Daca fetita aia a prins o stiuca cu ea,eu vreau sa prind unul un pic mai mare: http://www.youtube.com/watch?v=KY9oyncF070MuskMd scrie:ti se potriveste.
eu as fi incercat pe bleu , dar na fiecare ia deciziile dupa cum il duce capul
Fetita care a prins o stiuca de 9 kg cu o lanseta de jucarie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Masterclen Adi
- senior
Re: Fetita care a prins o stiuca de 9 kg cu o lanseta de juc
q.e.d. ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
@ Masterclen Adi: felicitarile mele, mi-ai dat toate presupunerile peste cap. initial, dupa primele tale postari din topicul (inchis din pacate) de la stationar, am crezut ca esti doar un troll, sprijinit, nu stiu de ce, de inamicul nr. 1 al lui Hercule. m-am inselat, esti "the real deal", original 100%.
P.S. daca afirmatia ta ca ai 20 de ani este corecta, atunci asta este un fapt foarte trist.
P.S. daca afirmatia ta ca ai 20 de ani este corecta, atunci asta este un fapt foarte trist.

Masterclen , nu vreau doamne fereste sa te supar , da toti aia la care le da in cm , aia ie pescari domle

Sincer , imi pare bine ca te avem aici , consider ca esti original si aportezi un pic de culoare forumului , nu-i baga in seama pe unii sclifositi de pe aici , multi dintre ei is fix pola in pescuit

A , da , este unu Gigi , ai grija cu el .....

Baiatu ii fericit , te simt mai dezamagit pe tine ursule , cine-i tristu aicigrizzly scrie:@ Masterclen Adi: felicitarile mele, mi-ai dat toate presupunerile peste cap. initial, dupa primele tale postari din topicul (inchis din pacate) de la stationar, am crezut ca esti doar un troll, sprijinit, nu stiu de ce, de inamicul nr. 1 al lui Hercule. m-am inselat, esti "the real deal", original 100%.

Am mai zis o dată, mie-mi place de colegu ăsta nou care aduce un pic de culoare forumului.
Hai 2.5 kile cu indulgență....
nu eu SF - ule. am citit dintr-o data tot topicul ala de la stationar. sunt chiar tare vesel.SF scrie:te simt mai dezamagit pe tine ursule , cine-i tristu aici![]()
Pe tati dracii , discutiile despre cat aveau o captura is ceva legat tagmei , si asa o fost dintotdeauna ,si cu cat mai mari diferentele cu atat mai pescaresti ,sincer , ma dispera cantitatea de indivizi care posteaza la polu opus , zici ca-s fizicieni nascuti cu rigla-n mana intre paharele Berzelius , sau cum le-o fi zicand, ca la orele de chimie pescuiam pe bolitroc , intre miasme de Albatros si bere Azuga 

- kingofbeasts
- veteran
stiuca ? stiuca-i nimic pe langa showul facut de "pescar"Masterclen Adi scrie: O stiuca de 6 kg si un pic arata cam asa: http://www.bzi.ro/record-la-pescuit-sti ... deo-300010