Fara cuvinte ! Romanii ... au talent !!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 02 Apr 2011, 15:16

Si mie mi-a placut mult corul!!intr-adevar 100%romanesc...Eu unul sunt probabil mai mult decat nationalist asa ca n-aveam cum sa rec peste asa exemplu de patriotism venit din inimile unor oameni mandri,curati,munciti si credinciosi! ....Insa probabil se urmareste mai mult talentul individual in parte!!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 02 Apr 2011, 15:22

Narcis+ Ballance alegerea corecta insa pt locul 3 as fi ales fara discutie trupa aia Titan Funky (Crew parca) care mie mi-a placut mult, haiosi, spectaculosi, talentati. Tot respectul pt tanti care nu ameteste niciodata insa nu prea mai are ce arata in continuare.
Referitor la Pro TV, de departe cel mai nesimtit canal TV din toate punctele de vedere. Reclame pana vomiti, la fiecare minutzel disponibil. Ma uitam la gala K1 si efectiv imi venea sa ma dau cu capul de pereti de nervi, in fiecare pauza reclame (la fiecare 3 minute, 1 minut reclame), in loc sa arate reluari si toate cele, iar la final au intrerupt discursul portughezului pt a baga ghici ce...si mai multe reclame. Filmele difuzate dupa ora 20, pline de reclame interminabile si ele, taie secvente din ele (cata nesimtire sa mai zaca in ei oare?) ca sa le poate difuza la acea ora fara a fi amendati de CNA dar cu riscul de a-si umple frigiderele. Ma c@# pe tot ce inseamna PRO TV!!! mizerie de post TV care nu urmareste decat banii fara sa-i pese de cei care inca mai au rabdarea sa-i urmareasca.
Urasc atarnatorii!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Apr 2011, 22:03

1. Ballance - munca, enorm de multa munca, talent si modestie (pe ei m-as duce sa ii vad)
2. Narcis - inzestrat de natura cu o voce deosebita (pe el nu l'as asculta)

cat priveste PRO TV-ul si alte posturi cu reclamele lor tampite, cine va obliga sa va uitati??
aveti telecomanda la indemna, aveti optiuni gramada acuma, sau nu a-ti trait pe vremea lui Ceausescu cu 4 ore de program TV / zi, cu emisiuni despre plenara CC al PCR si maretele impliniri??
aveti acces la interenet la ce va mai trebuie TV??

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Apr 2011, 12:58

Ce parere aveti de castigatorul cocursului? Oare toti romanii care i-au dat votul au facut-o pt povestea trista a lui?
Personal cred ca au fost trase niste sfori pt a castiga. Pacat ca unii care chiar au talent si ar fi meritat sa castige... nu au castigat
Un spectacol frumos dar cu un final jenant, sa nu spun altfel :cry:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 26 Apr 2011, 13:08

luci_t scrie:Ce parere aveti de castigatorul cocursului? Oare toti romanii care i-au dat votul au facut-o pt povestea trista a lui?
Personal cred ca au fost trase niste sfori pt a castiga. Pacat ca unii care chiar au talent si ar fi meritat sa castige... nu au castigat
Un spectacol frumos dar cu un final jenant, sa nu spun altfel :cry:
De acord. Eu chiar am avut ceva argumentatii mai aprinse la serviciu din cauza asta. :)
Clar erau altii mult mai indreptatiti sa castige.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 26 Apr 2011, 13:26

Mie mi s-a parut destul de bun castigatorul, in opinia mea merita, dar erau si altii care meritau la fel de mult. Totusi nu cred ca ii prea bine ce o facut protv, putea sa dea 3 premii 60, 40 si 20 de mii de euro si toata lumea era multumita

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 26 Apr 2011, 13:29

dintre cei trei ramasi tot pe castigatorul actual as fi votat.

cat priveste spectacolul si calitatea lui...............mai este mult pana departe :lol:
incomparabil cu Britain's Got Talent

http://www.youtube.com/watch?v=z62zrqaqVbY

:wink:

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 26 Apr 2011, 13:31

Romanii au talent .......in a cersi !!!
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 26 Apr 2011, 17:44

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 26 Apr 2011, 17:48

geppetto scrie:A trebuit sa ma abtin pana acum dar a meritat! :lol:

http://****.ro/indoctrinare/narcis-iustin-ianau-1703

http://****.ro/discursuri/talentul-de-a-fi-orfan-2998
Detaliaza :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Scrie răspuns