Fara cuvinte ! Romanii ... au talent !!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 26 Apr 2011, 17:55

Daca puneam mai devreme linkurile era mai putin amuzant. Acum ca s-a terminat marele concurs dintre baiatu-sirena si baiatu orfan (saracu), e cel mai bun moment de citit articolele.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Apr 2011, 17:55

Mai frate , unde l-ai gasit pe Fu.tezatoru' asta ? E mai prost si mai frustrat ca Gerula , sa dea dracii .
Un ,, miez " fraier , s-apuca el de critica . .... Bleah !!! Nene , chiar mi-e sila de d-astia de-si fac blog pe net ca nu-i asculta nimeni . Blogu' ala ii da lui senzatia ca-i ,, bazat " .

Referitor la finala , parerea mea , ..... sub niciun fel de forma , sub niciun argument n-avea Tutu cum sa fie peste Narcis ! Punct ! Nici nu mai pomenesc de altii , vorbesc aici doar despre ei doi .
Sunt doua variante :

- ori ProTV a facut ,, manevra " ( cine stie din ce considerente )
- ori , pe bune , s-a stabilit numarand voturi de sustinere ( sms-uri ) si s-a ajuns la asta . In cazul asta ..... halal public .......... Sa mai ai incredere si pretentii in tara ta si-n conationali ( ajugi , dracului , sa-ti fie rusine de tine ).

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 26 Apr 2011, 18:01

modigliani scrie:Mai frate , unde l-ai gasit pe Fu.tezatoru' asta ? E mai prost si mai frustrat ca Gerula , sa dea dracii .
Un ,, miez " fraier , s-apuca el de critica . .... Bleah !!! Nene , chiar mi-e sila de d-astia de-si fac blog pe net ca nu-i asculta nimeni . Blogu' ala ii da lui senzatia ca-i ,, bazat " .
Pamflet ii zice. Unu dintre ei e Academician.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Apr 2011, 18:07

geppetto scrie: Unu dintre ei e Academician.
Prefer detasat un agramat cu capul pe umeri , in deplin echilibru moral si psihic .

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 26 Apr 2011, 18:22

FANTASTIC!S-A INCHEIAT PUR ROMANESTE!Cum era de asteptat! :lol:

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 26 Apr 2011, 18:44

In timpul preselectiilor am fost incantat de emisiune. Cand s-a facut trierea dupa ureche, fara sansa unei noi prezentari pe scena, am inceput sa intrevad marele kko ce va urma. Totusi m-am incapatanat sa urmaresc "spectacolul". Am ratat primele 2 semifinale, la inceput mi-a parut sau, dar m-am lecuit repede cand am vazut ca una dintre celelalte doua (ultima daca nu gresesc) a fost castigata de blondul ala care jongla cu mingea. Am asteptat cu interes finala pentru ca incercam sa ma autoconving de faptul ca totul va intra in normalitate in ultimul ceas. Am relaizat pentru a jdemia oara ca astia suntem si asta-i natia noastra (incurabila). Mereu am fost milosi cu un cersetor, insa cand un chip curat a venit sa ne ceara un banut pentru metrou (ca i-au fost furati banii) a fost luat la suturi. Astia suntem, asta-i talentul nostru real si, pentru a "plagia" un clasic in viata..., PUNCT.
Bucuresti

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 26 Apr 2011, 19:14

e clar ca romanii nu stiu sa aleaga din nici un punct de vedere :D :gandesc cu inima
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 26 Apr 2011, 19:39

...am ratat si "show-ul" asta, ce pacat...cata ignoranta! :lol: intre timp am citit o carte si m-am uitat pa' "descoperi"...
sa fi pierdut ceva? :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Apr 2011, 19:42

D_ali scrie:...am ratat si "show-ul" asta, ce pacat...cata ignoranta! :lol: intre timp am citit o carte si m-am uitat pa' "descoperi"...
Iti jur ca citind ce-ai facut tu am luat pozitia de drepti !

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 26 Apr 2011, 19:48

modigliani scrie:
D_ali scrie:...am ratat si "show-ul" asta, ce pacat...cata ignoranta! :lol: intre timp am citit o carte si m-am uitat pa' "descoperi"...
Iti jur ca aproape am avut orgasme citind ce-ai facut tu si-am luat pozitia de drepti !
modigli, ziceam si eu asha, ce sarisi :lol:
...e bine ca nu te-ai aplecat...

Scrie răspuns