Fara cuvinte ! Romanii ... au talent !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Mai frate , unde l-ai gasit pe Fu.tezatoru' asta ? E mai prost si mai frustrat ca Gerula , sa dea dracii .
Un ,, miez " fraier , s-apuca el de critica . .... Bleah !!! Nene , chiar mi-e sila de d-astia de-si fac blog pe net ca nu-i asculta nimeni . Blogu' ala ii da lui senzatia ca-i ,, bazat " .
Referitor la finala , parerea mea , ..... sub niciun fel de forma , sub niciun argument n-avea Tutu cum sa fie peste Narcis ! Punct ! Nici nu mai pomenesc de altii , vorbesc aici doar despre ei doi .
Sunt doua variante :
- ori ProTV a facut ,, manevra " ( cine stie din ce considerente )
- ori , pe bune , s-a stabilit numarand voturi de sustinere ( sms-uri ) si s-a ajuns la asta . In cazul asta ..... halal public .......... Sa mai ai incredere si pretentii in tara ta si-n conationali ( ajugi , dracului , sa-ti fie rusine de tine ).
Un ,, miez " fraier , s-apuca el de critica . .... Bleah !!! Nene , chiar mi-e sila de d-astia de-si fac blog pe net ca nu-i asculta nimeni . Blogu' ala ii da lui senzatia ca-i ,, bazat " .
Referitor la finala , parerea mea , ..... sub niciun fel de forma , sub niciun argument n-avea Tutu cum sa fie peste Narcis ! Punct ! Nici nu mai pomenesc de altii , vorbesc aici doar despre ei doi .
Sunt doua variante :
- ori ProTV a facut ,, manevra " ( cine stie din ce considerente )
- ori , pe bune , s-a stabilit numarand voturi de sustinere ( sms-uri ) si s-a ajuns la asta . In cazul asta ..... halal public .......... Sa mai ai incredere si pretentii in tara ta si-n conationali ( ajugi , dracului , sa-ti fie rusine de tine ).
Pamflet ii zice. Unu dintre ei e Academician.modigliani scrie:Mai frate , unde l-ai gasit pe Fu.tezatoru' asta ? E mai prost si mai frustrat ca Gerula , sa dea dracii .
- modigliani
- veteran
- philiphito
- utilizator constant
In timpul preselectiilor am fost incantat de emisiune. Cand s-a facut trierea dupa ureche, fara sansa unei noi prezentari pe scena, am inceput sa intrevad marele kko ce va urma. Totusi m-am incapatanat sa urmaresc "spectacolul". Am ratat primele 2 semifinale, la inceput mi-a parut sau, dar m-am lecuit repede cand am vazut ca una dintre celelalte doua (ultima daca nu gresesc) a fost castigata de blondul ala care jongla cu mingea. Am asteptat cu interes finala pentru ca incercam sa ma autoconving de faptul ca totul va intra in normalitate in ultimul ceas. Am relaizat pentru a jdemia oara ca astia suntem si asta-i natia noastra (incurabila). Mereu am fost milosi cu un cersetor, insa cand un chip curat a venit sa ne ceara un banut pentru metrou (ca i-au fost furati banii) a fost luat la suturi. Astia suntem, asta-i talentul nostru real si, pentru a "plagia" un clasic in viata..., PUNCT.
Bucuresti
- modigliani
- veteran
modigli, ziceam si eu asha, ce sarisimodigliani scrie:Iti jur ca aproape am avut orgasme citind ce-ai facut tu si-am luat pozitia de drepti !D_ali scrie:...am ratat si "show-ul" asta, ce pacat...cata ignoranta!intre timp am citit o carte si m-am uitat pa' "descoperi"...
sa fi pierdut ceva?![]()
![]()

...e bine ca nu te-ai aplecat...