Fara cuvinte ! Romanii ... au talent !!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 26 Apr 2011, 20:11

ca romanii nu au ales pe cine trebuia e alta treaba,eu am ramas uimit de cati de multi "nimeni"(cum spune cineva in semnatura lui) care trec pe strada pe langa noi,au avut ceva de spus.Si daca nu sunteti lamuriti de prestatiile alor nostri,urmariti pe youtube: BRITAIN/AMERICA(jackie evancho)/NORVEGIA/OLANDA GOT TALENT
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Apr 2011, 20:51

Sper ca cei de la protv sa-si fi impus punctul de vedere (manevrat voturi) si politica postului: promovarea nonvalorior.
Daca rezultatul e real si pro(st)tv nu si-au bagat nasul la numaratul voturilor, chiar imi pare rau de noi :cry: Am primit ce am meritat si nu ma refer doar la concursul asta. As putea spune ca e tipic romanesc: cand ceva incepe frumos sa se termine dezastru

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Apr 2011, 21:04

n-am urmarit emisiunea dar ma roade o curiozitate:
de ce ar fi schimbat protv rezultatul votului dat de propriul public? ?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Apr 2011, 21:05

Parerea mea este ca cel care a castigat a facut-o pe merit. Pe langa ceilalti foarte buni interpreti, castigatorul a fost si creativ. L-am vazut si in etapele anterioare si mi s-a parut a fi foarte bun. Pentru fiecare etapa a compus o alta piesa.
Poate melodiile nu au fost foarte elaborate, poate nu a reusit sa scoatahituri pe banda ca Moga, insa versurile au un mesaj pozitiv si denota faptul ca autorul are ceva in cap, spre deosebire de multi hip-hoperi cu pretentii, la care al tot al treilea vers nu mai are absolut nicio legatura cu primele doua.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 26 Apr 2011, 22:10

pe romani i-au naucit versurile de genul(nu citez ca nu mai tin minte exact):sunt cativa care au mult si eu nu am nimic cu toate ca lupt destul de mult....ceva de genul;asta a ajuns la inima romanilor si a ramas acolo din cauza ultimilor 20 de ani;dar eu raman la ideea ca miscarile celor de la Ballance sau interpretarea splatorului de masini conteaza mai mult decat cuvantul mai ales in Romania de azi
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 26 Apr 2011, 22:53

Ma, stiti ce-mi placea? Emisiunea aia lacrimogena penala cu Alba-ca-Zapada. Aia care s-a babardit cu mosu cu bani si s-a maritat cu Elvis ala mic. Aia chiar a ridicat standardu penalitatii de pe teve. Nu stiu ce legatura ar avea pentru cineva cu "dansez pentru Romania" da din punctu meu de vedere e fix din acelasi film.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 27 Apr 2011, 01:18

ma consolam cu gandul ca va castiga narcis cu toate ca-mi doream sa castige ballance...pe cel care a castigat il vedeam undeva la coada clasamentelului, deasupra fam. luca si a gimnastei...
mesajul piesei cantate a fost bun, rascolitor dar insuficient pt a fi in primii 3 clasati dar baremi pe primul loc :evil:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Apr 2011, 11:58

doua cuvinte am de zis: DE CAKAT!
Urasc atarnatorii!

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 27 Apr 2011, 14:00

geppetto scrie:Ma, stiti ce-mi placea? Emisiunea aia lacrimogena penala cu Alba-ca-Zapada. Aia care s-a babardit cu mosu cu bani si s-a maritat cu Elvis ala mic. Aia chiar a ridicat standardu penalitatii de pe teve. Nu stiu ce legatura ar avea pentru cineva cu "dansez pentru Romania" da din punctu meu de vedere e fix din acelasi film.
ADICA din filmul celui aplecat si cu mana intinsa spre fata--SVP monsieur!
si ne-am suparat pe francez!!!! :wink:

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 27 Apr 2011, 14:03

razvan m. scrie:Parerea mea este ca cel care a castigat a facut-o pe merit. Pe langa ceilalti foarte buni interpreti, castigatorul a fost si creativ. L-am vazut si in etapele anterioare si mi s-a parut a fi foarte bun. Pentru fiecare etapa a compus o alta piesa.
Poate melodiile nu au fost foarte elaborate, poate nu a reusit sa scoatahituri pe banda ca Moga, insa versurile au un mesaj pozitiv si denota faptul ca autorul are ceva in cap, spre deosebire de multi hip-hoperi cu pretentii, la care al tot al treilea vers nu mai are absolut nicio legatura cu primele doua.
cu totul de acord--daca era concurs de hip hop-- votam si eu!!

Scrie răspuns