Fara cuvinte ! Romanii ... au talent !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu m-am uitat la emisiune (si consider ca nu am pierdut nimic) dar nu pot sa nu ma umflu de ras cand vad numele castigatorului ... TUTU ... hahahaha, asta spune tot ...
ps : si ca tot veni vorba de nume nostime ... chiar stiu pe cineva care in buletin se numeste S*******N BIBI ...

ps : si ca tot veni vorba de nume nostime ... chiar stiu pe cineva care in buletin se numeste S*******N BIBI ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- modigliani
- veteran
Bai fratilor ! Una peste alta ...... rezultatul finalei a fost un BIG FUCKING BULL SHIT !!! O fi baiatul ala amarat si fara parinti , chiar mi-e mila de el si chiar m-a impresionat povestea lui , insa ce-a aratat el NU-I UN TALENT !!! PUNCT !!! Nu-i un talent , in sensul consacrat al cuvantului , in sensul in care am urmarit concursul cu ce se cerea de la acesta . A ,, hip-hop-ari " cu te miri ce versuri ( mai buna sau mai nasoale ) nu-i un talent !
A adus cineva comentariile la un fraier de pe-un blog , unu' ****,ezatorul , unu' de comenteaza cati pumni in fata cere Narcis ! KAKAT !!! Un kakat de comentariu ! ( cica de ..... academician ) .... Asta a cerut concursul ??? cati pumni in fata are voie sa primeasca un concurent ? ..... Nu nene ! Concursul in sine facea referire la ..... TALENT !!! Ori de ce fel ar fi fost acela ! Si stim cu totii ca Tutu , cu ce-a venit el , ...... nu-i talent . ( tot PUNCT ! ) Urinez pe ProTV ( si mai PUNCT !!!!! )
A adus cineva comentariile la un fraier de pe-un blog , unu' ****,ezatorul , unu' de comenteaza cati pumni in fata cere Narcis ! KAKAT !!! Un kakat de comentariu ! ( cica de ..... academician ) .... Asta a cerut concursul ??? cati pumni in fata are voie sa primeasca un concurent ? ..... Nu nene ! Concursul in sine facea referire la ..... TALENT !!! Ori de ce fel ar fi fost acela ! Si stim cu totii ca Tutu , cu ce-a venit el , ...... nu-i talent . ( tot PUNCT ! ) Urinez pe ProTV ( si mai PUNCT !!!!! )
- modigliani
- veteran
Stiti ce ,, talent " am io ??? Puneti asta pe-o linie melodica :
,, Am plecat la peste ,
Intr-o dimineata ,
Si am dat la cleste ,
Si am prins o rata !
Era-ntr-o vara ,
La un rasarit ,
Cand fugeam din tara ,
Si n-am mai venit .
Ca ma saturasem ,
De ipocrizie ,
De curand aflasem ,
Ca n-o sa mai fie ...... " ( samd . ..... Hacca ..... talent , versuri ! )
..........................................
La toata ,, povestea " asta .... port sapca intr-o rana , blugi de zici ca m-am kkt pe mine , adidasi cu sireturi de trei culori , si fac din deshte ca un paralitic . ..... Talent , nu ????? Hai da-o dracu' de treaba ........ FUCK !
,, Am plecat la peste ,
Intr-o dimineata ,
Si am dat la cleste ,
Si am prins o rata !
Era-ntr-o vara ,
La un rasarit ,
Cand fugeam din tara ,
Si n-am mai venit .
Ca ma saturasem ,
De ipocrizie ,
De curand aflasem ,
Ca n-o sa mai fie ...... " ( samd . ..... Hacca ..... talent , versuri ! )
..........................................
La toata ,, povestea " asta .... port sapca intr-o rana , blugi de zici ca m-am kkt pe mine , adidasi cu sireturi de trei culori , si fac din deshte ca un paralitic . ..... Talent , nu ????? Hai da-o dracu' de treaba ........ FUCK !
-
- veteran
lu georgica.... ii ie frica de "divertisment" dinasta....geppetto scrie:...la un concurs de rapperi orfani, da. Eu nu ma pricep la d'astea, mai bine isi da Georgica cu parereaDaca era finala intre Eminem si Tutu? Mai dificil era daca era finala intre 2pac si Tutu... toata lumea stie ca aia care au murit sunt mai buni decat aia care traiesc inca.

na-va!

love is all around! god bless you!

http://www.youtube.com/watch?v=Ocpkbsaxx4w