetul .... :twisted:
Este trist pt ca tu esti matur si inteligent,fata de mine.
Respectele mele,nu stiam ca acceptati numai glume de genii.
Vrei sa iti zic o gluma matura?
Tu deja esti o gluma sir.

Pardon, :respekt: oamenii iesiti la pensie,cazul dvs.

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 04 Oct 2014, 11:07

George1985 scrie:
Masterclen Adi scrie:O fetita de 2 ani a prins o stiuca de 9 kg cu o undita barbie,incredibil dar adevarat,a folosit ca momeala un fluturas plutitor!!!
http://www.peteava.ro/id-521409-o-fetit ... ca-de-9-kg
Cum poti veni cu asa ceva, sub forma de stire TV???
Au si ei specimenele lor...si noi pe ale noastre...
Pot venii,findca sunt o tara deschisa cu oameni deschisi,care asculta si stiri de acest gen.
Romania este o tara foarte interesanta,matura,cu oameni de geniu.
Stii care este problema acestei tari?
Este de fapt o tara plina de oameni incuiati,imatura,saraca,si infestata cu virusul numit om care se crede duru' care sparge curu' si defapt este un rahat la coltul strazii.

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 04 Oct 2014, 13:06

Masterclen Adi scrie:o tara plina de oameni incuiati,imatura,saraca,si infestata cu virusul numit om care se crede duru' care sparge curu' si defapt este un rahat la coltul strazii
ai perfecta dreptate

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Oct 2014, 16:18

Masterclen Adi scrie: Stii care este problema acestei tari?
Este de fapt o tara plina de oameni incuiati,imatura,saraca,si infestata cu virusul numit om care se crede duru' care sparge curu' si defapt este un rahat la coltul strazii.
tu , la varsta ta ,n-ai dreptul sa spui asa ceva.
daca intelegi.
daca nu intelegi , este inca un motiv pentru care n-ai dreptul sa spui asa ceva. :lol1:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 04 Oct 2014, 16:50

Gura agramatului adevăr grăieşte. Pe de altă parte, au şi americanii nişte specimene de începi să te simți ca ăla din povestea cu drobul de sare când îi vezi. Defapt prostovanii ies în evidență peste tot în lume.

Închis