Fara cuvinte ! Romanii ... au talent !!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 27 Apr 2011, 14:31

...la un concurs de rapperi orfani, da. Eu nu ma pricep la d'astea, mai bine isi da Georgica cu parerea :) Daca era finala intre Eminem si Tutu? Mai dificil era daca era finala intre 2pac si Tutu... toata lumea stie ca aia care au murit sunt mai buni decat aia care traiesc inca.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Apr 2011, 16:32

Imagine

-Si cum fu' tzatza Leana ?
-Nu mi-o placut deloc...naaaaa , furaciune la drumu' al' mare . Da m-am uitat si io , ce sa fac .

PS: scuze de off-topic , alte show-uri mai stiti ? :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Apr 2011, 16:36

nu m-am uitat la emisiune (si consider ca nu am pierdut nimic) dar nu pot sa nu ma umflu de ras cand vad numele castigatorului ... TUTU ... hahahaha, asta spune tot ... :lol: :lol: :lol:

ps : si ca tot veni vorba de nume nostime ... chiar stiu pe cineva care in buletin se numeste S*******N BIBI ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 27 Apr 2011, 16:45

Strapazan?? :D
Cand mai creste devine salau adevarat :)

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 27 Apr 2011, 17:21

:lol: :lol: :lol: , eram convins ca-i mai tare show-ul after the "show"...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Apr 2011, 22:03

Bai fratilor ! Una peste alta ...... rezultatul finalei a fost un BIG FUCKING BULL SHIT !!! O fi baiatul ala amarat si fara parinti , chiar mi-e mila de el si chiar m-a impresionat povestea lui , insa ce-a aratat el NU-I UN TALENT !!! PUNCT !!! Nu-i un talent , in sensul consacrat al cuvantului , in sensul in care am urmarit concursul cu ce se cerea de la acesta . A ,, hip-hop-ari " cu te miri ce versuri ( mai buna sau mai nasoale ) nu-i un talent !

A adus cineva comentariile la un fraier de pe-un blog , unu' ****,ezatorul , unu' de comenteaza cati pumni in fata cere Narcis ! KAKAT !!! Un kakat de comentariu ! ( cica de ..... academician ) .... Asta a cerut concursul ??? cati pumni in fata are voie sa primeasca un concurent ? ..... Nu nene ! Concursul in sine facea referire la ..... TALENT !!! Ori de ce fel ar fi fost acela ! Si stim cu totii ca Tutu , cu ce-a venit el , ...... nu-i talent . ( tot PUNCT ! ) Urinez pe ProTV ( si mai PUNCT !!!!! )

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Apr 2011, 22:09

Stiti ce ,, talent " am io ??? Puneti asta pe-o linie melodica :

,, Am plecat la peste ,
Intr-o dimineata ,
Si am dat la cleste ,
Si am prins o rata !

Era-ntr-o vara ,
La un rasarit ,
Cand fugeam din tara ,
Si n-am mai venit .

Ca ma saturasem ,
De ipocrizie ,
De curand aflasem ,
Ca n-o sa mai fie ...... "
( samd . ..... Hacca ..... talent , versuri ! )

..........................................

La toata ,, povestea " asta .... port sapca intr-o rana , blugi de zici ca m-am kkt pe mine , adidasi cu sireturi de trei culori , si fac din deshte ca un paralitic . ..... Talent , nu ????? Hai da-o dracu' de treaba ........ FUCK !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 27 Apr 2011, 22:43

:lol: ia si tu mai putin in serios divertismentul televizat, iti face rau.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 28 Apr 2011, 01:09

Propun Pro-tv-ului emisiunea Romanii au talent la pescuit! Venim si noi in studio cu una bucata lanseta, una mulineta, un acvariu sau lighean mare cu una bucata peste si incercam sa il prindem cat mai rafinat, timp in care si dansam si cantam. Care va bagati? :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 28 Apr 2011, 01:29

geppetto scrie:...la un concurs de rapperi orfani, da. Eu nu ma pricep la d'astea, mai bine isi da Georgica cu parerea :) Daca era finala intre Eminem si Tutu? Mai dificil era daca era finala intre 2pac si Tutu... toata lumea stie ca aia care au murit sunt mai buni decat aia care traiesc inca.
lu georgica.... ii ie frica de "divertisment" dinasta.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cica faci cancer la ochi daca te uitzi prea mult.... :lol: :lol: :lol: si georgica nu se risca la faza asta. :wink:
na-va! :lol: spalatzi-va ochii si urechile cu videoclipu asta!
love is all around! god bless you! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Ocpkbsaxx4w

Scrie răspuns