Fetita care a prins o stiuca de 9 kg cu o lanseta de jucarie

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
MuskMd
veteran
veteran

Re: Fetita care a prins o stiuca de 9 kg cu o lanseta de juc

Mesaj de MuskMd » 05 Oct 2014, 10:47

si tie iti place sa iei serva la fileu :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Oct 2014, 11:39

rine scrie::lol:
aia c-o singura idee raman si ei singuri..
fuge lumea de ei;
semlecangheorghe scrie:
1. Uite asa, sant foarte selectiv la companie.. :mrgreen: Si detest sa pescuiesc linga ''teoreticieni''...plini de ifose ca si tine..Daca accidental se intimpla, imi iau straita si plec pe alte coclauri..Muresu-i mare..
2.Ca ''ma bag in toate'' e placa aia veche..mi se rupe de multi si de multe.. :lol: si da, nu simt nevoia sa ma compar cu nimeni..pe apa sant foarte solitar ies cel mult cu un amic, extrem de rar in gasca..
3........................................... :mrgreen:
unii mai au si posibilitatea sa adauge cateva sute de km.
cand se duc in delta...
chiar sa se si ascunda printre plauri :lol: :lol:

Spune drept, cand ai gaurit lingura la ''electroeroziune'', ai tinut cu mana goala da capatu' firului??

Nu da alta da' bag sama ca va plictisiti.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 05 Oct 2014, 13:55

semlecangheorghe scrie:
Masterclen Adi scrie:
O fetita de 2 ani a prins o stiuca de 9 kg cu o undita barbie,incredibil dar adevarat,a folosit ca momeala un fluturas plutitor!!!
http://www.peteava.ro/id-521409-o-fetit ... ca-de-9-kg

Fix pix..stiuculitza aia are fo 3-4 kile..Uite ici una care musca pescarii de picioare , sara , pe malu' baltii de ajunsesera sa poarte toti bocanci da schior..numa' cu pusca cu luneta cu vedere pe timp de noapte or reusit sa o tranchilizeze..la unu' io smuls mana din cot de o trebuit sa io puna in ghips..si toate astea in Romania..unde nu-i usor sa fii pescar de stiuca, din contra, e foarte periculos..Plus ca nu mai vorbesc de amicu'Rine care o fost tras cu barca cu tot printre plaurii Deltei unde o ramas ratacit fo 2 luni ca si Robinson Crusoe, si atata o batut cu un bolovan pe lingura da la briceag pin' o gasit ''naluca perfecta''...Io dat doua gauri prin electroeroziune(adicatelea o legat o sarma lunga uitata prin barca in varful unei salcii pe cand era furtuna cu fuljere de 20000 W..asta V), asa si, dupa aia cum arunca cum prindea ciucan dupa ciucan...asa o supravietuit bietu', si, o fost redat forumului printr-o intimplare norocoasa gasit fiind intimplator de taietorii de stuf tocmiti cu ziua..
Noh, astea-s povesti cu stiuci, nu chestii d-alea inventate cu stiuci de ''9'' kile...cica...

Cum iti ziceam uite ici asa zisa ''stiuca monstru de la Socodor''.. :lol:

Imagine
Superba stiuca,si nu ma refer doar la marime ;),se vede dupa inotatoare in ce stare de sanatate era.
Pe ce rau sau lac ai prins-o?

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Oct 2014, 16:51

Masterclen Adi scrie: Superba stiuca,si nu ma refer doar la marime ;),se vede dupa inotatoare in ce stare de sanatate era.
Aici a fost prinsa : http://www.spital-izvoru.ro/

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 05 Oct 2014, 17:11

tudor scrie:
Masterclen Adi scrie: Superba stiuca,si nu ma refer doar la marime ;),se vede dupa inotatoare in ce stare de sanatate era.
Aici a fost prinsa : http://www.spital-izvoru.ro/
:)))
Acum serios?

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 05 Oct 2014, 17:19

Masterclen Adi scrie:O fetita de 2 ani a prins o stiuca de 9 kg cu o undita barbie,incredibil dar adevarat,a folosit ca momeala un fluturas plutitor!!!
Din ce spui tu aici doar vasta fetitei este (poate) adevarata: stiuca e defapt musky, alea 9 kile sunt maxim 4, unditza este totusi lanseta, chiar daca e de jucarie iar momeala a fost o rama, nicidecum fluturasul de plastic. Te-ai sinchisit macar sa asculti ce zic aia in video sau te-ai uitat doar la poze??? Ca daca in acelasi mod iti culegi restul de informatii pe care le postezi si pe care le sustii cu atata vehementa pe aici credibilitatea ta tinde spre zero.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Oct 2014, 17:43

Credibilitate zici... V-am povestit de somnu ăla de la Galați pe care l-am tras cu tractorul din apă? Era plin cu icre negre. Nici n-aveam permis de conducere măcar...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Oct 2014, 17:50

fitile , fitile, numa' fitile peste tot domne, nu mai stiu ce sa ma fac....si guagalu ma bate , cred ca intru intr-o depresie :twisted: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Oct 2014, 18:31

...mai baieti , asta incearca sa " ne traga in banda" cum vrea el
...cand vede ca nu mai are incotro , initiaza un nou topic cu subiect care i se pare lui mai interesant , subiect furnizat de Google
...e greu cu el si cred ca ...nici n-are rost.
:headbash:

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 05 Oct 2014, 19:00

XquiZZiT scrie:
Masterclen Adi scrie:O fetita de 2 ani a prins o stiuca de 9 kg cu o undita barbie,incredibil dar adevarat,a folosit ca momeala un fluturas plutitor!!!
Din ce spui tu aici doar vasta fetitei este (poate) adevarata: stiuca e defapt musky, alea 9 kile sunt maxim 4, unditza este totusi lanseta, chiar daca e de jucarie iar momeala a fost o rama, nicidecum fluturasul de plastic. Te-ai sinchisit macar sa asculti ce zic aia in video sau te-ai uitat doar la poze??? Ca daca in acelasi mod iti culegi restul de informatii pe care le postezi si pe care le sustii cu atata vehementa pe aici credibilitatea ta tinde spre zero.
Muskie creste mai mare decat pike ;),mult mai mare,pana la 2 m si atinge 50 kg.
Lanseta am spus si eu,citeste si tu mai atent,adica stiu sa fac diferenta intre vobler silingurita,si confund undita culanseta,ce reaku'.
Majoritatea informatiilor le culeg citind,nu din videoclipuri :).
Cat despre rama,sincer? Nu am avut rabdare sa ascult tot ce zice ala :)),am ascultat si inteles numai ca a scos stiuca bunicas-o,ca i-a zis fetita mamei ca aprins rechinul,si ca a prins 2 pesti,a,si mai stiu faza cand zice fetita ca a fost stiuca foarte mare.
Ma plictiseam din cauza stirisului,ca nu dadea odata pozele si filmuletul cu fetita,tot balmaja acolo,nu l-am mai suportat :).
Asta si faptul ca am niste "boxe" de rahat,care se aud ca...
Cred ca doar cleanul poate sa auda boxele astea,dar atunci cand sunt la maximum.

Închis